Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 15:32:13
|
|
|
|
BigWhale
|
Jancika, Sej tud jaz dostkrat po stanovanju laufam in iscem cunje :P Ankica, > Saj je cilj, da čim več in čim dlje ostane notri, če > hočeš imeti . To je pa urbana legenda. ;)
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 15:39:10
|
|
|
|
Rozika20
|
Hvala punce za vaše odgovore. In nič vas ne hecam. Samo zanima me, kako rešujete to lepljivo situacijo. Kakšnih sveč oziroma stoj jaz po odnosu ne delam, ampak se stuširam. Bom pa odslej vedno te stvari počela na brisači - za podaljšan užitek. Upam pa, da se sosedje ne bodo čudili hotelski porabi brisač, ko se bodo le te sušile na balkonu :). :rozica::rozica:
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 16:04:45
|
|
|
|
samuelion
|
kaj sosedje ti stejejo brisace :)- mislim da se jih nic to ne tice, ce pa koga zanima mu pa vrzi eno neumito :)-:)-:)-
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 16:07:53
|
|
|
|
BigWhale
|
Ja, imejta samo eno tam nekje pri roki. Itak se posusi, pa jo lahko spet ponucata. Malo bo trda ampak ni veze. ;)
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 16:16:47
|
|
|
|
Kalina
|
jst tud ponavadi drzim noge v luft, stoje izvajam tm, moj pa umira od smeha, no pa ne vedno :bravo:
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 18:49:22
|
|
|
|
rija
|
Ta lepljiva situacija sploh ni moteča. Najbolj pa sovražim, če nekdo takoj po odleti v kopalnico in se "dezinficira"!
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 20:10:26
|
|
|
|
PiaM
|
he he he :)- ste face ;)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?