Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 10:00:48
|
|
|
|
smrka
|
Ce bi rada mela bebiko ti je to edini nacin... da po "fitnesu" teces v kopalnico :) No lahko pocakas da nisi tolk zadihana pa gres lepo pocas v kopalnico ni ti treba glih tect.;)
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 10:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj pa tečeš v kopalnico? po odnosu je najbl fajn da mal v teb ostane, pol pa počas vn pa še mal poležiš. če se bojiš da bo vse vn steklo si dej pa eno brisačko med noge da nau flek na rjuh :) js sem clo noge ob steno dajala pa z nogami v luft pa povštrom pod ritjo ležala po ene 5 min hehe da je čimveč not stekl ne pa vn :) :)- jah če si res želiš otroka pa že en cajt ne rata pol vse sorte človk proba 8) lp, lara
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 10:07:27
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Nič ne razumem:zmeden: Kako to misliš, kaj pa na koncu:zmeden: in zakaj tečeš hitro v kopalnico:zmeden: Če bi rada bila9nebesa kondome vrzi stran, pa veselo na delo, pripravi kako brisačko, pa na romantiko ne pozabi. LP Pi-kica
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 10:20:19
|
|
|
|
Pajaca
|
Rozika, čist vse isto ko prej.... sam kondoma ne daš gor, pa pol se lahko muckaš naprej ne da bi vmes mogla zgublat čas za metanje kondoma v koš. Kaj ma pa kopalnica vezo z otroci????? Jaz nisem nikol letela v kopalnico, pa sem dvakrat v prvo zanosila... tko da ti se kar še muckej, pa pozab na brisače, kopalnice, dvigovanje nog in podobne stvari.
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 10:33:56
|
|
|
|
emaa
|
robčki v bližini, za obrisat je vse dobro, v kopalnico pa res ne rabiš tečt
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 10:42:31
|
|
|
|
dinika
|
robčki!!!
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 10:56:57
|
|
|
|
BigWhale
|
Robcki? Kaksni robcki, pri nas je majica ali kak drug kos oblacila, ki je ponavadi vedno kje v blizni... ;) Sicer pa, Rozika, ko kondom zavrzes, se ni dobro prevec muckati naprej, ker lahko kaj kam uide... ;) tisto pa ni vec varno.
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 11:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Paloma robčki od Mecatorja, kupiš celo šteko, da je malo zaloge, podložiš, pa je. Malo poležiš... Zakaj hiteti v kopalnico? Saj je cilj, da čim več in čim dlje ostane notri, če hočeš imeti :duda:.
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 11:06:40
|
|
|
|
smrka
|
Ma robcki..........kaj lahko obrisete z robcki.. Z robcki se nos brise, ne pa tam spodaj po spolnem odnosu, kjer pritece nazaj kar dosti sperme. Njaboljs je imet kako brisaco ali kar koli malo vecjega ne pa papirnatih robckov. Potem pa seveda it na wc, vendar ne takoj po akciji.
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 11:39:20
|
|
|
|
corfu
|
tečt v kopalnico:zmeden2:?
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 11:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj WC papir je lih tko dober, pa še nos si lahko briseš, ko si prehlajen. Pa pol stran vržeš. Če jo pa lulat po :sloncek: pa verjetno mora res šibat v kopalnico, da ni luže v postli (še večje).
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 11:41:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Majica, spodnji del pižame, brisača.... kar je pač pri roki:). Če slučajno ni ničesar, pa rit v luft, pa naj dragi laufa po stanovanju, dokler česa ne najde:). Naslednjič bo tekstil pripravil že vnaprej, verjemi:).
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 11:45:15
|
|
|
|
mehurčica
|
BW in smrka.:) Ali pa kake gate-boxarce, ki jih je pred tem dragi odvrgel iz sebe. Sej se da takoj v pranje potem. Razen, če imajo vaši dragi kako extra spermo, ki ne gre in ne gre dol.:)- To mi je en enkrat namreč rekel.:zmeden::zmeden: Če pa že more bit papirnato pa je najboljše vzet par kosov tistih papirnatih brisačk v kuhinji. Pa ne takoj na WC bežat no.:)-
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 11:46:34
|
|
|
|
mehurčica
|
Aha, še Jančika me je prehitela. Si kar predstavljam Jančiko v sveči in Joe-a kako išče neke gate.:)-
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 12:12:02
|
|
|
|
borovnička
|
Ja, definitivno brisačka. Odkar z mojim :love: delava na otročku, imam poseben kup brisačk zamo za to. Ko se zvečer stuširam, brisačko pod roke, pa v spalnico. Seveda pa takoj po ljubljenju, noge v luft.:)-:)-:)-:)- Pozdravček :rozica:
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 12:19:46
|
|
|
|
puncica
|
:)-:)-:)-:)- ma sem se nasmejala pri naslovu. Kaj pomagat, ne vem zakaj letiš v kopanico:zmeden2: pa počakaj pa se še pomuckaj pa pol leti v kopalnico.
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 12:50:00
|
|
|
|
Joe
|
Kaj ni pri papirnatih robčki, WC papirju in podobnem vedno problem, ker se začnejo trgati in popati po vsem živem?!? A je pri nama (meni :zmeden: ) kaj posebnega?
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 12:53:31
|
|
|
|
teta beta
|
Men še zdaj ni jasno, v čem je fora te kopalnice :zmeden: Pobrišeš s tistm, kar je pač pri roki, če pa delata na otroku, je pa itak boljše, če še malo poležiš. Držim pesti, da se bo prijelo!
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 14:21:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, Joe, povsod je lepljivo.
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 14:32:12
|
|
|
|
muki1
|
Ej punce, jaz pamislim da nas rozika malo zajebava. Pa če si z nekom že odločen imeti otroka,potem si sigurno že tak daleč intimen, da ti to ni problem,kam spermo dat. Joj, včasih so vprašanja prav mimo,res. Mislim... Pa vem, da se boste zdaj ene name obregale, ampak :)- :)- :)-
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 14:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, pa naj se heca. Saj se fina, sproščena debata razvije. Malo nedolžnega heca tudi ne škodi.
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 14:35:52
|
|
|
|
HuAnita
|
Enako kot muki1 mislim:bravo: :bravo: :bravo: Če te je pa strah sperme, pa sploh ne seksaj raje;):)- :)- :)-
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 14:37:58
|
|
|
|
muki1
|
Maš prav splišni. So pa dobri tudi otroški robčki, ti za rit obrisat, fajn vlažilni, se še malo odišaviš po tistem švicanju,če se ne greš takoj tuširat. :)- :)- :)- :)-
|
|
|
|
spolni odnos - tehnična težava 11.7.2005 14:39:22
|
|
|
|
muki1
|
Ej, HuAnita :rozica: Kak je fajn malo podpore dobit.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?