Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 30.3.2010 21:58:47
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 31.3.2010 10:23:36
|
|
|
|
alda
|
Sem včeraj "ujela" konc Preverjeno, pa sem zasledila, lih tak eno mamo, ki je opisovala kako so najeli cel avtobus in ustanovili kar krizni štab za podporo svojemu 14.letnemu sinu a lahk katera kaj več pove o tem? jaz sem sicer mnenja: da bi morali ti talenti postaviti poleg vseh mej tudi starostno mejo-od kdaj se lahko otroci prijavijo oz. nastopajo, ker so v veliki večini starši tisti ki stojijo za vsem/ ker tako preko otrok možno da živijo svoje neizpolnjene sanje/ in otrokom vzbujajo lažna upanja in predstave, da so pa v tem ONI najboljši in so pripravljeni na poti do cilja iti tudi preko gnoja/ da ne rečem kaj drugega/ z izsiljevanjem, manipulacijo ,marketingom,...
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 31.3.2010 11:11:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Sem včeraj "ujela" konc Preverjeno, pa sem zasledila, lih tak eno mamo, ki je opisovala kako so najeli cel avtobus in ustanovili kar krizni štab za podporo svojemu 14.letnemu sinu a lahk katera kaj več pove o tem? jaz sem sicer mnenja: da bi morali ti talenti postaviti poleg vseh mej tudi starostno mejo-od kdaj se lahko otroci prijavijo oz. nastopajo, ker so v veliki večini starši tisti ki stojijo za vsem/ ker tako preko otrok možno da živijo svoje neizpolnjene sanje/ in otrokom vzbujajo lažna upanja in predstave, da so pa v tem ONI najboljši in so pripravljeni na poti do cilja iti tudi preko gnoja/ da ne rečem kaj drugega/ z izsiljevanjem, manipulacijo ,marketingom,... se strinjam....se mi zdi da gre tem staršem bolj za tistih 50.000€ in da bo otrok prepoznaven.....ampak tem otrokom se bo glas še spremenil(sploh fantkom) in misli da se starši ne zavedajo da verjetno ne bo luštno ko bojo otroka vlačili po vseh trač revijah mi je bila pa všeč una punca, ki je jodlala-to pa res ne zmore vsak
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 31.3.2010 20:24:26
|
|
|
|
tamiflu
|
Ste pa res pravi Slovenci.Samo šinfat znate.
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 31.3.2010 20:44:44
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu Ste pa res pravi Slovenci.Samo šinfat znate. a ti nisi Slovenka, al sam ne šinfaš?
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 31.3.2010 21:26:10
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Ne, ne, znamo tudi kaj pohvalit. Ampak pri wannabe-MJ ravno ni bilo kaj pohvalit.
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 31.3.2010 21:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem včeraj "ujela" konc Preverjeno, pa sem zasledila, lih tak eno mamo, ki je opisovala kako so najeli cel avtobus in ustanovili kar krizni štab za podporo svojemu 14.letnemu sinu No ja, a ni fajn, da se ljudje družijo.
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 1.4.2010 11:14:51
|
|
|
|
alda
|
Družit že, ne pa zbujat nekomu lažno upanje,/pa lih zaradi tega ker je tvoj otrok/,da je ON eden in edini, ki raztura in je oh in sploh, Hujš pa je da so STARŠI tisti ki se rinejo v ospredje, ker otrok pač odpoje, zaigra tisto kar pač zna,..pol pa mame, pa atiji z jokom, vikom, stokom,...izsiljevanjem dosežejo, da njihovi talenti pridejo v ospredje. Žirija pa tudi ko se da zmanipulirat eni jokavi babi
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 1.4.2010 11:17:10
|
|
|
|
alda
|
Pa da ne bo sam šinfanja: je včeraj mož gledal na netu te talente in je en bemd pel komad od AC/DC in jaz sem bla prepričana da posluša Cd in ne ene mladce!! Ti pa so talenti
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 1.4.2010 12:41:12
|
|
|
|
ZARA
|
Sicer ne gledam SLO talenta, ampak moj okus razturanja je TOLE in TOLE!! Klanjam se obema!
< Sporočilo je popravil ZARA -- 1.4.2010 12:42:23 >
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 1.4.2010 13:02:19
|
|
|
|
helloKitty
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Sicer ne gledam SLO talenta, ampak moj okus razturanja je TOLE in TOLE!! Klanjam se obema! Enako. Tale Shaheen je bil glih prej na Oprah in se ga nisem mogla nagledat. Mislim, da bomo mi še kar nekaj časa mogli čakat na kaj tazga.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 14:10:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 1.4.2010 14:48:20
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Sicer ne gledam SLO talenta, ampak moj okus razturanja je TOLE in TOLE!! Klanjam se obema!
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 1.4.2010 15:11:07
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Sicer ne gledam SLO talenta, ampak moj okus razturanja je TOLE in TOLE!! Klanjam se obema! jaz ne razumem kakšne glasove imajo eni ljudje res ne, fenomenalno AMpak sej smo tudi mi imeli par dobrih pevcev na talentih, sploh una ko je pela orion, pa una Eva al kaj je bla ko je pela komad od Nuše Derenda. Me pa moti, da se po vseh cajtngah predstavlja samo unga Alena s 7 otroci in Petra, ki je sina podjetnika, to mi je pa totalno bedno Mali Matija je pa zakon, revček si je prst prej fental, pa je tak zakonsko odpel na odru, vsa čast mu, dober je. Čakam pa še na eno malo punčko, ki bo tudi pela v eni naslednjih oddaj.
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 1.4.2010 15:35:53
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Čakam pa še na eno malo punčko, ki bo tudi pela v eni naslednjih oddaj. v 4. oddaji bo. Torej 11.4.. Smo bili na snemanju in raztura! Stara je 7 let.
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 1.4.2010 21:51:54
|
|
|
|
tamiflu
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu Ste pa res pravi Slovenci.Samo šinfat znate. a ti nisi Slovenka, al sam ne šinfaš? Znam tudi pohvaliti, ne samo šinfati in meni je bil ta mali všeč, čeprav mi pravi Jackson ni bil.
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 1.4.2010 23:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Družit že, ne pa zbujat nekomu lažno upanje,/pa lih zaradi tega ker je tvoj otrok/,da je ON eden in edini, ki raztura in je oh in sploh, Seveda, za mene je najboljši tudi če vem, da je najslabši. Ne vidim nič slabega, če se ljudje družijo in podpirajo. Itak mi je kot staršu jasno, kje realno so njegove meje in da je najboljši pač zame in za prijatelje.
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 2.4.2010 8:48:44
|
|
|
|
alda
|
Miljonarka ker kot si napisala je vsak otrok za svoje straše talent,in prav je tako da ga podpirajo, ne pa da s to genijalnostjo posiljujejo tudi drugače misleče ! Se spomnim bratranca, ki je hooo hooo let nazaj se učil igrat na vijolino, in pol ko si prišel k njim je uno revše moralo vsakič pokazat "kako obvlada" , ga vlekla po raznih nastopih, prireditvah ,...in je bogi tko trpel, medtem ko se je teta topila od ponosa Ja še študirat je "moral it na glasbeno akademijo, pa je HB pri 20. prišel k sebi in se prepisal, Vijoline pa ni vzel NIKOLI več v roko!!!..pa je bil tak talent Ja teta je preko njega hotela uresničit svoje sanje, ker ona zaradi revščine ni mogla takrat dobit vijoline, kaj šele plačat učitla
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 2.4.2010 9:03:06
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Sicer ne gledam SLO talenta, ampak moj okus razturanja je TOLE in TOLE!! Klanjam se obema! Kapo dol pred obema.BRAVO
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2010 9:06:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?