uškinamama -> RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! (29.3.2010 11:50:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: zivepo ja vizualno mu je res bil podoben, angleščina je bila ok, ampak glas/petje pa ni bilo glih neki da dol padeš.... ampak kot je Branko reku taka točka ni za finale.... on prekmurec je pa bil da se mu mal smejiš, in tudi jaz sem dobila občutek da so iz fore naprej spustil.... una Luciennee se je pa jokala.... Mat je pa enki vreščala iz publike.... E, to - meni je bilo pa to za bruhat. ZA BRUHAT. Pa kaj je s to žensko, mislim mali je šel malo glumit MJ, pa pač ni bil za dol padit, itak da ne, glas daleč od fenomenalnega. Preobleče se lahko pa menda čist vsak, no. Mama pa zadaj revolucija zganja. Bravo, res. Dobr bo sine vidu, kaj je važno v življenju. Podpis. Meni je bil pa prav BV. Maškara. In nimam pojma, zakaj je bjonda sploh jokala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mama je pa tut tak vik in krik zganjala, da sem si prav rekla: "pa ta ni normalna!" Ja, zdaj je mamica dosegla da gre sinko naprej...jutri bo mamico poskrbela ,da
|
|
|
|