|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
28.4.2010 8:21:25   
zaljubljena23
xoxox, hvala...

Tajmi, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

BabyKitty, jaz sem imela prsa zelo malo boleča, oziroma občutljive bradavičke (občasno, proti večeru), sama prsa pa niso bila nič kaj bolj napeta kot prej (in ravno zaradi tega se nisem zanašla na slabosti in nisem verjela, da sem N, dokler seveda test ni tega pokazal)user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 901
28.4.2010 8:34:28   
*Star*
Dobro jutro miške moje.

Jaz se tudi veselim novih nosečk, upam, da nas bo čim več in bo decembra glasno v porodnišnicahuser posted image .

Veste kaj sem pa jaz opazila, jem folno kislino že od začetka leta (torej odkar sva začela delat na otročku). Do sedaj sem imela Tifol, potem ko sem zanosila pa sem začela jemat Centramed Mami.
Prejšnji teden mi je blo ful slabo in potem tud vitaminov nisem jedla vsak dan ampak kar vsak drug dan. Zdaj pa jih nisem že kar kakšne 3 dni in je blo vse v redu, včeraj sem jih vzela in mi je bilo danes zjutraj spet malenkost slabo.
A mislite da je razlog v folni? Če je, a mislite, da je fajn, če kar neham jemat??
Res ne vem kaj naj nardim.

Včeraj sem pa na hlačkah opazla čist malenkost roza izcedkauser posted image  In me je začelo ful skrbet pa tud trebušček me je zvijal več kot prejšnje dni. Me je kar panika zagrabla, pa vem da me nebi smela. Eh... pol sva se pa še z mojim skregala k sm bla itak cela tečnauser posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 902
28.4.2010 8:36:07   
Tiara
No pa je slabost doletela tudi mene in to ravno na delovni dan - v službi. Komaj sedim za računalnikom, ker me vse na bruhanje sili. Da ne govorim o hrani, ki se mi trenutno gabi.

Dotika, Kolibri: kdaj imata prvi pregled? Jaz sem se, še preden sem bila noseča, naročila na redni pregled in imam datum 10.6.. Danes sem zjutraj klicala, da se spremenim datum pregleda, vendar imajo dopust. Bom morala počakati do 3.5., ko zopet pričnejo delati.
Joj pa tako komaj čakam, da opravim prvi pregled in da bo vse OK. Potem pa takoj vsem povem veselo novico. Res mi je težko zadrževati vse v sebi ker bi najraje vsem na svetu povedala veselo novico - no razen šefu ne user posted image

Aja, drugače pa sem stara 28 in prihajam iz okolice Radovljice.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 903
28.4.2010 8:51:54   
lidik
*Star* meni je moj G rekel, da dokler ni sveža kri so izcedki lahko čisto normalni in čisto nič nevarni. No pri meni do sedaj noben izcedek ni pomenil nič slabega in nič narobe, tako da upam da je pri tebi tudi tako. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mjavmjav jaz sem dabroston dobila v Velenju. V petek so ga imeli še dovolj na zalogi.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
28.4.2010 8:57:34   
*Star*
lidik, saj vem, da je tako ampak saj veš... si nisem mogla pomagat.
Kako pa si ti kaj?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 905
28.4.2010 9:04:49   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

lidik, saj vem, da je tako ampak saj veš... si nisem mogla pomagat.
Kako pa si ti kaj?

ja ja sej verjemi da te čisto razumem. Jaz sem zaenkrat čisto vredu. Skoz mi je malo slabo, pa zaspana sem danes tako, da bom vsak čas verjetno sede zaspala. Sploh nisem mogla ponoči spat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 906
28.4.2010 9:18:34   
BabyKitty
jutro punce! Jaz moram it pa zdajle kri dat user posted image odlašam že 2 tedna... morajo imeti izvide naslednji teden na UZ-ju... Mene je tok strah tega, ker mi vedno žile razgon user posted image in sm potem plava do ramen še cel mesec... vedno nabašem na kakšno mesarko tam v laboratoriju... če ne bom padla skupaj kot ponavadi, bo to uspeh user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 907
28.4.2010 9:21:02   
pinkalonca
jutro punce user posted image dobrodošle nove nosečke user posted image user posted image user posted image
danes bo težka v službi user posted image mi je že na polno slabo nisem pa še objemala školjke user posted image še nekaj dni in močno upam, da zaslišimo srček user posted image kjub temu, da je pregled zgodaj vseeno upam na srček user posted image zaljubljena mogoče pa tudi tebe preseneti srček user posted image
BabyKitty meni se kakšen dan zdi da me manj bolijo prsi kot prejšnje dneve pa me potem naslednji dan spet ful bolijo. So pa ful napihnjene in tudi moj je ful navdušen user posted image me skoz opazuje ko si jih mažem z oljem user posted image

KatyK79 midva sva že user posted image in je blo vse kul, brez problemov. Nekatere pa imajo probleme user posted image pomojem ko bo zate ok se ti vrne tudi libido user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 908
28.4.2010 9:23:01   
pinkalonca
*Star* meni je tudi začel slabit po Centramed mami - mogoče pa je kej na tem user posted image drugače po tifolu mi ni nikol blo slabo user posted image

BabyKitty držim pesti da te ne razmesarijo user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 909
28.4.2010 9:25:51   
*Star*
Donat, Donat, Donat in še enkrat Donatuser posted image

Jaz ga po tanovem pijem zvečer tik preden grem spat, en kozarček in zjutraj, ko vstanem, najprej en prepečenec in potem spet en kozarček Donata.
Res pomaga proti zgagi in mi tud slabo ni več ponoči.

Probajte, upam, da vam tud pomaga, pa nikar se ne zahvaljujte, če vam bo pomagalo, ker potem ne bo več - vražeuser posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 910
28.4.2010 9:29:07   
lidik
 *Star* no to je pa super novička - to bom pa danes začela prakticirat. Bom videla če res pomaga. Ok, naj bo po tvoje - zahvalila se ti pa ne bom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 911
28.4.2010 9:29:07   
Tajmi
Tudi midva veselo user posted image . Če je počutje dobro, ne vidim problemov in težav. Drugače pa me služba ubija. Slabost kar noče it stran in potem le strmim v ekran in upam, da ne bom bruhala. Pa še hlače me tiščijo in je občutek res neprijeten.

Danes grem po službi takoj po folno tako, da začnemo naši pikici dovajati dodatne potrebne vitamine in minerale.

Želim vam lep delovni dan, pa čim manj slabosti user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 912
28.4.2010 9:33:04   
Tajmi
Sem prej pozabila vprašat v katerem tednu ste imele prvi pregled? Jaz imam ginekologinjo v bolnici in tam so čakalne dobe nenormlano doooolge. Ta teden ne naročajo, tako da kličem takoj po praznikih in se naročim. Upam, da me bo dala na pregled dovolj zgodaj, da potem ujamem še nuhalno.

(odgovor članu Tajmi)
Neposredna povezava do sporočila: 913
28.4.2010 9:36:55   
*Star*
Tajmi, če greš po folno si kupi Tifol.
Kot vidiš se na Centramed Mami ne odzivamo najbolje...
Mene je na prvi pregled naročila komaj v 11. tednu in nisem želela tvegat da bi zamudila NS, zato sem se že kar naročila, čeprav še nisem mela prvega pregleda.

BabyKitty mene je tud groza špikanja in jemanja krviuser posted image
Ampak sem mela do zdaj vedno srečo in so kar nežne laborantke, kakšne mate pa to pri vas, grozauser posted image

lidik, ne ne nič se zahvaljevat, upam, da ti bo res pomagalo, meni jeuser posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 28.4.2010 9:38:08 >

(odgovor članu Tajmi)
Neposredna povezava do sporočila: 914
28.4.2010 9:40:26   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: Tiara
Dotika, Kolibri: kdaj imata prvi pregled? Jaz sem se, še preden sem bila noseča, naročila na redni pregled in imam datum 10.6.. Danes sem zjutraj klicala, da se spremenim datum pregleda, vendar imajo dopust. Bom morala počakati do 3.5., ko zopet pričnejo delati.

Jaz imam prvi pregled že 3.5., čisto na začetku 7. tedna. Tako zgodaj namenoma. Zaradi moje rizične nosečnosti.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu Tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 915
28.4.2010 11:15:07   
xoxox
Tajmi dobrodošla in čestitke! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem na prvi pregled naročena šele v 9. tednu in mi je rekla, da bo to ravno prav, da se bo pikica že lepo videla in tudi srček bom lahko poslušala. In, da se bom lahko še pravočasno naročila na NS. Drugače pa mislim, da za NS ni spet takšne gužve, saj se lahko glede na to, da je samoplačniško lahko naročiš kjerkoli. Te bodo pa sigurno vrinili nekam še pravočasno, saj imaš prednost pred navadnimi pregledi. Moje skromno mnenje. user posted image Še vseeno pa čimprej pokliči in povej zakaj se naročaš. Ti bodo že našli ustrezen datum.

Kako ste kej srečke user posted image ? Danes je tako lep dan. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
28.4.2010 11:33:33   
lidik
jaz sem na prvi pregled naročena v 10-tem tednu, mi je pa tudi zdaj ko sem bila na kontroli rekel, da se bom lahko po tem še čisto pravočasno naročila na NS, tako da do 14.5. počakam potem se pa naročim. Se bom pa za v Domžale naročila - sem slišala veliko dobrega o tej dr. Strahovi.

Joj punce jaz sem bila pa zdajle na malici in da vam ne povem kako zelo se mi šele zdaj drema. Jaz bi šla spat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 917
28.4.2010 12:03:13   
Tajmi
Tudi jaz sem precej dobrega slišala od dr. Strahove. Tudi mi bomo šli tja gledat našo pikico user posted image

Ravnokar sme iz malice in vam povem sonček že prijetno greje. Komaj čakam, da bo ura 3h, da odpeketam domov in na sprehod.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 918
28.4.2010 12:06:04   
BabyKitty
Ewo so me našpikal user posted image sem imela srečo, da sem dobila eno vredu gospo, ki mi je jemala kri, da ni praktično nič bolelo in ne bo nič modric user posted image user posted image  user posted image sva se kar malo zaklepetale vmes... sem se ji na koncu tako zahvaljevala, kot da mi je rešila življenje, sem mogla bit prav smešna user posted image  

Potem sem šla pa malo na sprehod po sončku in me je zaneslo do baby centra user posted image sm si nabrala prospektov, da bom zdej preučvala naslednjih 6 mescov user posted image

Drugače grem pa tudi jaz k Strahovi in to že kmalu user posted image še 21 dni pa bo user posted image

(odgovor članu Tajmi)
Neposredna povezava do sporočila: 919
28.4.2010 12:06:34   
lidik
Tjami zdaj ti pa kr  malo zavidam ko boš čez tri ure že odpeketala domov. Jaz moram biti pa še štiri ure in pol tu. Ojej, se mi zdi celo večnost. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tajmi)
Neposredna povezava do sporočila: 920
28.4.2010 12:08:56   
lidik
BabyKitty super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela, da nisi spet kakšnega "mesarja" oz. "mesarke" dobile. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ha ha ha, ma meni se zdi, da smo vse enake, jaz sem bila prejšnji teden v Tušu in seveda sem šla v BabyCenter vozičke gledat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je rekel moj, da to bo še kriza, da bom itak več tam kot pa doma - jaz ne vem no kako ne razumejo da ne moremo mimo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 921
28.4.2010 12:34:58   
BabyKitty
Heh... jaz sem prvi dan ko sem zagledala magični user posted image "slučajno" odkorakala v trgovino user posted image ampak je bil pobudnik moj najdražji, jaz se pa tud nisem preveč pritoževala user posted image smo grozne ane user posted image  

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 28.4.2010 12:35:15 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 922
28.4.2010 12:39:45   
lidik
Ja veš kaj, sej moj bo tudi potem po mojem takšen, edino zdaj je malo bolj previden, ko so bili ti izcedki in vse skupaj in zdaj sicer razmišlja pozitivno, samo noče prehitevat. Tako da tudi o imenih se še noče nič pogovarjat. 

Neposredna povezava do sporočila: 923
28.4.2010 12:43:21   
BabyKitty
lidik saj razumem... jaz si žeim, da bi bil moj bolj previden... je že razbobnu vsem kolegom, sem bila prov jezna... mene je še vedno strah, da ni kaj narobe, pa čeprav ni izcedkov in nobenih slabih znakov... ampak tak strah obstaja... 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 924
28.4.2010 12:46:49   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

lidik saj razumem... jaz si žeim, da bi bil moj bolj previden... je že razbobnu vsem kolegom, sem bila prov jezna... mene je še vedno strah, da ni kaj narobe, pa čeprav ni izcedkov in nobenih slabih znakov... ampak tak strah obstaja... 

ja sej te razumem glede straha ja. Sej tudi jaz ga imam kljub temu da so mi in v bolnici in moj G zagotovili, da je vse vredu, da so ti izcedki lahko nekaj čisto običajnega, pa vseeno ne morem iz svoje kože, da ne bi šla še vedno vsakič s strahom na wc.

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?