|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
26.4.2010 19:14:37   
BabyKitty
pikalonca verjamem... ampak jaz sem skoraj 1 mesec dlje noseča kot ti user posted image prvi UZ imam pa šele v 11. tednu user posted image
sem pogledala kdaj je tebe naročila na prvi pregled in tako je tudi mene, nekje v 6. tednu... ampak mi ni delala UZ-ja, samo pregledala če je vse OK, pa napotke dala...

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 876
26.4.2010 19:21:19   
ManUr
baby kitty, koliko sem sedaj malo prečekirala sva mi2 najmlajši članici decemberk:). No, pri meni ne pise, je prišel tiskarski skratek zraven. Drugace pa stejem enako kot tiuser posted image user posted image .

Jaz sem bila zdaj zelo pridna, sem si umila in posesala avtek, da se spet sveti in mi ni nerodno ko se zapeljem na kakšno parkirišče. user posted image . Zmes mi je mogel brat se sendvič nardit,ker me je popadla taka grozna lakota. Je user posted image že kr hitro začel/začela diktirat kdaj bom jedla in kaj ji diši user posted image .

Zdaj pa hitro pod tuš in se že zavijem v toplo odejo.

Si tipkamo kaj ju3, lepo bodite user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 877
26.4.2010 19:22:46   
mag3
Ej bejbe, a tudi vam paše jest same neumnosti?? user posted image  Upam, da imajo bonboni Skitles kaj vitaminov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 878
26.4.2010 19:31:41   
BabyKitty
mag3 sem tudi jaz danes napadla ene skitlese... za sladico po mcdonaldsu user posted image user posted image zdravo :) ampak sem potem za protiutež pojedla še pol kile jagod in jabolko user posted image

ManUr me veseli, da je še ena t'mlada user posted image sem ravno včeraj dobivala nasvete od starejše kolegice (33 let), ki ima nekaj mesecev starga user posted image da je treba pohitet, da nej nč ne čakam... ker je pol k*** user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 879
27.4.2010 8:57:12   
zaljubljena23
Mag, mi nimamo še nobenega malčka doma, ampak angelčka....

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 27.4.2010 8:58:27 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 880
27.4.2010 10:19:20   
pinkalonca
BabyKitty ja valda, sm blond user posted image itak da se tako zgodaj poznajo razlike user posted image ja jst sm se hotla naročit na pregled pa so me napotili na ambulanto za UZ tko da druge izbire nimam in samo upam, da bova že slišala srčeka user posted image drugače bom pa v 7 tednu ampak noseča 6t3d - tam nekje. Joooooj komaj čakaaaaaaaaam user posted image

mag3 user posted image jst sem tut včer same bedarije jedla, zgleda da je bil tak dan user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 881
27.4.2010 12:40:28   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Mag, mi nimamo še nobenega malčka doma, ampak angelčka....

Zaljubljena nisem te jaz dodala na seznam, ampak ena druga punca, ki ga je vmes dopolnjevala. user posted image  Poglej si seznam na strani 34, tam si ti dodana, ampak ne z moje strani. Vem, da bo to tvoj 1 user posted image . Jaz sem potem samo citirala in dodala smeške, nisem pa bila pozorna na podatke, da nekaj ne štima. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 882
27.4.2010 12:54:02   
BabyKitty
Punce se vam tudi zdi danes tak depresiven dan... jaz bi kar spala in spala in se ne premaknla user posted image še za računalnik mi je težko it user posted image

Glede trebuščka se mi pa zdi, da je to posledica črevesja in ne česa drugega... ali pa moje psihe, ker enkrat je buši, drugič ni... moj pa pravi da je buši že veliiik (očitno ne ve kaj ga še čaka user posted image )...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 883
27.4.2010 12:56:52   
xoxox
Zaljubljena23 jaz sem te dodala. Samo si napisala, da že imate enega angelčka pa sem mislila, da to misliš ljubkovalno. user posted image Oprosti. Popravljam. Joj kako mi je sedaj hudo. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 884
27.4.2010 12:58:05   
xoxox

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT.OTROK , SPOL , NASLEDNJI PREGLED(NP), NS, SRČEKuser posted image , PREBIVALIŠČE

1.12.2010
user posted image tedy,
26, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image , Lj   (? 25.11.2010 ?)
user posted image **NiNa**, 29, 2.user posted image , 1user posted image
, P 4.5.2010, user posted image , G
orenjska

user posted image  natasa.jurman, 26, 2user posted image , 1 user posted image , P 4.5.2010, Sevnica
user posted image
 thevenus, 1user posted image , NS 25.5.2010

2.12.2010
user posted image Baby Kitty, 21, 1.user posted image , 0user posted image , P 6.5.2010, NS 19.5.2010, Kranj 
user posted image miskula, 33, 1.user posted image , 0user posted image , P 6.5.2010, NS 21.5.2010 
user posted image Anonimna, 2user posted image , 2user posted image , P 7.5.2010, Novo mesto

3.12.2010
4.12.2010
5.12.2010
user posted image  Loona, 24, 1user posted image , 0user posted image , P 28.5.2010, NS 24.5.2010, Lj

6.12.2010
user posted image mag3, 33let, 2user posted image , 1user posted image ,
P 17.5.2010, NS 24.5.2010, Bela krajina
user posted image
Anonimna, 2user posted image 1user posted image , P 12.5.2010, Celje
user posted image Mjavmjav, 1user posted image , 0user posted image ,
P 5.5.2010, Vrhnika

7.12.2010
8.12.2010

9.12.2010
10.12.2010
user posted image  tulipan13, 33, 2user posted image , 1user posted image , P 5.5.2010

11.12.2010

user posted image  
Čebelica11, 28, 1user posted image , 0user posted image , P 28.4.2010
user posted image  fuego, 29, 1user posted image , 0user posted image , P 5.5.2010
user posted image KatyK79, 30, 1user posted image , 0user posted image , P 18.5.2010, NS 27.5.2010, LJ

12.12.2010
13.12.2010
14.12.2010
user posted image  *
Star*, 24, 1user posted image , 0user posted image , P 24.5.2010, NS 3.6.2010, LJ
user posted image  *srečka*, 32, 2user posted image , 1user posted image , P 13.5.2010, Nm

15.12.2010

user posted image  Lidik, 29, 1user posted image , 0user posted image , P 14.5.2010, CE
user posted image  Mety1, 31, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska

16.12.2010
user posted image  Anabel85, 25, 1user posted image , 0user posted image , P 4.5.2010, Primorska

17.12.2010
18.12.2010
user posted image  tasika12,

19.12.2010
20.12.2010
user posted image  kar_ena, 25, 1user posted image , 0user posted image , P 3.5.2010 
user posted image  Frutiq, 32, 2user posted image , 1user posted image , P 3.5.2010, NG 

21.12.2010
user posted image zaljubljena23, 2user posted image , 1user posted image , P 3.5.2010

22.12.2010

user posted image  ManUr, 1user posted image , Mb

23.12.2010
user posted image aprill, 2user posted image , 1user posted image , P 7.5.2010

24.12.2010
user posted image  Pika555, 25, 1user posted image , 0user posted image , P 4.5.2010

25.12.2010
user posted image  *Sava*, 31, 2user posted image , P 12.05.2010
user posted image pinkalonca, 28, 1user posted image , 0user posted image , P 3.5.2010
user posted image xoxox, 25, 1user posted image , 0user posted image ,
P 19.5.2010

26.12.2010
27.12.2010
user posted image *dotika*, 30, 4user posted image , 0user posted image  , P 3.5.2010, NM
user posted image KOLIBRI, 1user posted image , 0user posted image  

28.12.2010
29.12.2010
30.12.2010

31.12.2010

SKUPAJ NAS JE SREČK user posted image
DECEMBERKE 2010: 32 !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  
Z nami so bile:

mićauser posted image user posted image
DIANEuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ 

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 885
27.4.2010 13:00:22   
xoxox
Upam, da je tako vredu. Lahko pa napišem tudi 0user posted imageuser posted image Joj saj ne vem. Me je kar stisnilo, ko sem ugotovila svojo napako. Oprosti še enkrat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 886
27.4.2010 13:31:25   
mag3
Mimogrede pride do kakšne napakice, saj se ne poznamo vse tako dobro, ampak mislim, da zaljubljena ne bo zamerila, saj je fajn punca. user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 887
27.4.2010 13:49:49   
lidik
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox

Sem videla, da me ni na seznamčku za pregled, pa sem ga malo popravila. user posted image

Evo jaz sem ravno pojedla. Meni sicer slabo ni mi pa nobena hrana ne paše. Lačna sem kot volk, vendar ko odprem hladilnik ne vem kaj bi jedla. Ko se končno spomnim kaj bi in to odprem mi to več ne paše. V hladilniku imam polno odprtih jogurtov, tun, solatk, namazov, napol pogriženega zadja in zelenjave. Mislim, da je ni nedotaknjene stvari v hladilniku. Moj samo še zmajuje z glavo. user posted image Edina stvar, ki mi nenormalno vsak dan paše je kava. Pa nisem neka koftarica ampak sedaj se mi pa kar učke zasvetijo, ko slišim to magično besedico "kava". user posted image Se pa zelo zadržujem, da ne spijem več kot 2 zelo blagi na dan.

Jaz sem pa iz okolice Lj. Ne povem še točno, da me ne bi kdo prepoznal. user posted image

no pri vas je skoraj očitno enaka situacijo kot pri nas - hladilnik je verjetno identičen user posted image user posted image user posted image user posted image   razen izjeme, da meni tudi kava ne dišiuser posted image

< Sporočilo je popravil lidik -- 27.4.2010 13:50:08 >

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 888
27.4.2010 16:05:05   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Mimogrede pride do kakšne napakice, saj se ne poznamo vse tako dobro, ampak mislim, da zaljubljena ne bo zamerila, saj je fajn punca. user posted image

Joj saj ne mislim, da bi zamerila. Samo se zavedam, da ji najverjetneje ni lahko pri srčku in potem se še ena kokoš najde in dregne tja kamor ne bi smela. user posted image Upam, da se čimprej javi tukaj gor, ker če ne bom res mislila, da je kaj zamerila.

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

no pri vas je skoraj očitno enaka situacijo kot pri nas - hladilnik je verjetno identičen   razen izjeme, da meni tudi kava ne diši

Mislim, da se je tudi pri meni končala zgodba s kavo. Sedaj mi pa res nič več ne diši. Edina stvar, ki jo še spravim po grlu je kakšen jogurt. Pa še to se pomatram. Saj v bistvu mi vse fol paše jest dokler tega ne dobim v usta. Takrat je pa konec. user posted image

Me pa še nekaj zanima. A katero mogoče v nosečnosti začela nespečnost dajati? Mislim saj zvečer sem hitro zaspana in tudi zaspim normalno, samo zjutraj, ko bi pa lahko še spala sem pa najkasneje 6:30 že pokonci. In to brez budilke. In sem potem tudi čisto naspana, ne glede na to kako pozno sem šla spat. user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 889
27.4.2010 16:45:27   
Anonimen
Pozdravček....
tudi midva sva včeraj zagledala plusek in sva se veselila da bova decembra ponovno crkljala malo štručko....Danes pa je prisotna rahla krvavitevuser posted image , tako da vprašanje kaj in kako bo. To je moja tretja nosečnost,imava že dva lupčka kupčka. V nobeni od prejšnjih nosečnosti ni bilo nič narobe, tako da me zdaj malo bega...Upam na najboljše...Če ne gremo v nove boje...

(odgovor članu xoxox)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
27.4.2010 17:04:12   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravček....
tudi midva sva včeraj zagledala plusek in sva se veselila da bova decembra ponovno crkljala malo štručko....Danes pa je prisotna rahla krvavitevuser posted image , tako da vprašanje kaj in kako bo. To je moja tretja nosečnost,imava že dva lupčka kupčka. V nobeni od prejšnjih nosečnosti ni bilo nič narobe, tako da me zdaj malo bega...Upam na najboljše...Če ne gremo v nove boje...

Upaj na najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
27.4.2010 17:33:11   
lidik

Pozdravček....

držim pesti, da se krvavitev ustavi in upam, da bo tudi v tretje vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 892
27.4.2010 18:23:36   
zaljubljena23
Mag, sem pogledala zdaj komaj seznamček, če vse štima...Sorry...

Xoxox, nisem jezna...Se zgodi...Sem se mogoče sama napačno izrazila....Pa ne bit žalostna, nekako lažje zdaj sprejemam lansko izkušnjo, ko ponovno v meni raste mala pikica.... Glede nesepečnosi, dobrodošla v klubu...Zjutraj ne morem spati, zvečer pa bi šla že s kurami spat, ker sem utrujenauser posted image user posted image

Pinkalonca, jaz imam tudi pregled, ko bom N 6t6d, nekako še sicer ne pričakujem srčka (mogoče nas pa vseeno preseneti), važno mi je samo to, da vidimo če je vse na svojem mestu in vse štima tako kot mora, ker lani sem imela IMN....

Anonimna, full stiskam pestke, da se krvavitve ustavijo...Drži se....Čuvaj sebe in tvojo pikico

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 893
27.4.2010 19:17:00   
xoxox
Zaljubljena23 hvala, da razumeš mojo neumnost. Sem pa vesela zate in verjamem, da se vsaka stvar zgodi z namenom in, da bosta decembra dobila enega (ali več user posted image ) luštnega kričača. user posted image user posted image user posted image

Pozdravček....
tudi midva sva včeraj zagledala plusek in sva se veselila da bova decembra ponovno crkljala malo štručko....Danes pa je prisotna rahla krvavitev , tako da vprašanje kaj in kako bo. To je moja tretja nosečnost,imava že dva lupčka kupčka. V nobeni od prejšnjih nosečnosti ni bilo nič narobe, tako da me zdaj malo bega...Upam na najboljše...Če ne gremo v nove boje...

Držim pesti in verjamem, da bo vse vredu in, da bodo krvavitve ponehale.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pošiljam enega angelčka, da čuva vse naše pikice:
user posted image

No super, da nisem edina, ki ne spi. user posted image Je pa res, da vse težave, ki spremljajo mojo nosečnost sprejemam z odprtimi rokami. Sem tako vesela, da nama je uspelo, da oba z mojim user posted image kar vesela, ko mi je slabo ali pa hodim non stop na wc, ker veva, da to pomeni nosečnost. No čeprav mi je bila na začetku njegova reakcija na moje jamranje, da mi je slabo zelo čudna (rekel mi je namreč: "No lepo. Vesel sem." user posted image ), ga sedaj popolnoma razumem kaj je s tem mislil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 894
27.4.2010 19:35:55   
Tajmi
Hey punce :)

Od danes naprej, ko sem zagledala modri plusek, se vam z veseljem pridružujem. PDP je 27.12.. To je moja prva nosečnost. Seveda se že pojavljajo prva vprašanja. Kakšne izkušnje imate s folno kislino? Ker sem šele sedaj izvedela, da sem noseča, do sedaj nisem jemala folne kisline. Mislite, da je to lahko vplivalo na dosedanji razvoj ploda? Takoj jutri grem v lekarno in si jo priskrbim.

Se že veselim klepeta z vami v prihodnjih mesecih user posted image

lp

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 895
27.4.2010 20:04:43   
Loona
Dober večer čvekulje.

Jaz sem se komaj zdj prikotalila do računalnika. Sem bila celi dan zeloo pridna. Zjutraj sem rožice sadila, tko da mam zdaj lepee balkone user posted image Pol pa sva šla k moji sestri in smo šli skupaj na eno kosilce in se je zavleklo vse do zdaj user posted image Sm tok utrujena,da bom kr v posteljo padla pa kakšn film pogledala. Hvala bogu za dve televiziji ker je danes spetuser posted image nogomet po televiziji in ga moj dragi itaaak ne sme zamudit user posted image

Ma, jst sm danes sestri kr povedala,da bo tetica user posted image Nism mogla bit tiho, pa še gledla me je tko čudno ko kave nisem pila user posted image
In je bla taaak vesela,da je kr solzne očke dobila. Jaz pa tudi seveda.. In mi je že povedala,da mi bo pomagala in vse, tak da sm hepiii user posted image Ostalim pa bi povedala po NS komaj, ampak ne vem če mi bo uspelo skrivat do takrat user posted image Se mi pa zdi,da mi itak na čelu piše da sem srečka nosečka user posted image user posted image Ali pa imam jaz samo občutek da me vsi opazujejo itd.

anonimna dobrodošla med decembrkamiuser posted image In kar optimistično, držim pesti da bo se vse uredilo!!

tajmi dobrodošla tudi ti! Glede folne kisline pa se ne sekirat. Tudi jaz je nisem jemala ker je bil otroček nenačrtovan. In mi je G. rekla da ni panike, če sem jo začela jest kasneje. user posted image
In je bla taaak vesela,da je kr solzne očke dobila. Jaz pa tudi seveda.. In mi je že povedala,da mi bo pomagala in vse, tak da sm hepiii

Jaz sem nora na sladoled. Nikoli nisem imela takih lušt za sladoled ko jih imam zdaj. Vidim koga, ko ga liže bi že rada umrla ali pa mu ga vzela. user posted image Prav ne morem čakat,da si ga kupim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 896
27.4.2010 21:09:36   
jona klara
tajmi-čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Tajmi)
Neposredna povezava do sporočila: 897
27.4.2010 21:51:34   
BabyKitty
wiiii spet nove nosečke user posted image user posted image user posted image dobrodošle...

Punce, predvsem tiste, ki ste že malce dlje nosečke, se vam kaj zdi da vas prsi manj bolijo? Kajti moje zadnjih nekaj dni niso tako zelo napete in boleče kot so bile, se jih lahko že dotaknem... je to normalno? Ali me mora kaj skrbeti?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 898
27.4.2010 22:26:37   
Mjavmjav
Dober večer punce!

Uspela sem prebrati vse za nazaj.. juhej! user posted image

Dobrodošle nove nosečke! Lepo je videti, da se seznamček še malce polni... ampak se mi vseeno zdi, da nas je najmanj... očitno je res letošnji Valentin naredil večino user posted image

BabbyKitty... pomoje ful težko primerjamo simptome, ker ima vsaka drugačne. To sem jaz zdaj končno doumela to. Mene recimo do sedaj niso prav nič bolele prsi, zdaj so me pa nekaj začele motiti. In kako so se napihnile! OMG! Moj me kar gleda tja in ne more verjeti, kako dober pozitiven stranski učinek je to... sam kaj ko mu potem rečem, da jih pipat pa ne sme preveč, ker so občutljive... hehe...
No pa itak še ne smeva nič lumpat, ker mi G. še ne dovoli... moram rečt, da je kar težko trenirati tole vzdržnost, ampak kar se mora ni težko ane user posted image

Pri meni sicer nič posebno novega... Zdi se mi da sem se že kar malo poredila. Tak beden naihnjen občutek imam ves čas, nič ne smem migat, jem pa kar dobro, tako da počasi lezem narazen user posted image Razmišljam da se bom potem tudi lotila pilatesa, ko bom smela, ker mi križ že fuuuuuul nagaja...

Drugače pa tiste, ki ste na Dabrostonu.. Ja, pri nas se ga ne da več dobiti. Meni so rekli naj grem ponj na Hrvaško, tam so mi pa rekli, da ga sploh ni več v prodaji. Torej umaknjen iz prodaje. Razloga ne vem. Menda je neko nadomestilo Duphaston, ki pa ga pri nas ne poznajo, zato ga jaz nisem jemala. Na koncu mi je G. rekla, da bo itak narava naredila svoje. user posted image
Tako da, če zmanjka tablet, pomoje ni usodno... recept je le počitek, počitek, počitek... Saj veste da so naše mame in babice rojevale tudi brez vseh tablet pa nam ni nič ne manjka user posted image user posted image Tudi folne kisline niso imele ane user posted image

Nočko!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 899
28.4.2010 7:28:32   
KatyK79
Anonimna - držim pesti, itak bo vse ok

Tajmi - čestitam, čestitam user posted image

punce kako pa kaj pri vas sex in te zadeve? meni ne paše user posted image , sploh mi ni do česarkoli, upam da se to čimprej spremeniuser posted image  ker tole pa res ni za nikamor.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?