|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
20.4.2010 12:35:54   
Arwenko
Punce malo kukam k vam, čeprav po vsej verjetnosti bo moj PDP padel že v januar.

*Star* lepo prosim ne se pustit nategovat takšnim "kvazi" raziskavam, kaj je dobro in kaj ne. To je samo še ena fora kako potrošnika, v tem primeru nosečnico, pripravit do tega, da čim več zapravi v njeno "kvazi dobro". Nas so lepo naučili, raziskava da vedno takšen rezultat kot želi naročnik, samo pravilno metodo je treba izbrat. In zato jaz nobenim takšnim raziskavam enostavno ne verjamem. Drugo je, če se pri nekomu dejansko pojavi kakšna reakcija, ker je občutljivost kože večja, ampak kr tako zapravljat denarja pa nima smisla, raje ga daj na stran, pa boš user posted image kaj lepega nabavla.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 651
20.4.2010 12:51:16   
pinkalonca
*Star* zanimivo user posted image samo kaj pa vem... po malem se potem strinjam z Arwenko ampak, kaj pa če bo imel otrok potem res zaradi tega kake probleme in samo zato ker se meni ni dalo to upoštevat user posted image ajajajaj kaj pa vem... se mi zdi da včasih pol toliko niso komplicirali v nosečnosti kot se dela to sedaj pa smo vsi uredu izpadli user posted image res pa je dan danes bistveno več ''strupov'' v obtoku user posted image ma ne vem... men zaenkrat še nič ne smrdi user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 652
20.4.2010 12:52:19   
*Star*
Arwenko, saj verjetno imaš prav, samo mi tudi vonji ne odgovarjajo... Ravno zadnjič je mami kupila nek tuš gel z vonjem vanilije, se mi dobesedno upira.
Sem pa tudi kar zadovoljna, s tem, ki sem ga včeraj kupila, ker sem opazila, da se mi koža ne izsuši, verjetno ker je res manj kemije notri, tudi peni se ne... je bolj kot neke vrste krema. Saj pravim, v nedogled ne bom zapravljala, te osnovne 3 stvari si bom pa le kupila, parfuma pa že zelo dolgo ne uporabljam.

Upam, da kmalu prideš na ta forum, kako je kaj tvoje počutje?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 653
20.4.2010 12:53:26   
Frutiq
Glej Arwenko, ne rabiš nobene raziskave, da veš,da je vse kar je sintetičnega nezdravo. Vsaka naravna stvar je bolj zdrava od umetne in čisto logično je, da svojemu malemu bitjecu želiš le najboljše, zato boš pač uporabljala take stvari, ki mu čim manj škodujejo. In zakaj bi tvegala in uporabljala stvari, ki se ti ne zdijo dovolj dobre zate in tvojo pikico?user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 654
20.4.2010 12:53:34   
Arwenko
Če pogledaš članek pa ga malo med vrsticami prebereš vidiš, da je tak hudi blabla ne...v enem stavku napišejo, da za otroke ni nobenih posledic, v naslednjem pa da kljub temu priporočajo, da tega ne uporabljaš. Je pa res, da povprečen potrošnik pač pade na takšne fore.

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 655
20.4.2010 12:55:46   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

*Star* zanimivo user posted image samo kaj pa vem... po malem se potem strinjam z Arwenko ampak, kaj pa če bo imel otrok potem res zaradi tega kake probleme in samo zato ker se meni ni dalo to upoštevat user posted image ajajajaj kaj pa vem... se mi zdi da včasih pol toliko niso komplicirali v nosečnosti kot se dela to sedaj pa smo vsi uredu izpadli user posted image res pa je dan danes bistveno več ''strupov'' v obtoku user posted image ma ne vem... men zaenkrat še nič ne smrdi user posted image

Kot sem že rekla, tudi v tem, kar je Arwenko napisala, je veliko resnice.
Po moje je dovolj, če se odpoveš le parfumu, ker ga dejansko nanašaš na pulzne točke, direktno na žile in zagotovo veliko tega pride skozi kožo tudi v kri. Kaj pa vem, nisem ravno neka medicinka, ampak jaz to tako domnevamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 656
20.4.2010 13:00:01   
*sava*
Jaz grem po načelu: če mi nekaj paše, sede, odgovarja, potem uporabljam. Če mi ne, pol pa ne. Ker če enkrat zapadeš v debato, kaj je zdravo in kaj ne, potem prideš do tega, da če hočeš zdravo, da se moraš odselit na žblj planet, kjer ni nikogar. Ker tudi bio izdelki, ki rastejo na bio kmetijah vsrkavajo isti dež, ki pa najbrž ni 100 pure svinjarije...

Zdaj se grem skregat v štacuno. Je moj ugotovil, da so mi napačen pult za kuhinjo dostavili.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 657
20.4.2010 13:00:05   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq

Glej Arwenko, ne rabiš nobene raziskave, da veš,da je vse kar je sintetičnega nezdravo. Vsaka naravna stvar je bolj zdrava od umetne in čisto logično je, da svojemu malemu bitjecu želiš le najboljše, zato boš pač uporabljala take stvari, ki mu čim manj škodujejo. In zakaj bi tvegala in uporabljala stvari, ki se ti ne zdijo dovolj dobre zate in tvojo pikico?user posted image

Vidim, da sem celo razpravo odprlauser posted image

Frutiq, res je, sploh parfumi so hudi hudi strupi.
In verjemite mi, da se ga jaz kar težko odpovem, ker sem kozmetiko ponavadi kupovala izključno na podlagi tega, da je res lepo dišala.

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 658
20.4.2010 13:03:04   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: *sava*

Jaz grem po načelu: če mi nekaj paše, sede, odgovarja, potem uporabljam. Če mi ne, pol pa ne. Ker če enkrat zapadeš v debato, kaj je zdravo in kaj ne, potem prideš do tega, da če hočeš zdravo, da se moraš odselit na žblj planet, kjer ni nikogar. Ker tudi bio izdelki, ki rastejo na bio kmetijah vsrkavajo isti dež, ki pa najbrž ni 100 pure svinjarije...

Eni res pretiravajo z "zdravim" življenjem... se mi zdi, da potem kvečjemu škodijo sami sebi in drugim...

Zdaj se grem skregat v štacuno. Je moj ugotovil, da so mi napačen pult za kuhinjo dostavili.

Napad nosečniških hormonovuser posted image
You go girl!!!!user posted image

(odgovor članu *sava*)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.4.2010 13:11:44   
lidik
dianeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 660
20.4.2010 13:23:49   
pinkalonca
no meni se dejansko do sedaj še ni nič uprlo user posted image parfumov pa itak ne uporabljam, ampak uporabljam pa naprimer herbal esences šampon za lase pa fuuul dišijo, ali pa za tuširanje - tudi ful diši... da ne govorimo o deotu - kaj pa potem uporabljate za deodorant, ker smrdet pa ne mislim user posted image user posted image user posted image

So se vam v kakšnem določenem tednu pojavili vsi simptomi (slabost, upiranje določenim vonjavam itd...)? Tko, da vem kaj pričakovat ker zaenkrat sem vesela, da je tako kot je user posted image trkaaaaaaaaaaaam user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 661
20.4.2010 13:24:21   
lidik
ojej punce, sej ne morem verjeti, ravno danes, ko pa jaz dopoldan nisem bila nič za računalnikom ste pa takšne čveke. Ko je pa meni dolgčas pa ni nikjer nobene. No v glavnem jaz sem ravno prišla od svoje zdravnice, ki mi je dala bolniško do konca tedna. Vam pa moram povedati, da zaenkrat se počutim super, tako da mislim in upam, da nam je pikica na začetku naredila malo preplaha, da zdaj bo pa vse vredu naprej.

*Star* dej ko ti bo Strahova kaj odgovorila mi sporoči, ker bi se tudi jaz pri njej naročila, pa ne vem ali se že naj zdaj, ali naj še odlašam.

Arwenko ti kar kukaj k nam, in seveda upam, da se nam pridružiš oz. ostaneš z nami. Kako si kaj? Kaj novega pri tebi?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 662
20.4.2010 13:25:48   
lidik
pinkalonca, tudi jaz se sprašujem za deodorant isto kot ti, ali se ga lahko uporablja ali ne. Jaz ga zaenkrat sicer še ne uporabljam, ker itak sem na bolniški, samo ne vem pa kako bo kaj potem ko grem naslednji teden nazaj delat. Bodo verjetno vse bežale stran od mene. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 663
20.4.2010 13:29:52   
*Star*
Jaz se deodorantu absolutno ne bom odpovedalauser posted image
Sicer imam kar srečo in se zelo malo potim - greva s kolegico v savno in mi čestita, ko se mi ena kapljica pokažeuser posted image  Naj to nebi bilo preveč zdravo, sam kaj čem.

Mislim, da pa vseeno ni dobro uporabljati deodoranta v spreju, jaz ga že tako ali tako ne, sploh tisti potisni plini in tako naprej....user posted image

lidik, si tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo da je vse v redu. ja nič, jaz mislim, da se je pikica res hotla pokazat, joj tale bo taka nagajivka/nagajivček da bo joj user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 664
20.4.2010 13:31:21   
pinkalonca
uf jst pa ni šans da zjutraj preskočim deo user posted image tudi če sem doma, jst se že po naravi ful potim in res ni variante, da ga ne bi uporabljla user posted image pa tisti kristali so tut en drek - sm še bolj smrdela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 665
20.4.2010 13:33:11   
pinkalonca
sm pozabila povedat da uporabljam roll-on ker na spray sem pa alergična že od nekdaj in dobim izpuščaje, tako da pri meni vsi sprayi ODPADEJO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 666
20.4.2010 13:38:49   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Arwenko ti kar kukaj k nam, in seveda upam, da se nam pridružiš oz. ostaneš z nami. Kako si kaj? Kaj novega pri tebi?

Ja, vleče se mi, še 12 dni do testa user posted image user posted image user posted image
Bom pa verjetno kr v januar padla, ampak ne morem kr pozabit na vas, ko smo na onem drugem delu tak lepo čvekale, drugače pa naporen vikend za mano, sem čisto brez glasa, preveč govorila, pa mrzlo vreme zunaj, pa se pozna. Pa ovulacijo smo zamudili, pa smo takoj tisto jutro pol slončkali, zdaj pa samo upamo, da je bila ovulacija bolj popoldne in da smo še v tistih 12-24 ur po ovulaciji, ko je oploditev možna.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 667
20.4.2010 13:43:02   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ja, vleče se mi, še 12 dni do testa user posted image user posted image user posted image
Bom pa verjetno kr v januar padla, ampak ne morem kr pozabit na vas, ko smo na onem drugem delu tak lepo čvekale, drugače pa naporen vikend za mano, sem čisto brez glasa, preveč govorila, pa mrzlo vreme zunaj, pa se pozna. Pa ovulacijo smo zamudili, pa smo takoj tisto jutro pol slončkali, zdaj pa samo upamo, da je bila ovulacija bolj popoldne in da smo še v tistih 12-24 ur po ovulaciji, ko je oploditev možna.

Ja sem zdaj videla, da imaš še 12 dni, sem pri aprilu brala. In tudi tisto, da si zamudila O sem prebrala, ampak sej ti je witch povedala kaj je brala da največ možnosti je en dan po O, tako da ti kar imej upanje, da je, jaz bom pa stiskala pesti za tebe, da ti pokaže plusek in da se seliš pa magari med januar 2011. Se pa tud jaz ne morem nekak od vas odlepit, sej vidiš da še vedno pri aprilčicah strašim. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 668
20.4.2010 13:51:30   
*Star*

Ja sem zdaj videla, da imaš še 12 dni, sem pri aprilu brala. In tudi tisto, da si zamudila O sem prebrala, ampak sej ti je witch povedala kaj je brala da največ možnosti je en dan po O, tako da ti kar imej upanje, da je, jaz bom pa stiskala pesti za tebe, da ti pokaže plusek in da se seliš pa magari med januar 2011. Se pa tud jaz ne morem nekak od vas odlepit, sej vidiš da še vedno pri aprilčicah strašim. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image
Ampak, mislim, da navijačic ni nikoli dovolj, tako da.... ko naju bodo pa nagnali bova pa pač morale spokatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 669
20.4.2010 13:52:46   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image
Ampak, mislim, da navijačic ni nikoli dovolj, tako da.... ko naju bodo pa nagnali bova pa pač morale spokatuser posted image user posted image user posted image

ja se strinjam ja. Sam meni je tak fino med njimi čvekat - smo bile pa le kar nekaj časa skupaj, da ne vem kako bo kaj tole, ko ne bo več aprilska tema aktualna. Hmmmm, sem že razmišljala, da se še malo pri majčicah pokazala. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 670
20.4.2010 14:10:15   
Arwenko

Jaaa, pa še kak se vleče, že današnji dan mi je groza, kje je potem še naslednjih 11. Ali pa sploh ni to krivo, ampak službauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi se vam kr pridružla...

< Sporočilo je popravil Arwenko -- 20.4.2010 14:12:42 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 671
20.4.2010 14:12:10   
Arwenko
Joj...kak se pa zdaj zbluzla citiranje...grem popravit...user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 672
20.4.2010 15:40:56   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

BabyKitty, jaz tudi še čakam odgovor.
Si se pri Strahovi naročila?

Včeraj sem šla na lov za gelom za tuširanje brez parfuma. In vam povem, da je to cel projekt. Končno sem kupila enega od Welede, ki ima kar intenziven vonj, ampak so notri eterična olja in ne sintetični parfumi, tako, da upam, da mi ne bo delal preglavic in pikici tudiuser posted image
Zdaj rabim "samo" še šampon in losjonuser posted image . Pa celo premoženje bom očitno zapravila za zamenjavo kozmetike....

Star jaz uporabljam alweder dm znamko. Sem kar zadovoljna z njihovimi stvarmi. In kot sem že nekje napisala sem pred nekaj časa menjala celotno kozmetiko in nimam več težav ne s kožo ne z lasiščem. user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 673
20.4.2010 16:28:27   
BabyKitty
Glede kozmetike in kaj je škodljivo in kaj je in oh in sploh, sem jaz takega mnenja, da škoda pretiravat, ker je res škoda živcev, pomoje bolj škoduje plodu to, da se sekiraš, ker si po pomoti pojedel eno rezino suhe salame in to DOMAČE, kot pa če je poješ eno kilo. Tudi vsa drama okoli toksoplazmoze,... pišuka če je dosedaj nisem dobila, pa sem jedla vse živo, kakšna je potem verjetnost, da jo fašem ravno sedaj...

Mislim, da je najboljše vodilo, da poslušaš svoje telo... kaj ti odgovarja in kaj ne... telo že samo ve, kaj je dobro zanga... Če ti parfumirane zadeve ne odgovarjajo jih zamenjaj, če jih pa menjaš zato ker to piše v nekem napol plačanem članku pa poslušaj svojo pamet...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 674
20.4.2010 19:34:50   
kar_ena

IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

no meni se dejansko do sedaj še ni nič uprlo ...

Pinkalonca, jaz tudi nimam skoraj nobenih znakov, nič slabosti, nič mi ne smrdi... še prsa me bolijo le na dotik, pa še to malo in ne ves čas, tako da me je kar strah, da ni kaj narobe.
Prav želim si, da bi imela malo več znakov user posted image .
No, me pa vsake toliko fajn špikne v jajčnikih - vsaj to user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?