lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: lidik Arwenko ti kar kukaj k nam, in seveda upam, da se nam pridružiš oz. ostaneš z nami. Kako si kaj? Kaj novega pri tebi? Ja, vleče se mi, še 12 dni do testa Bom pa verjetno kr v januar padla, ampak ne morem kr pozabit na vas, ko smo na onem drugem delu tak lepo čvekale, drugače pa naporen vikend za mano, sem čisto brez glasa, preveč govorila, pa mrzlo vreme zunaj, pa se pozna. Pa ovulacijo smo zamudili, pa smo takoj tisto jutro pol slončkali, zdaj pa samo upamo, da je bila ovulacija bolj popoldne in da smo še v tistih 12-24 ur po ovulaciji, ko je oploditev možna. Ja sem zdaj videla, da imaš še 12 dni, sem pri aprilu brala. In tudi tisto, da si zamudila O sem prebrala, ampak sej ti je witch povedala kaj je brala da največ možnosti je en dan po O, tako da ti kar imej upanje, da je, jaz bom pa stiskala pesti za tebe, da ti pokaže plusek in da se seliš pa magari med januar 2011. Se pa tud jaz ne morem nekak od vas odlepit, sej vidiš da še vedno pri aprilčicah strašim. Jaz tudi Ampak, mislim, da navijačic ni nikoli dovolj, tako da.... ko naju bodo pa nagnali bova pa pač morale spokat ja se strinjam ja. Sam meni je tak fino med njimi čvekat - smo bile pa le kar nekaj časa skupaj, da ne vem kako bo kaj tole, ko ne bo več aprilska tema aktualna. Hmmmm, sem že razmišljala, da se še malo pri majčicah pokazala.
|