|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
19.4.2010 19:15:17   
pinkalonca
Lahko pa dodamo, če želite, k datumom še kateri pregled zapovrsti je to. Kot sem npr. napisala pri sebi. Za ostale pa ne vem kateri je. 
Naši pregledi user posted image

APRIL
23.04. - Diane
28.04. - Čebelica11

MAJ
03.05. - pinkalonca (1. UZ)
04.05. -
Anabel85
             natasa.jurman
             *NiNa*
             pika555
05.05. - tulipan13
06.05. - Babykitty
              Miskula
07.05. - Anonimna
              Aprill
12.05. - Anonimna
13.05. - *srečka* 
14.05. - Lidik
17.05. - Mag3 (2. pregled) 
18.05. - KatyK78
24.05. - *Star*

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 601
19.4.2010 19:16:17   
DIANE
Mene lahko izbrišete user posted image user posted image user posted image
Lepo nosečnost vsem.

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 602
19.4.2010 19:31:15   
pinkalonca
DIANE hudo mi je zate user posted image user posted image  

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 603
19.4.2010 19:31:19   
BabyKitty
DIANE user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 604
19.4.2010 20:01:08   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Mene lahko izbrišete user posted image user posted image user posted image
Lepo nosečnost vsem.

Diane hudo mi je zate. user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 605
19.4.2010 20:02:20   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

živjo punce user posted image po dolgem poskušanju se končno lahko preselim med srečke nosečke user posted image plusek sem zagledala ta vikend in glede na izračune naj bi imela PDP 25.12.2010 (tam nekje okoli, ker mi vedno drugače izračunauser posted image ) torej dobiva najlepše božično darilo user posted image veliko nas je ki pričakujemo decembra user posted image user posted image user posted image upam, da me sprejmete medse, sicer tega sploh ne dvomim, ker ste itak fajne pupe user posted image

Dobrodošla pinkalonca. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 606
19.4.2010 20:07:20   
BabyKitty
Dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa po dooooolgem dnevu končno doma user posted image sva našla ploščice in kdo bi si mislil, dobiva jih že čez 4 dni user posted image jupiii user posted image sva skoraj v obup spravila prodajalko, ampak je preživela user posted image hudiča... upam, da nama kmalu uspe, najin bodoči domek spraviti v znosno stanje... user posted image da bo mela pikica lepo sobico user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 607
20.4.2010 7:49:55   
Frutiq
Dobro jutro vsem veselim nosečkam, jaz sem že za računalnikom ! user posted image

fuego in kar.ena, kar brez skrbi na potovanje. Jaz sem šla tudi v 6. tednu pri prvi nosečnosti v Sarajevo z avtom in sem tudi hotela prej na pregled. Moja gin. me je lepo pregledala in rekla, da ker kaže vse OK, da  ni razloga, da bi ostala doma. Je pa res bolje, da se prej opravi pregled, ker si potem vsaj bolj siguren.

Sem se pravkar naročila na prvi pregled - 3.5.2010 - komaj čakam, da spet vidim pikico na UZ! user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 608
20.4.2010 8:02:36   
Frutiq
Ja kje pa ste zaspanke? user posted image Kaj ne veste,"rana ura zlata ura!" user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 609
20.4.2010 8:14:19   
miskula
Dobro jutro!
Ja, Frutiq rana ura zlata ura. user posted image A ni lep sonček danes, sem kar boljš volje ko je tako lepo zunaj.

Diane user posted image user posted image user posted image user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 610
20.4.2010 8:21:26   
BabyKitty
Lepo je zunaj ja... ampak mi nič ne pomaga ker moram notri delat user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 611
20.4.2010 8:24:52   
*Star*
DIANE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - pa pozitivno naprej punca moja

Pinkalonca, seveda te sprejmemo!!user posted image

Meni pa je bilo ponoči tako slabo in še zdaj mi je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 612
20.4.2010 8:38:02   
pinkalonca
jutroooo nosečke user posted image moja kava je že padla, ste ve kaj omejile dnevno dozo kave? jst brez jutranje ne funkcioniram user posted image

tudi jst komaj čakam prvi UZ in samo upam da zaslišim user posted image uffff še dva tedna, upam, da se mi ne bo preveč vleklo user posted image

kakih večjih sprememb glede nosečniških znakov nimam, še vedno me bolijo prsi pa tudi povečale so se, drugega me pa še ne matra user posted image moram pa rečt da karkoli prehitro naredim ali da se preveč obremenim me začne takooj fuuul zvijat, kot da bi hotla M dobit tako da se moram kr pazit, sem se že enkrat ful ustrašla da bo kr M pritekla user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 613
20.4.2010 8:45:07   
*Star*
pinkalonca, pri meni je tud tko.
Zadnjič sem ene polne podpisne mape v službi dvignila, me je takoj začelo zvijat... ali če predolgo hodim, če hodim po stopnicah... pa tudi če se nerviram (kar se trudim, da se čim manj).
Pa mogoče se bo slišalo smešno, kadar svojega dragega vidim, ali ko se dobiva, me je začelo zvijat, sem imela kar občutek, kot da bi pikica vedela...user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 614
20.4.2010 8:49:17   
BabyKitty
Hehe... mene tudi kdaj špikne, pa čeprav je moja pikica že "tastara" v primerjavi z vajinimi user posted image pa se še vedno ustrašim, da ni kaj narobe... Ampak se mi zdi, da je to ponavadi takrat, ko bom mogla kmalu na wc... da me malo ta napetost pošpika še pri maternici... Baje da je to normalno... bomo videli...

Glede kave pa... Sem zmanjšala dozo, ampak sem še vedno odvisna... user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 615
20.4.2010 8:51:05   
*sava*
Diane, drži se!

Jaz brez jutranje kave ne funkcioniram. Sploh po taki noči kot je bila današnja, ko je moja mala mela neko dizaster noč in se je skos zbujala in me klicala. Mislim, da sem glih ene dve uri spala. Tako da zdajle prvo kava, pol pa v nove boje. Danes sem sama v pisarni in je taka tišina, da mi prav paše...

Aja, včeraj je šel moj kupit novo pipo za v kuhinjo. Skratka, kuhinjo mi zdajle sestavljajo, na pipo bova mogla pa 6 tednov čakat.???!!!! Kaj morajo še nakopat material al kaj? Mi ni jasno.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 616
20.4.2010 8:59:27   
BabyKitty
*sava* hehe... ja vem kako je to user posted image na srečo sem pipe že kupila... komaj pa čakam, da bom ene 2 mesca brez kuhinjske mize, pa kavča user posted image Pa ne boste verjeli... umivalnik dobim pa že čez 1 mesec user posted image pa okna 6 tednov, pa protivlomna vrata 8 tednov, pa navadna vrata 8 tednov, pa parket 1 mesec, pa... vglavnem GROZA!

(odgovor članu *sava*)
Neposredna povezava do sporočila: 617
20.4.2010 9:06:34   
miskula
Tole čakanje materialov je pa groza, pol te pa še kak majster na**** da bo pršol jutr pol ga pa ni .... pa prosit , da naj čimprejt pride .... pa .... Groza ja user posted image Hvala bogu da sva midva vse to že zrihtala, najprej štalca pol pa kravca user posted image
Bova pa naslednji teden, ko so prazniki cel stanovanje prebelila. IIIIIIIII kok bo spet vse lepo pa v barvah.user posted image
Kakšne barve sten mate pa ve kaj (npr. kuhinja, dnevna soba, spalnica)

otroci so naše največje bogastvo

Neposredna povezava do sporočila: 618
20.4.2010 9:12:14   
BabyKitty
Pri meni bo... kuhinja magenta rdeča, hodnik tak žametno vijolčen, spalnica zelena, otroška soba zelena, kopalnica rumena... Tako nekako... ampak to niti slučajno ne pomeni, da bo cela soba v tej barvi (razen hodnik, ki je mini), ampak, bo le npr. ena stena, ali črta na steni v tej barvi... Ker ni bolj groznega kot kakšno pisano lesseno pihištvo in še čist oflekane stene... se ti lahko zmeša v takem prostoru user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 619
20.4.2010 9:12:50   
*dotika*
Tako jaz sem se naročila na 1. pregled - 3.5.2010. Izredno zgodaj, ampak mi je G naročila, naj se naročim takoj ob pozitivnem testu in čimprej zaradi moje rizične nosečnosti. Še slabih 14 dni.

Hja, kava. Jaz sem jo zreducirala na eno na dan, pa še to pijem instant. Ker mi je pa okus ful všeč in mi (zaenkrat še) ful paše, si bom pa privoščila brezkofeinsko.
Jaz tudi še nimam nobenih posebnih znakov, se mi pa parkrat na dan kar fino zvrti v glavi. Če bo pri tem ostalo, bom prav res srečna. Ker v prejšnji nosečnosti sem bila ful boga, slabo za znoret, celo shujšala sem malo.

Diane, objemčki zate in pogumno naprej.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 620
20.4.2010 9:14:21   
Mjavmjav
Diane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se!

Drugače sem jaz že ene parkrat napisala, kdaj imam pregled, ampak me nekako nobena ne jemlje resno user posted image user posted image
Torej, zdaj imam že tretji pregled, načrtovan 5.5. Do takrat moram počivati doma in vam povem, da sem se tok polenila, da se mi tut na netu ne da več viset... user posted image

Kave jaz sicer sploh ne maram, in zaenkrat mi tudi v user posted image še ni zadišala. Sem pa opazila zanimivo povezavo pri špikanju tam spodaj... Namreč, saj imamo vse probleme z napenjanjem ane user posted image No, ko se en tak falot pripravlja na "izhod" potem zna tudi po maternici malo špikati.. ker je pač gužva user posted image

Lep sončen dan vsem skupaj! In kar zavidam vam, da greste kam za praznike... jaz bi tudi šla... pa jo bova mogoče res za par dni na morje popihala.. bi prav dobro delo user posted image

p.s. poznam eno šefico Mio... hehe... mislim, da se je od zdaj naprej ne bom več bala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 621
20.4.2010 9:19:09   
pinkalonca
Lahko pa dodamo, če želite, k datumom še kateri pregled zapovrsti je to. Kot sem npr. napisala pri sebi. Za ostale pa ne vem kateri je. 
Naši pregledi user posted image

APRIL
23.04. - Diane
28.04. - Čebelica11

MAJ
03.05. - pinkalonca (1. UZ)
04.05. -
Anabel85
             natasa.jurman
             *NiNa*
             pika555
05.05. - tulipan13
            Mjavmjav (3. pregled)
06.05. - Babykitty
              Miskula
07.05. - Anonimna
              Aprill
12.05. - Anonimna
13.05. - *srečka* 
14.05. - Lidik
17.05. - Mag3 (2. pregled) 
18.05. - KatyK78
24.05. - *Star*

Neposredna povezava do sporočila: 622
20.4.2010 9:20:37   
BabyKitty
Moj pregled je 1. UZ... Ampak 2. pregled... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
20.4.2010 9:20:53   
pinkalonca
Mjavmjav sm te jst dodala user posted image
mene zaenkrat še nič ne napenja, bomo vidli kako bo čez kakšen teden, če bo mogoče tudi kaj več znakov user posted image včasih se prav sprašujem, če sem res nosečka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 624
20.4.2010 9:21:57   
BabyKitty
Jaz še sedaj ne dojemam čist... pa je že 8. tedn user posted image še mal pa bom debela... pa še vedno pomoje nam dojela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?