n a n i -> RE: Decembrke 2010 (28.6.2010 10:37:23)
|
Dobro jutro klepetulje, je prav fajn brati kako ste danes razpolozene za pogovor. cez vikend pa je bil cisti mrk. Sem malo precekirala vase slikce trebusckov. Kako imate lepe bucije. Jaz se vedno ne izgledam prav nic noseca. mogoce samo malo porejena, sej sem po 2 mesecih koncno nehala ful bruhat in se takoj pozna na kg ;) Sem zasledila, da ste se pogovarjale o skodljivosti kemikalij v nosecnosti. Jaz delam na tem podrocju in sem mogla izpolnit cel pok papirjev. Na sreco nisem kaj dosti v laboratoriju, tako da bom lahko hodila v sluzbo. Niso pa kemikalije tako nedolzne kot se zdi na prvi pogled. Ko belite stanovanje niste samo takrat izpostavljene kemikalijam, ko belite, ampak tudi kasneje, ko se barva susi in se en cas hlapi. Je pa vse odvisno seveda od koncentracije, casa izpostavljenosti, uporabljene barve etc. O telovadbi sem pa tudi jaz razmisljala. disita mi pa joga za nosecnice in pilates. Samo se nisem nic podrobno gledala, saj se bom tega lotila septembra. odlocila sem se, da bom hodila tudi na masazo za nosecnice, da mi malo lajsajo bolecine. Zaenkrat me na sreco se nic ne boli. Vcasih vrat - se vsi zafrkavajo, to zato, ker sem v pljucih zrasla ;) Lep soncen dan
|
|
|
|