birdy -> RE: Decembrke 2010 (24.6.2010 20:25:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav Jupiiii 60 nas je že!!! Dobrodošle vse nove!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] BabyKitty a veš da si celo predstavljam, da te gledajo kot na mlado nosečko, vidim da imaš kar veliko takih pripetljajev. A ni h ecno, včasih so pa mame rojevale pri 18ih, če si kasneje si bil že čuden. Jaz sem bila pa zadnjič pri zobarju in sem zobarci pač povedala, da sem noseča (baje je fajn takoj jih na to opozoriti) in ona meni: o, mlada mamica... [sm=zmeden.gif] Svašta res, pri mojih 29 going 30 letih meni ona mlada mamica... meni je pa že vse tiktakalo v telesu [sm=smiley36.gif] Dobr si to napisala, se mi je tok smejal. Bk, jst sem ti že rekla, ne sekiri se. Odmisli iz glave da te vsi čudno gledajo. Men je tud tok smešno blo v zadnje pri G. Pridem v čakalnico in en stol frej, gor je mela pa ena (starejša) gospa razkomoteno torbico. Ma men se trebuh že fejst pozna pa sem jo sam mal pogledala. No, in se me je usmilila in odmaknila svojo robo. Pride sestra ven, dam materinsko in mi reče da nej grem vodo dat, da se verjetno še spomnim kje pa kako... Me je ta mama tako pogledala kt da sem iz marsa priletela. Men se je pa tok smejal k je očitno misnla da sem ena (mal bolj debela) frkla[sm=smiley36.gif] Ljudje so taki in drugačni. Tuki nimaš kej, jst jih sploh več ne vidm. Me pa boli k moja mama (babica, ne mami) pa teta govorita kokr dasem si čist lajf zafurala. No, moja mami je zdele pri teti v MB in jih verjetno konkretno posluša. Sploh ker so od mami sestrične, ki so isto stare kot jst, no, ena je par let starejša, vse neke jače študentke, ena je glih doktorirala iz veterine( in mamo po besedah moje tete zdej doktorja v familiji[sm=smiley36.gif], pozabi omenit da živalskega), ena končuje pravo, ta tretja pa mislm da slovenščino. Jst mam pa sam gimnazijo in še par let ne mislm it naprej.
|
|
|
|