|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
27.6.2010 21:31:30   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

kolibri...tud jaz sem opazila rahle.. hja no mogoče zloooo suho kožo na bradavicah, priznam da se bolj posvečam trebuhu... ga mažem z oljem masiram, zdej pa si bom jutr kupla neki za bradavice.... javi če kaj najdeš..

verjetno si mislila name user posted image
jaz sem ta, ki je jamrala o bradavičkah user posted image

jaz sem tudi imela najprej suhe, potem so me začele pečt, potem pa zagledam hrastice po obeh mojih lešničkih user posted image
če najdem kaj sporočim. Če pa ti kaj pametnega najdeš, pa te prosim, da tudi ti sporoči user posted image
Si me pa zdej spomnila na trebuh.... jaz sem na njega kar malo pozabila user posted image
se že kakšen teden NE mažem user posted image  ... danes se spet začnem

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
27.6.2010 21:34:38   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

user posted image                                  12t2d

poglej ti to lepoto user posted image

full lep buši. Prav očitno je zrastel user posted image
itak da je vse ok s pikico, vidiš kako ti raste buši user posted image
zdaj pa komaj čakam še slikico naše/tvoje pikice user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
27.6.2010 21:37:19   
aischa1
 Hvala Alma82 ja jutri mi drži pesti da bo vse v redu ja upam da dobim slikico saj mi bo mogel jutri delat uz da vidimo če je vse v redu.Mi smo danes malo pohajali po gozdu v Ilirski Bistrici in mi je prav pasalo se nisem upala dosti hodit a se nisem preveč nahodla a sej bi mi telo že povedalo da mu ne paše.Jutri imam pregled ob  9h tako da se vam potem javim.user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
27.6.2010 21:40:37   
aischa1
Hvala Alma82 za kompliment za moj buši ja sej tudi tvoj je prav lep velikuser posted image user posted image .Ja jutri če dobim slikico pokažem našo-mojo pikico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
27.6.2010 21:48:34   
maya1505
evo drage moje še moj buši v albumu, aischa1 in alma82 nista edine z lepim večjim bušijem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
27.6.2010 21:49:19   
alma82
Bom držala pesti ... ampak bom držala pesti, da ti bo dal slikico, ker za pikico VEM da je ok user posted image  user posted image  . In da jutri ne bo več pikica, ampak že kar pika user posted image
Se javim zjutraj ko vstanem, da ti še enkrat zaželim srečo user posted image

Jaz sem tudi že od petka kar dobro aktivna. Buši me je full hudo bolel včeraj (smo imeli poroko in sem imela prevelike petke user posted image  - sem ugotovila da mi petke več ne pašejo za noge user posted image  ... preveč bolečin povzročajo user posted image ), ampak mislim - vem, da je vse ok. Sedaj bom pa malo upočasnila tempo user posted image  .
Malo me še danes buši boli - me opominja nase user posted image  , ampak ne verjamem, da kaj ne štima. Ker drugače se počutim super. Niti nimam izcedkov.
Kaj pa ti? Jih še imaš kaj?

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
27.6.2010 21:54:16   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: maya1505

evo drage moje še moj buši v albumu, aischa1 in alma82 nista edine z lepim večjim bušijem user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  še ena z velikim in prelepim bušijem user posted image  user posted image

res je full lepi in veliki user posted image

mi je že lažje pri srcu, ker vidim da nas je več z večjimi in prelepimi bušiji user posted image

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
27.6.2010 21:55:48   
aischa1
Ne tudi moji izcedki so končali v sredo tako da sem v četrtek dala kri in vodo ker mi je rekel gionekolog da ne sme bit izcedkov.Jaz sem sem se danes malo bala ker sem bila prejšno soboto v bolnici in je komaj 1  teden a je bilo danes vse v reduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
27.6.2010 22:22:27   
aischa1
Alma82 si si probala bradavičke namazat z Canestenom ale Bepantenom.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
27.6.2010 22:52:04   
obcinarka
ja alma.. bom prečekirala, imam sodelavke že same mamice... izkušene.. za trebušček mazat pa obvezno... vsaj občutek in zavest bosta.. da smo neki spet lepega nardile... za nas in predvsem za te pike... no midva jo imenujeva rožle, pa nimam pojma zakaj....
in vprašanje še za.. morfologijo... ali jo opravljaš po slabšem pregledu NS, ali na svojo željo.. ali kako????... a je pregled verjetno plačljiv??.. firbcam pač, ker mi seveda včasih letijo po glavi nepotrebne skrbi..
lep teden, sončen.. jaz jutri po 8 dneh v službo.. pa me drži, da bi raje zavila na plažo nazaj!!!!!!!!!!!,, nočko vsemuser posted image user posted image   

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
28.6.2010 6:53:18   
KOLIBRI
Ene imate že prave nosečniške trebuščke! user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
28.6.2010 7:57:51   
alma82
Aischa srečno danes user posted image
nisem se probala mazati z ničemer še. Na Bepanten sem pa alergična.

Občinarka morfologija ti pripada po zakonu, ne glede na rezultate od NS in je (ne boš verjela user posted image  ) brezplačna user posted image  . A vidva pa piko kar Rožle kličeta user posted image  jaz jo zaenrkat še kar Pikica kličem user posted image

grem zdej papat user posted image

aischa takoj prilimaj slikico user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
28.6.2010 8:05:33   
KatyK79
jutro user posted image ...

ah kakšen morje user posted image ...jaz sem v soboto belila, ja prav ste prebrale....sem bila pridna, ful pridna!
včeraj sem se pa res malo potepala....sem bila v Blejskem vindgarju lepo na hladnem, potem pa še v centru Lj. malo.....Lj. je pa itak čisto prazna, so očitno res vsi na morju.
No danes pa spet nov teden, nove borbe.

punce a mislite da beljenje kej škoduje nosečnosti....se mi zdi da so mi kr fino delale trebušne mišice....
no ja mogoče je butasto vprašanje samo vseeno....

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
28.6.2010 8:10:10   
GITA14
jutro nosečke
kolk lepe bušije že maste moj je še mali, ampak raste počasi

Mi bomo pa belili tam okol septembra, pa sem tut že razmišlala o tem če to kej škodi sploh vdihavanje, ker barve zelo dišijo.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
28.6.2010 9:50:04   
BabyKitty
KatyK79 jaz sem v petek in soboto belila, polagala ploščice, ipd. in se tudi sprašujem ali kaj škoduje... ampak pomoje nima bit kej... pač malo telovadbe user posted image smo vse neki pridne user posted image  

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
28.6.2010 10:00:55   
alma82
Ma jaz tudi mislim, da neki preveč škodit nemore, ker niste v temu vonju 24/7 user posted image
jaz sem tale vikend samo sebe full namatrala, pa mislim, da si neki preveč nisem škodila user posted image
pač malo telovadbe user posted image  . Izolirat se od sveta pa tudi ne moremo user posted image

Opažam pa, da imam bolj izostren vonj user posted image
Do sedaj ga niti nisem imela, sedaj je pa katastrofa user posted image
aceton ... sej nisem vedla a naj jokam dokler si lak z nohtov dol dajem user posted image  al naj pustim, da lak počasi sam začne odpadat user posted image  user posted image  . Sem se odločila, da bom raje jokala in upala da se ne zadušim user posted image
Pa tud kakšne druge vonjave bolj zaznavam (dostikrat kar zavoham pečenega piščančka user posted image  ) - tiste bolj prijetne user posted image
Kako ste pa ve s temi vonjavami?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
28.6.2010 10:06:31   
BabyKitty
alma82 vonjave ja user posted image najraje imam svoje telesne, prepotene user posted image ker se potim k sto user posted image če si dam pa kakšen antiperspirant mi pa to začne smrdeti user posted image tko, da mi ne preostane drugega kot tuš 2x dnevno user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
28.6.2010 10:10:50   
alma82
user posted image  user posted image  dobra si user posted image

jaz hvala bogu nimam (še user posted image  ) takšnih problemov  user posted image
tisto kar mi je do sedaj dišalo mi še vedno diši user posted image  samo še bolj so izostreni vonji user posted image

sem pa tudi jaz opazila tole pretirano švicanje user posted image  ... pa sem jaz drugače pri tistih, ki redko kdaj zašvicajo. Sedaj pa....user posted image  se smilim sama sebi kolk švicam user posted image  . Pa lasje se mi dnevno zmastijo user posted image  
kar ni konec tega pranja glave in potem sušenja teh las user posted image  

aja pa vseeno sem se odločila, da se ne bom postrigla user posted image  
bom kar trpela z dolgimi lasmi user posted image
paž pa pride na vrsto kdaj drugič .... mogoče pri naslednji user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 28.6.2010 10:11:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 4068
28.6.2010 10:15:05   
simi27
alma82 in obcinarka - za bradavičke pomaga Bepanten ali pa Multi mam lanolin. Ga boste lahko uporabljale tudi pri dojenju.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
28.6.2010 10:18:14   
aischa1
Pozdravljene sem nazaj z pregleda pregledal me je  brez uz in rekel da je vse lepo zaprto čisto brez krvi.Uprašala sem če mi lahko naredi uz pa je rekel da sem ga imela prejšno soboto in da ni potrebno.Bom morala zdržat do 5.julija ko iman nuhalno no saj bo kmalu.Sestro sem uprašala za učeraj ko sem hodla pa je rekla da to ne škodi prepovedala mi je likat,pometat in se preveč sklanjat.user posted image Bo bil moj dragi zelo vesel ker bo mogel še naprej on pometatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4070
28.6.2010 10:23:38   
maya1505
punce ste že kaj razmišljale na jesen o telovadbi za nosečnice, ker si predstavljam da me bo hrbet že kar bolel če bo moj buši tako pridno rastel user posted image , tako da sem mal po netu pregledala in se odločila za vadbo v vodi v atlantisu (imajo organizirano prav za nosečnice), tako da če se bo katera mi še pridružila naj se javi user posted image , tam enkrat konec septembrauser posted image ...

za morfologijo punce sem pa tudi mal brskala po netu in so se punce po forumih pogovarjale da je fajn če imaš morfologijo narejeno do 24.tedna, ker v primeru da je s plodom kaj narobe se lahko nosečnica sama odloči za splav-če pa je to po 24.tednu pa o tem odloča zdr.komisija - morfologija pa je brezplačna user posted image , če dobi kakšna kakšen drug podatek naj me prosim popravi user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
28.6.2010 10:33:36   
BabyKitty
maya1505 sama v atlantis noseča ne bi šla za noben denar... je za moje pojme preveč umazano... že tako sem vedno glivice staknila...

Na neko vadbo bom pa verjetno šla... če bom še lahko hodila user posted image

alma82 jaz sem pa k frizerju končno zavila v četrtek... in sem se drastično postrigla za cca. 12 cm... in do sedaj še ni nihče opazil, da sem se postrigla user posted image user posted image user posted image

aicha1 vidiš, da je vse lepo in prav user posted image tvoj ginekolog, je pa prav ravnal z UZjem, da pikica ve, da se ne more kr tko skoz kazat... je naredil red user posted image

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
28.6.2010 10:34:52   
alma82
Simi hvala user posted image  . Bom probala s tem Multi ...

Aischa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  samo da je vse ok. Pa sej sem vedla da bo kul user posted image
Važno da je vse kul, slikica bo pa drugič user posted image  
Zakaj pa likat ni fajn?
Za pometanje in sklanjanje se mi zdi smiselno, likanje user posted image  ....

Maya jaz bi šla na telovadbo v Atlantis (sej to misliš v LJ ne?). Samo ni še zasigurno, ker bo vse odvisno od mojga bušija user posted image  odvisno s kakšno hitrostjo se bova oba širila user posted image  . Če bom pa šla pa povem, da bomo decemberke skupaj hodile user posted image  , ker sama pa res ne bi hotla hoditi user posted image

Zdej moram it pa spet na eno rundo spanca user posted image  ... vsaj za eno urico user posted image

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
28.6.2010 10:37:23   
n a n i
Dobro jutro klepetulje,
je prav fajn brati kako ste danes razpolozene za pogovor. cez vikend pa je bil cisti mrk. Sem malo precekirala vase slikce trebusckov. Kako imate lepe bucije. Jaz se vedno ne izgledam prav nic noseca. mogoce samo malo porejena, sej sem po 2 mesecih koncno nehala ful bruhat in se takoj pozna na kg ;)

Sem zasledila, da ste se pogovarjale o skodljivosti kemikalij v nosecnosti. Jaz delam na tem podrocju in sem mogla izpolnit cel pok papirjev. Na sreco nisem kaj dosti v laboratoriju, tako da bom lahko hodila v sluzbo. Niso pa kemikalije tako nedolzne kot se zdi na prvi pogled. Ko belite stanovanje niste samo takrat izpostavljene kemikalijam, ko belite, ampak tudi kasneje, ko se barva susi in se en cas hlapi. Je pa vse odvisno seveda od koncentracije, casa izpostavljenosti, uporabljene barve etc.

O telovadbi sem pa tudi jaz razmisljala. disita mi pa joga za nosecnice in pilates. Samo se nisem nic podrobno gledala, saj se bom tega lotila septembra. odlocila sem se, da bom hodila tudi na masazo za nosecnice, da mi malo lajsajo bolecine. Zaenkrat me na sreco se nic ne boli. Vcasih vrat - se vsi zafrkavajo, to zato, ker sem v pljucih zrasla ;)

Lep soncen dan

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
28.6.2010 10:40:17   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

maya1505 sama v atlantis noseča ne bi šla za noben denar... je za moje pojme preveč umazano... že tako sem vedno glivice staknila...

Na neko vadbo bom pa verjetno šla... če bom še lahko hodila user posted image

alma82 jaz sem pa k frizerju končno zavila v četrtek... in sem se drastično postrigla za cca. 12 cm... in do sedaj še ni nihče opazil, da sem se postrigla user posted image user posted image user posted image

aicha1 vidiš, da je vse lepo in prav user posted image tvoj ginekolog, je pa prav ravnal z UZjem, da pikica ve, da se ne more kr tko skoz kazat... je naredil red user posted image

user posted image  user posted image

zdej pa tud jaz ne vem več.... ja sej imaš ubistvu prav glede čistoče. Mi tud na kraj pameti ni zdej padla user posted image
Ja kam pa naj bi potem hodile na telovadbo user posted image  (če bomo sploh sposobne za to user posted image  )

Waw si se pa postrigla user posted image  user posted image
jaz sem bila prej full za paž (bi si morala postriči več kot 20 cm user posted image  ) ampak sem opustila to željo user posted image
kako ni nihče opazil takšne spremembe user posted image  user posted image

Aischa se čist strinjam z našo BabyKitty user posted image  user posted image
da pikica ne bo preveč razvajena user posted image  ni bilo uz-ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?