|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
24.6.2010 15:45:12   
kar_ena
Hojla!

Mjavmjav hvala za čestitke :D. Upam, da se bo vse še dobro izšlo, dokler nisva notri še ne bom 100% verjela. Kupila sva pa staro stanovanje iz 80ih. Te nove stvari so čist predrage, pa še ko vidiš kaj vse se dogaja :S.
Drugače bomo pa živeli nekje na meji med Dravljami in Kosezami - za koseško tržnico. Baje- ta del še bolj slabo poznam user posted image .
Zaljubljena 23, veš sj tudi nama ni to kar tako, ampak že najemnine so fuuul drage v Lj, tako, da ker imava nekaj našparanega denarja, bodo obroki kredita približno enaki kot bi naju stala najemnina. Ampak je pa vse predrago :S.

Sem pa danes kupila prve oblekce.
Do sedaj si nisem upala, ker sem malo vraževerna pa me je bilo strah, da bo potem kaj narobe user posted image .Je BabyKitty zadnjič napisala da imajo v Okaidi že razprodaje in sem šla pogledat. Sem našla res en ful lep pajacek in pa hlačke - kavbojke user posted image . Fullll lepe stvari. Je pa res da je večina stvari izrazito punčkastih ali fantovskih, tako, da sem kupla edini dve stvari za 0m, ki sta bili nevtralni. Sem prav iskala user posted image user posted image user posted image .

Nč morem še kaj naredit doma :D.
Pa pa

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
24.6.2010 16:16:26   
KatyK79
oj oj,

evo me.....sem se načakala danes samo se je splačalo user posted image .
kok sem srečna, vse je ok, srček bije tako kot mora.
me je pohvalila da imam ful dobro kri in da sem pridna ker sem se zredila samo 700g user posted image
vglavnem vse ok!!!!!!!!!!!

nasledni UZ - morfologijo imam 30.07.

sem ji povedala za krče in je rekla da nej pijem 1x kalcij 1x magnezij, samo da verjetno ne bo kaj dosti bolje! to je pač tako kot je!

dobrodošle vse nove!!!!

špica - super za bolniško user posted image

HVALA VSEM KI STE MISLILE NAME IN DRŽALE PESTKE , ZLATE STE!

vse ki ste na morju oz. ki greste pa uživajte max.

joj da ne pozabim, sem bila v H&M....kok so fajni no, sem za 60,00 eur kupila dvoje sexy kopalke user posted image , 2 tuniki in N dolge kavbojke....ful poceni ane...

punce uživajte, jaz grem zdej mal ven na ležalnik....si ga zaslužim po 4 urah čakanja pri G in še nakupovanju user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
24.6.2010 16:39:15   
misk2
lepo katy da je vse ok... me veseli...

so rekle punce da moram malo napisati o sebi.... :) ja mi smo 14 teden ... prva nosecnost .. koncno docakana... po ivf... stara sem zaenkrat se 27 let...

ula 77 mogoce bova pa skupaj v porodnisnici.. :))))

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
24.6.2010 18:33:43   
BabyKitty
kar_ena a si kupla tak siv pajack? Plišast user posted image

alma82
narobe si razumela... pri ginekologinji so ful prjazni, sem zlo zadovoljan z vsem... tudi, ko sem imela probleme so razumele vse... bolj je problem med mamicami... se že tm v čakalnici tok bedno počutim, me gledajo k da bi z lune padla... user posted image glede starosti same pa ja... moj je tud str 25 pa je kao fulll mld... moj fotr je mel pa mene pr 23ih je bil pa takrat že str user posted image jst se spomnem iz otroštva, se mi je zdela moja mami tooook stara v primerjavi z drugimi mamicami user posted image vse mamice so ble take bolj mlade pa "kul" moja pa stara pa zatežena user posted image s tem, da me je mela pri 24ih user posted image kok se standardi hitr obrnejo ane? Zdej je pa modern žurat do 40. leta pol pa počas mislt na otročke... user posted image k da so otročki največje breme kar si ga lahko naložiš in potem je konec tvojga življenja! user posted image
misk2 in xpetra dobrodošli user posted image

Glede modrih in roza cunc... men gre to že prov na bruhanje user posted image prov grde so mi vsi tisti roza okranclani bodiji na drugi strani pa modri z traktorji user posted image kaj pa zelena, rumena, oranžna itd... user posted image al pa celo kakšna BELA! user posted image Iz principa ne kupim nič modro ali roza user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
24.6.2010 20:05:19   
zaljubljena23
Katy, super da je s pikico vse okuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
24.6.2010 20:12:50   
birdy
Hoj, kako ste??
Vidm da je neki govora tud o cuncahuser posted image Ja, je res težko dobit kej nevtralnega. No, pa mene na srečo (ali na žalost, kakor obrnemo) ne čaka veliko nakupovanja. Se po dveh otrocih pač precej nabereuser posted image Čeprov če bo fantek bo pa mal le treba v šoping. Začetne cifre sicer ne, večje pa defnitivno.

Simi, mislm da si ti napisala da se na de več dobit denarja namest paketa. Denar še vedno lahko vzameš, je pa spremeba res v tem da si lahko sam paket sestaviš. Jst bom vzela denar, pa še to je fora, pri Recinku lahko sam naročiš iste stvcari kot za paket, po istih cenah kot so v paketu. Vem da ta sestavljiv paket je drek ker moraš vzet do centa natančno in so se mogle neki zafrkavat da so pol jemale neke dve račke al kaj da se je točno izšlo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4031
24.6.2010 20:25:06   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav

Jupiiii 60 nas je že!!! Dobrodošle vse nove!! user posted image user posted image user posted image

BabyKitty a veš da si celo predstavljam, da te gledajo kot na mlado nosečko, vidim da imaš kar veliko takih pripetljajev. A ni h ecno, včasih so pa mame rojevale pri 18ih, če si kasneje si bil že čuden. Jaz sem bila pa zadnjič pri zobarju in sem zobarci pač povedala, da sem noseča (baje je fajn takoj jih na to opozoriti) in ona meni: o, mlada mamica... user posted image Svašta res, pri mojih 29 going 30 letih meni ona mlada mamica... meni je pa že vse tiktakalo v telesu [sm=smiley36.gif]

Dobr si to napisala, se mi je tok smejal.
Bk, jst sem ti že rekla, ne sekiri se. Odmisli iz glave da te vsi čudno gledajo. Men je tud tok smešno blo v zadnje pri G. Pridem v čakalnico in en stol frej, gor je mela pa ena (starejša) gospa razkomoteno torbico. Ma men se trebuh že fejst pozna pa sem jo sam mal pogledala. No, in se me je usmilila in odmaknila svojo robo. Pride sestra ven, dam materinsko in mi reče da nej grem vodo dat, da se verjetno še spomnim kje pa kako... Me je ta mama tako pogledala kt da sem iz marsa priletela. Men se je pa tok smejal k je očitno misnla da sem ena (mal bolj debela) frklauser posted image
Ljudje so taki in drugačni. Tuki nimaš kej, jst jih sploh več ne vidm.
Me pa boli k moja mama (babica, ne mami) pa teta govorita kokr dasem si čist lajf zafurala. No, moja mami je zdele pri teti v MB in jih verjetno konkretno posluša. Sploh ker so od mami sestrične, ki so isto stare kot jst, no, ena je par let starejša, vse neke jače študentke, ena je glih doktorirala iz veterine( in mamo po besedah moje tete zdej doktorja v familijiuser posted image , pozabi omenit da živalskega), ena končuje pravo, ta tretja pa mislm da slovenščino. Jst mam pa sam gimnazijo in še par let ne mislm it naprej.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
24.6.2010 21:03:44   
kar_ena
hahahaha te zgodbice s starimi tetkami in sosedami in podobnimi zelo zelo pametnimi in predvsem zgovornimi gospemi so res smešne! nikoli ni nič prav user posted image !
Zato pa, punce, to je sam za smejati se in sploh ne poslušat.
BabyKitty - pajacek je bel, mogoče mal smetanast in ima eno rjavkasto obrobo. Tako, da očitno nimava enakega, mogoče naslednjič najdem kakega sivega user posted image . Bom dala naslednji teden kako slikco v album.
Zdj pa spakirat, greva za vikend na morje. V bistvu me je kar groza ker bo taaaaaakaaa gužva, ampak bo pasalo mal plavanja user posted image .

Lepo se imejte, kjer koli že boste preživele tale podaljšan vikend!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
24.6.2010 23:06:13   
BabyKitty
birdy meni se pa sedaj tko smešno zdi k vidim na avtobusu tista dva stolčka rezervirano za nosečnice, na katerem se drenjajo kakšni čudaki user posted image zadnjič me je pa na avtobusu celo ena mamca pregnala s stola, pa da ne omenjam, da imam grozne bolečine v hrbtu, ker imam pač skoliozo... pa še na avtobusu k so kakšni hitri gibi, ko stojiš... potem sem imela pa KAO telefon pa sem malo pokomentirala user posted image

kar_ena
zdej morm pa spet v okaidi gledat še za tega pajacka user posted image user posted image user posted image

Drugače pa... ali še katero boli hrbet... mene zadnjih nekaj dni tako grozno boli... zbudim se čisto polomljena, boli pa me tudi medenica... prov grozn mi je it spat, ker vem da bom spet čist boga zjutri user posted image morm it hitr v nabavo predn obležim user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
25.6.2010 10:59:36   
Mjavmjav
Mene je v začetku fuuuuul bolel križ... ko stara mama sem bila... zdaj je mičkeno bolje, ampak ne povsem... zato sem se tudi lotila pilatesa... ful pomaga za hrbet in medenično dno - to kar najbolj trpi pri nas nosečkah user posted image
Včeraj sem šla pa malo kolesarit - le po ravnem seveda - in je bilo fuuul fajn.. malo miganja, pa to.. me je pa na koncu potem jasno spet bolel križ user posted image

En mali nasvetek: ko vas boli križ in se zadaj primete (tam kjer kao boli) in naslonite tja, ker je občutek boljši, nič ne pomaga. Takrat dejansko še bolj obremenite hrbet in vezi, pomaga to, da se lepo poravnate. Če je katero slučajno zanimalo no... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4035
25.6.2010 22:16:18   
Mjavmjav
uooooo, danes pa ni bilo nobene tu... user posted image ste resno vzele tale praznik user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
25.6.2010 23:10:50   
alma82
Jaz sem pa hotla pred spanjem prebrati, kaj se tukaj dogaja, pa vidim da čisto nič user posted image

Samo Mjavmjav nekaj stoka user posted image  user posted image
bom pa še jaz malo.... user posted image  user posted image
mene pa danes tako bradavičke bolijo (pečejo user posted image  - kot da me z iglico nekdo bode v sredino bradavičke user posted image ) da mi gre kar na jok. Najraje bi bila zgoraj brez user posted image  ampak potem je pa problem, da me pa joške začnejo bolet, ker jih vleče dol user posted image  ... tako da nisem nikakor zadovoljna user posted image

nič .... grem spat. Jutri imamo eno poroko. Upam da bodo moje bradavičke preživele user posted image   ... in jaz z njimi user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 25.6.2010 23:12:04 >

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
26.6.2010 12:02:40   
GITA14
a ste vse na morju, no pa uživajte
jst pa samevam doma

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
26.6.2010 18:32:55   
KOLIBRI
user posted image

Tole je moj trebušček (14 tednov, 2 dni), slikano zjutraj, ko se vidi samo izbočen spodnji del.
Čez dan se pa kar nekam napihnem. user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
26.6.2010 19:12:01   
Mjavmjav
hehe... alma82, si predstavljaš kako je potem šele mojemu user posted image , če že tu samo stokam... user posted image user posted image hehe.. in, so bradavičke preživele vse polke? user posted image

kolibri juhuuu.. eh, napihnjenost... jaz sem tudi večino časa napihnjena... ampak sej se tudi tisto lahko proda kot nosečniški trebušček user posted image

madonca mora biti gužva na morju..
boste poročale koliko trebuščkov se kaj sprehaaja po plažah.. meni se zdi, da so res povsod same user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
26.6.2010 19:38:52   
aischa1
Mene pa prsi nič ne bolijo pa me že skrbi če je vse v redu.Komaj čakam ponedeljek da vidim če je vse v redu.Mijavmijav se ne zdi samo tebi tle pri nas v Kopru kjer se obrneš so  res same nosečnice tako da to leto je res plodno in bo polno majhnih dojenčkov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
27.6.2010 11:18:09   
BabyKitty
Kjeeee steeee punce user posted image upam, da vse uživate na morju... še namesto mene user posted image

Mjavmjav sama sem delala pilates cca. 3 leta... pa je bilo precej bolje, imela sem že lepe mišice user posted image hrbet ni več bolel... potem pa user posted image prve tri mesece nisem imela energije za NIČ user posted image sem probala z nosečniškim pilatesom, me je vse bolelo user posted image tko da zdej čakam, da se preselim, da se vpišem v kakšno vadbo za nosečnice, ZD mi ne diši kaj preveč user posted image upam, da bo kaj boljše, da ne bom prezgodaj obležala user posted image

KOLIBRI tvoj buši, je pa ravno tako "bolj bogi" kot moj user posted image meni se vidi samo zjutraj preden vstanem ko ležim v postelji, takrat je pa veselje user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
27.6.2010 15:20:39   
KOLIBRI
BabyKitty: ja, ta slikica je od včeraj, danes zjutraj se mi pa buši sploh nič ni videl... No, zdajle po kosilu je spet bolj okrogel.
Sicer pa imata najina bušija še precej časa, da zrasteta. user posted image  Jaz po tihem upam, da moj ne bo prevelik, ker me je strah, kako se bo vsa tista koža sploh lahko nazaj skrčila.

Mjavmjav: upam, da je s križem kaj bolje... Mene pa občasno takooo boli trtica user posted image , pa me prej nikoli v življenju ni. Potem pa samo nepremično ležim na trebuhu (zdaj še lahko user posted image ), moj me pa rahlo masira.

Ampak res, kje ste ta vikend vse punce?

Neposredna povezava do sporočila: 4043
27.6.2010 15:32:59   
obcinarka
ojla vsem skupaj... ravno sem se vrnila iz enotedenskega morskega oddiha.... sonček, plavanje, senčka, pokrit  trebušček.. pa sem pridelala lepo barvo.. počutje odlično, razen da sem morala jest vsake tri ure... zdej me kličejo že hrček.. ampak jem v manjših, zmernih količinah..  začenjam 15. teden.. iz dopusta sem positnarila v lj porodnišnico, ker izvidov NS ni in ni bilo po pošti, pa me je že grabilo... pa sem zvedla.. 1:7600, NS 1,3 mm, sestra je bila prijazna z obrazložitvijo, da so to zelo lepi izvidi, po pošti pa jih dobim jutri... kljub temu firbcam... ali je morfologija po lastni presoji, odločitvi, oz. kdaj jo opravijo??.. kar pa se cunjic tiče... res sem v hm kupla kratke+dolge kavbojke, ker me vse tišči.. pregled pri ginekologu imam 9.7... in ja... na morju sem opazovala vozičke, trbuščke... že vidim da bom diplomirala pri izbiri vozička... in ja.. še vedno velikooooooooooooooo spim..
lepo nedeljo.. user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
27.6.2010 15:52:46   
BabyKitty
obcinarka se mi je zdelo, da vse uživate na morju, zato se pa ne javite user posted image

Ewo, sem še jaz dodala svežo slikico svojega trebuščka v 18. tednu... boste videle, da je zrasel, ampak ga še vedno bolj ni user posted image se pa prav smešno vidi bunkica user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
27.6.2010 16:25:31   
KOLIBRI
Lep prav mini trebušček je! Ampak če ne poveš, gotovo nihče ne ugotovi, da je na poti otroček. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4046
27.6.2010 17:16:14   
BabyKitty
KOLIBRI sej tudi povem ne user posted image se pa kar pridno širim v kilograme user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
27.6.2010 20:47:16   
alma82
Kolibri imaš pa lepi buši user posted image  

Mjavmjav sem jaz tudi pri tistih, ki malo bolj stokajo user posted image  (dokler imam kaj od tega user posted image  )
moje bradavičke so pa tako boge user posted image  , so se kar tanke hrastice naredile po obeh user posted image  . Zdaj me več ne bolijo tako, so pa hrastaste user posted image  . Zgleda da so se preveč podrajsale v modrčku user posted image
in da še malo pojamram user posted image  ...
me je pa trebuh tako grozno bolel. Sem se komaj premikala od bolečin user posted image
No danes sem se pa lepo spočila in je že veliko boljeuser posted image

BabyKitty tudi ti imaš lepi buši user posted image
jaz slikic svojga več ne dajem, ker v primerjavi z vami zgledam kot da sem že v 24 mesecu user posted image
(bom pa jutri ''šele'' polnih 14 tednov user posted image  )

Aischa srečno jutri user posted image  . Upam da boš dobila slikico in jo delila z nami user posted image

Zdej grem pa malo brskat o temu, če je to normalno, da se ti po bradavičkah lahko pojavijo tanke hrastice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4048
27.6.2010 21:17:34   
obcinarka
kolibri...tud jaz sem opazila rahle.. hja no mogoče zloooo suho kožo na bradavicah, priznam da se bolj posvečam trebuhu... ga mažem z oljem masiram, zdej pa si bom jutr kupla neki za bradavice.... javi če kaj najdeš..

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
27.6.2010 21:30:27   
aischa1
user posted image                                  12t2d

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?