Mjavmjav -> RE: Decembrke 2010 (8.6.2010 6:57:17)
|
Aischa superca! Hvala za karkoli boš zvedela. Lahko tudi na ZS pišeš, razen če še katero zanima to... hihi [sm=smiley36.gif] SIcer pa ja, tudi na priprave imava namen iti... konec meseca se začnejo ene enotedenske, tako da se bova tja prijavila... Zdej moram samo še videti, če je še kaj prostora. Hehe, večina žensk planira svojo poroko vsaj eno leto... jaz sem se pa odločila da ne kompliciram in uštimamo vse v dveh mesecih... Lahko malo pobiramo stave, če se da ali ne? [sm=jezicek.gif] Jaz pravim da se da [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Aja cerkvica pa,.. kaj jest vem, vsaj lepa naj bi bila no... Sva šla v soboto v koprsko stolnico pogledat, pa je sicer res ogromna, ampak pomoje, če ne bi drugega našla, bi nama bilo tudi tam všeč... Samo bolj prazna bo pač, ker nočeva imeti preveč ljudi... [sm=smiley1.gif] Sicer bi nama bila kakšna mala intimna še bolj všeč, samo ne vem če so kje tam naokoli... Aja, te moderne (taka kot je na Markovcu) te nama pa niso najbolj všeč... Alma82 Fanika je pomoje prišla v finale iz drugih razlogov... kot inspiracija al kako se temu reče... je pa res bolj slabo odpela... Sem bila kar malo razočarana.. Meni osebno je bil oni fant, Boštjan al kaj je bil z njo v polfinalu, veliko bolj všeč... pa še fejst je bil... ta bi imel tudi potencial na slo sceni [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Arwenko kako sem vesela, da si omenila te krče. Jaz jih imam tudi vsake toliko. In prav danes zjutraj sem pa kihnila in je bil tako grozno močan krč, da sem se prav pošteno ustrašila... Maček me je gledal kot bi padla z Marsa, ko sem se tam zvijala... Ampak ne pijem magnezija [sm=zmeden.gif] Hmmm... meni ni noben G. še nič rekel o tem... Bom pa zdaj kar poslušala vas. [sm=smiley1.gif] Magnezijeve šumeče tablete torej - jaz tudi nisem ljubitelj tablet, ampak te ki jih spiješ so pa pomoje čist ok - samo ne katerekoli pravite... hihi [sm=smiley1.gif] No, dobro jutro punce! Danes sem kar zgodnja, ker sem pač včeraj zgodaj dol padla... [sm=smiley1.gif] Lep sončen dan vsem skupaj! [sm=smiley1.gif] Lepe preglede! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Meni je Strahova drugače namignila kaj bi lahko bilo... ampak tem napovedim spola tako zgodaj še ne gre verjeti... [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|