ManUr -> RE: Decembrke 2010 (6.6.2010 22:34:48)
|
cer! Evo mene... prispela iz oddiha 400km od doma. Bilo je fenomenalno,toplo morje,soncek, 30stopinj. Bi kr ostali! Hvala Bogu,da se ze 24.ega vrnemo nazaj na morjeka. No,pa da porocam kako je bilo na NS v petek pri Dr. Strahovi. Bilo je precudovito, fantasticno, nepozabno, moj dragi je se zdaj nad oblaki. Pregled je trajal pol ure, razlozila nama je vse,v podrobnosti,imama cd, slikice. Najpomembnejse: ce bi rojevale sama 22.punce,bi ena od cca.1700punc rodila otroka s posebnimi potrebami. Pri meni pa je ze zdaj vrjetnost 1:5200. Tako da je rekla da je to enako 0. Dala pa sem vseeno se kri za DHT. V torek bodo rezultati. Da si nebi kdaj ocitala,ce bi po nevem kaksnem kljucu bilo kaj narobe. Ce lahko trosima drugje, sma si se to privoscla. Da bo le zdravo. Spol se se ni videl,danes sem koncala 12 teden,otrokec velik 6,4cm, mozgani ze razdeljeni,nosna kost se super vidi, NS 1,5cm. Je pa akrobat, ko je zacela z UZ je bil/a obrnjen/a na glavo. Hehe. Pa pomahal/a je! Lepo bodite [sm=nosecka.gif]. Nocko
|
|
|
|