zaljubljena23
|
No vidim, da nisem edina, ki si mislim, da je Kaja bolj pasje ime...Čeprav mi je zelo všeč, ampak res ugotavljam, da je tole prepogosto ime pri psičkah... Kratka imena, definitivno pridejo v poštev pri nama, saj ima moj priimek dolg iz 12 črk, pa da bi še dala kakšno daljše ime...Katastrofa...Že pri meni se zdi, ko imam ime in priimek, vsako po 8 črk, zelo mučno... Drugače pa se nekako res nagibam na zgornjo kombinacijo imen, ki je izpeljanka iz najinih imen, čeprav ime Teja odpade, ker boterco od mojega kličem tako...Tako da se potem bolj nagibam na ime Tija... Bomo videli kaj bo moj rekel Aja še tole, ne znate si predstavljat babice Mije, dedka Maj-a, ampak če pogledamo nazaj, naši dedeki in babice so bili Frančeki, Miciki in podobno, njihovi vnuku pa imajo že bolj moderna imena Lina, Anja, Tomaž, Jure...Se bomo tudi morali navaditi na tole, da bodo tudi tukaj predpone babice in dedki...Časi se spreminjajo...Vsega se navadimo...Našim otrokom ne bo to nič čudnega..Tole je samo moje skromno mnenje...Vsaka itak ve zase, kako bo poimenovala svojega otroka, mnenja pa so zmeraj dobrodošla...PA čeprav so različna.... Spol....hmmm sama nimam nobenega občutka kaj bo...mogoče me edino bolj vleče k fantku, ampak to je možno da zaradi tega, ker si ga moj tako želi...Se že sprašujem, če bom slaba mati, ampak res nimam občutka kaj bo, ker se ne obremenjujem s tem...Mi je čist vseeno...