Jaz pa žal nikoli nimam dneva, ko vas ne bi spravila nič
In mogoče mi je tudi zato tako grozno, če Srečko manj jé.
Moram ti pa priznati,
Hanuši, da od vseh junijk, ki jih poznam, edino ti samozavestno in dobrovoljno nosiš svoje kg in si prav LEPA!.
Pri nas je kosilo že kuhano - kurja obara. SRečko menda pravi, da je dobra, ker se je prvič zgodilo, da je ZMANJKALO! So me prevevali eni taki orgazmični občutki in bo dobil še eno porcijo namesto večernega gresa.
Naš Srečko je tudi bolj naporen danes, pa se mi zdi, da bolj zato, ker nisva šla nič ven. Že spet 3. spi, pa vmes sva šla dopoldne 2x malo dudat v spalnico. Enih 5 - 10 min se igrava na postelji, pa je "zdrav".
Drugače si pa na takle beden dan še posebej želim, da bi imel naš hitro konec šihta. Pa imajo v četrtek neko proslavo in pucajo proizvodnjo. Namesto 14.30 bo doma 17.30, jutri celo 18.30. Punce, vam nič ne zavidam, če vaši možeki pozno hodijo domov. In sem prav vesela, da se jutri dobimo
Jaz sem se pa spomnila, da sem v Koloseju zadnjič pozabila grizalo. Ma, to je še malenkost. Ko sem šla pred srečanjem v HM kupit klobuček za Srečka, sem tam skoraj pozabila cel ruzak. Še dobro, da sem se spomnila, da moram denarnico nekam vtaknit.
Bjondi, za print slik ti sporočim bolj proti večeru, za izbor slike vprašam še našga. Če bo prepozno, pa drugič.