Hanuši
|
Jutro, no pa je pomlad tut na RR prišla, sam kaj , ko je pa zunaj zginla . Najprej mk8 Hranjenje - punce ne se sekirat. Noben junijček ni ravno podhranjen. Verjamem, da vas pa ta živčni napade, a jaz gledam s stališča sebe. Kak dan mam požrtijo, za kar nisem vesela, a ni to čudno . Kak dan ne spravim vase nič, razen cuuuuukra . Spet kdaj se nalivam z vodo in spijem tut po 4l, pa pride dan, ko pa verjetno samo 0,5l. Ljudje smo čudne žvauke. bjondi jaz bi mela tisto Binetovo, ko je na voziček naslonjen, ko, da mu je nerodno. srečanje - bova videla, ker mamo mi tut svečke. Pri nas gre expresno na ušesa, zato bi rada ta nos pozdravila. Bova videla. No danes se je pa naš frajer zbudil ob 1h!?!?!?. Pa nič jokal ali stokal, da bi ga kaj bolelo. Ne, on se je zbrihtal in bi se igral!!!!!!!! No in ker je mami ponoči žvau, če jo kdo zbudi, se je potem premetaval po postelji, pri nama seveda, ob 2h je tati znorel in vstal, ter ga hotel uspavati. NO WAY. No in, ko se tati totalno zbrihta, ga mami stisne k sebi, tati prižge ta malo lučko in začne brati, Bine pa zašlafa na fertik. Seveda je bila pa ure že 2,30. Tati čist buden, bere do 4,30. Revež. Pojma nimam kaj je bilo to in MOČNO upam, da se ne bo ponovilo.
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 13.4.2010 9:51:50 >