tecka
|
Dobro jutro, punce. Srečko že spi Mini, nate se je pa zgrnilo enih bolezni! Verjamem, da vse premagaš s svojim optimizmom Kamin - mi imamo sicer kaminsko peč, ki pa je za SRečka zelooo privlačna. Se sploh ne boji toplote, tako da ga zelooo čuvamo. Ograjce sva z možem sicer gledala v Obiju, ampak so načeloma take, ki kao preprečujejo, da iskre letele okrog. Meni niso všeč, ker kar vidim, kako bi Srečko plezal po tisti ograjci in mogoče še padel na peč, tako da zaenkrat nismo v tej smeri ukrenili še nič. Ne bi pa rada, da kaj vrtamo v tla. Sama v Koloseju - hvala za vse tolažeče besede, ampak res ni bilo hudo. Saj itak ni bilo dosti kandidatk in sem že doma razčistila pri sebi, da se mogoče vidim mogoče z samo eno ali dvema. Fleki - jaz se z njimi bojujem 2x - prvič ko Srečka slečem, namažem samo fleke, potem pa en večer pred pranjem namočim cunje v še eno (praškasto) sredstvo proti madežem. Kar nekako gre dol, včasih po večih pranjih, kakšna majčka bo pa za stran. Ugotavljam pa, da niti ni važno katero sredstvo uporabljam - vsa so približno enako neučinkovita. Mahanje pa-pa: Naš Srečko je gospod. Maha, če se mu zdi. Ponavadi začne mahat, ko je prepozno. Tudi sicer mu stvari ne grejo najbolje - razen kobacanja in vstajanja. Ne mara magičnega lončka, ne zna še sam držat flaše, ne udarja s kocko ob kocko (še vedno drži samo eno igračo naenkrat), no edino s palcem je začel kazat stvari ta teden. Razvojnih mejnikov niti ne gledam več, kakor tudi ne tehtam pojedene hrane, ker bi se samo živcirala.
|