mita21
|
še polno za bolne velike in male sončke iz našega konca. Upam, da se vsi hitro pozdravite in na polno zaužijete pomlad. Midva sva kar potepina postala, razen po šesti uri mu ni več za vožnjo - je treba tulit v avtu, pa sploh ne vem zakaj . Kot bi vedel koliko je ura . Je kar ritualist. če malo zamenjava večerni ritual, že ni prav. Drugače ste me pa malo potolažile. Naš se plazi (puza), sicer do stvari, ki jih želi, ga še napr. ni polno stanovanje, ob opori vstaja na kolena, toliko da do predalov pride, se prov potrudi, da jih odpre - je vse bunke, ročke ... stuhtal, jemlje stvari ven, obvlada pincetni prijem (se je sposoben napr. zjutraj sam nahraniti- je namazane koške kruha, kolikor toliko pije sam iz stekleničke ali magičnega lončka - mu je treba še kdaj pomagati, da dovolj nagne, udarja z dvema kockama, ali po stvareh (napr. z žlico ob mizo, s kocko po omari ), pa posnema tisto kar sem napisala, pa pa pa ni šans - se mi skrije v lase, kot bi ga bilo sram. postal je tegoten, pa previjanje je postala prava umetnost, se mi zdi, da prov z namenom meče stvari zadaj za previjalno - vedno na isto mesto , pol se pa jezi ko nimaa ... ah kdo bi razumel ..., drugače, da bi pa rekla daj pip, pa tud ne da, samo posnema ... pa tudi ne vedno, samo kadar je pri volji .... sedaj ga imam pa pri sebi in se bojim, da bo kakšna tipka spet šla ...
|