Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 14:17:01
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: liliana Samo pri miški mi to nekak ne gre v račun, da bi to bil razlog...... kajne!?!?!? Imam tudi jst občutek, da morda pa MIš ni čisto prostovoljno zapustila RR. Ojoj, a mislite, da so jo blokirali? To je pa še hujše.
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 14:19:07
|
|
|
|
ZARA
|
Jao, zakaj bi jo pa blokirali?
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 14:20:48
|
|
|
|
pety78
|
Volga, jaz pa nisem vedela, da si tako čustven človk. Si mi bolj na hard delovala. Vidim, da te je res prizadelo. Boga...
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 14:38:27
|
|
|
|
ssevin
|
Da bi jo blokirali? Po mojem neee, tega RR ne bi nardil nikoli, pa ja ne bodo pljuvali v lastno skledo. Tim ki zmaguje, ni potrebno menjavat.
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 14:42:26
|
|
|
|
TomTaylor
|
ma, škoda no, tole z miško. Je kar poživela tale dolgočasni čvek.
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 15:11:19
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: mala maja al pa so jo druge malo preveč napadle...stara zgodba se ponavlja Kje si stara dobra roza RR v arhivu, na toplem? Ni je več in je nikoli več ne bo. Zanimivo, ker ste se tiste iz roza RR odselile že enkrat na drug forum in tam "veseljačile" in tudi tam vse "posrale", se spičle, skregale, scufale, odjavile... Očitno niso krive druge, nove osebe, temveč je krivda v nas samih- leta naredijo svoje Vse lepo enkrat mine Vecina jih se vedno cveka na drugem forumu .. samo elita je odsla
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 15:29:43
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Še ene par strani objemčkov in solzic , pa se bo miš spet prikazala iz luknjice. ja itak, sej znamo, še vsaka je nazaj prlezla, sicer z novo osebnostjo a vendarle
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 15:30:30
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: mala maja al pa so jo druge malo preveč napadle...stara zgodba se ponavlja Kje si stara dobra roza RR v arhivu, na toplem? Ni je več in je nikoli več ne bo. Zanimivo, ker ste se tiste iz roza RR odselile že enkrat na drug forum in tam "veseljačile" in tudi tam vse "posrale", se spičle, skregale, scufale, odjavile... Očitno niso krive druge, nove osebe, temveč je krivda v nas samih- leta naredijo svoje Vse lepo enkrat mine ti pa nisi na tekočem a ne da nisi
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 15:32:08
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jao, zakaj bi jo pa blokirali? kadit je nehala baje.
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 15:46:53
|
|
|
|
Kratka
|
meni je pa škoda miške in upam da pride nazaj
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 15:49:05
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jao, zakaj bi jo pa blokirali? kadit je nehala baje. Počenka
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 15:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
a je ni več? jo bom tudi jaz pogrešala... sicer pa: Miška, izkoristi lepe dneve in uživaj na soncu z otroci!
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 15:51:12
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka meni je pa škoda miške in upam da pride nazaj Predvsem dolgčas bo tukaj. Spet.
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 16:06:22
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Kratka meni je pa škoda miške in upam da pride nazaj Predvsem dolgčas bo tukaj. Spet. To pa res, ja. Pa že tak je beda od bede tukaj gor
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 16:19:43
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: liliana Samo pri miški mi to nekak ne gre v račun, da bi to bil razlog...... kajne!?!?!? Imam tudi jst občutek, da morda pa MIš ni čisto prostovoljno zapustila RR. Ojoj, a mislite, da so jo blokirali? To je pa še hujše. Glede na to, da je v njeni temi njen nick spremenjen v "anonimen", to lahko pomeni samo, da je BRISANA.
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 16:21:52
|
|
|
|
Kratka
|
ma ja, res je poživela forum. Miškaaaaaaaaaaa kjeeeeeeeee siiiiiiii?? Mogoče me pa sliši in pride nazaj.
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 16:38:15
|
|
|
|
barika
|
eh, sej se bo reinkarnirala in prišla nazaj ...nč bat (sem 60%, da bo)
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 17:19:01
|
|
|
|
Anonimen
|
pogrešali jo bomo
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 17:29:45
|
|
|
|
Abbey
|
zakaj pa taka skrivnost, pa naj že ena pove kaj je bilo......
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 17:38:11
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Kratka meni je pa škoda miške in upam da pride nazaj Predvsem dolgčas bo tukaj. Spet. pa sej je karnisa še tu a ni dost?
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2010 17:39:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 17:51:58
|
|
|
|
oka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady A tebe tudi spomladanska utrujenost daje?
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 18:05:24
|
|
|
|
tulpek
|
mogoče je zato ni več tu, ker je kaj preveč vedela...
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 18:21:09
|
|
|
|
Kratka
|
sploh nisem zasledila, da je karkoli narobe naredila, ampak izgleda, da se motim
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 18:23:22
|
|
|
|
čebelica01
|
mogoče pa je tukaj pod drugim nikom , pa se zdaj tako veselo smeji , ko jo vsi pogrešamo in ugibamo zakaj je "ni"
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?