Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 7:41:06
|
|
|
|
k1
|
ja, tudi midva sva šla - po nevemkolikem času v lajf :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ! sem imela kar malo slabe vesti da sem :duda: pustila pri svakinji, pa itak sem vedela, da je pridna in da bo spala. :duda::duda::duda: skratka, sangrija je dogajala, lepinje so dogajale, ognjemet je dogajal, ostalo pa ..... :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: vaša domišljija. napolnila sem si baterije za naslednjih - par mesecev :zmeden2::zmeden2::zmeden2: ???? ne, manj... lp :rozica:
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 8:12:05
|
|
|
|
Teni_
|
Midva sva ga gledala kar iz kuhinjskega okna. Je tako pokalo, da so se okna tresla, pa nismo tako zelo blizu. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 11:37:09
|
|
|
|
mehurčica
|
Jaz sem šla spat že ob 21:30, ker so mi oči skup lezle. Pol me je pa ognjemet zbudil-najprej sploh nisem vedela kaj se dogaja.:zmeden2:Me je bilo strah, ker je tak treskalo. David pa je veselo ajčkal in sploh ni opazil.
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 11:52:17
|
|
|
|
borovnička
|
Midva z mojim :love: sva ga tud šla gledat. Je bil lep, ampak je bil za silvestrovo lepši, ker je bil z mosta, pa je šlo visoko, čez celo nebo. :bravo::bravo::bravo: Pa mal sva šla na kebab, pa sokeca, pol sva pa še gledala pri trti 2 angleža. Kake sta zganjala:)-:)-:)- No pol sva šla pa tudi midva domov, pa sva še midva zganjala :)-:)-:)-:)-:)- Malo je blo hladno, ampak luštno. Pozdravček :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 12:10:01
|
|
|
|
k1
|
ja, ona 2 inglišmena sta bila svetovna... pravi faci... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 12:28:38
|
|
|
|
Marogica
|
Midva z možekom sva prišla domov ob 4.00. Mater sem še utrujena, saj nisem več navajena ponočevanja. Otroke sva dala v "rejo". Ta velikega (4 leta) k sestri v LJ, kar za cel vikend, ta mali (6,5 mes) pa je spal pri moji mami (celo noč). Sedaj pa počasi prihajava k sebi, potem pa pridejo otroci. lp
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 12:39:41
|
|
|
|
Moyca_
|
tudi midva sva prišla ob 4. Sva ga se na žurala. Najprej v kino, potem ognjemet (sva pustila avto kar v koloseju do 4.00, glede na to da je 4 ure in 45 minut zastonj- pa sva potem plačala sam za 2 uri:)- 300 sit), potem pa malo v lajf:sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 14:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Moyca, kaj sta gledala v kinu? Kaj dobrega?
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 14:54:49
|
|
|
|
saša 73
|
Pozdravljene! Velika žalost je bil tale ognjemet.Mogoče sva preveč pričakovala,folka pa je blo full. Še naprej preživite lep nedeljski popoldan,jutri pa spet veselo na delo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?