Lent in ognjemet ob polnoči (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

saša 73 -> Lent in ognjemet ob polnoči (9.7.2005 22:59:00)

Halo babike,gre kera na ognjemet?Z mojim možičkom sva že v pripravah;upava,da bo dete mirno spalo(babica je kindra),nakar ga misliva še malo dol vdarit!
Bilo katera bo šla oz.ga že čaga na Lentu-lepo se mejte!!!!!!!
Lahko noč.
Saša :)-

k1 -> Lent in ognjemet ob polnoči (10.7.2005 7:41:06)

ja, tudi midva sva šla - po nevemkolikem času v lajf :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ! sem imela kar malo slabe vesti da sem :duda: pustila pri svakinji, pa itak sem vedela, da je pridna in da bo spala. :duda::duda::duda:

skratka, sangrija je dogajala, lepinje so dogajale, ognjemet je dogajal, ostalo pa ..... :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: vaša domišljija.

napolnila sem si baterije za naslednjih - par mesecev :zmeden2::zmeden2::zmeden2: ???? ne, manj...

lp :rozica:

Teni_ -> Lent in ognjemet ob polnoči (10.7.2005 8:12:05)

Midva sva ga gledala kar iz kuhinjskega okna. Je tako pokalo, da so se okna tresla, pa nismo tako zelo blizu.

LP,
Mojca:nosecka:

mehurčica -> Lent in ognjemet ob polnoči (10.7.2005 11:37:09)

Jaz sem šla spat že ob 21:30, ker so mi oči skup lezle. Pol me je pa ognjemet zbudil-najprej sploh nisem vedela kaj se dogaja.:zmeden2:Me je bilo strah, ker je tak treskalo. David pa je veselo ajčkal in sploh ni opazil.

borovnička -> Lent in ognjemet ob polnoči (10.7.2005 11:52:17)

Midva z mojim :love: sva ga tud šla gledat. Je bil lep, ampak je bil za silvestrovo lepši, ker je bil z mosta, pa je šlo visoko, čez celo nebo. :bravo::bravo::bravo: Pa mal sva šla na kebab, pa sokeca, pol sva pa še gledala pri trti 2 angleža. Kake sta zganjala:)-:)-:)- No pol sva šla pa tudi midva domov, pa sva še midva zganjala :)-:)-:)-:)-:)- Malo je blo hladno, ampak luštno.

Pozdravček :rozica::rozica::rozica:

k1 -> Lent in ognjemet ob polnoči (10.7.2005 12:10:01)

ja, ona 2 inglišmena sta bila svetovna... pravi faci... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Marogica -> Lent in ognjemet ob polnoči (10.7.2005 12:28:38)

Midva z možekom sva prišla domov ob 4.00. Mater sem še utrujena, saj nisem več navajena ponočevanja. Otroke sva dala v "rejo". Ta velikega (4 leta) k sestri v LJ, kar za cel vikend, ta mali (6,5 mes) pa je spal pri moji mami (celo noč).
Sedaj pa počasi prihajava k sebi, potem pa pridejo otroci. lp

Moyca_ -> Lent in ognjemet ob polnoči (10.7.2005 12:39:41)

tudi midva sva prišla ob 4.
Sva ga se na žurala.
Najprej v kino, potem ognjemet (sva pustila avto kar v koloseju do 4.00, glede na to da je 4 ure in 45 minut zastonj- pa sva potem plačala sam za 2 uri:)- 300 sit), potem pa malo v lajf:sloncek::sloncek:

Anonimen -> Lent in ognjemet ob polnoči (10.7.2005 14:04:47)

Moyca, kaj sta gledala v kinu? Kaj dobrega?

saša 73 -> Lent in ognjemet ob polnoči (10.7.2005 14:54:49)

Pozdravljene!
Velika žalost je bil tale ognjemet.Mogoče sva preveč pričakovala,folka pa je blo full.
Še naprej preživite lep nedeljski popoldan,jutri pa spet veselo na delo.

Moyca_ -> Lent in ognjemet ob polnoči (10.7.2005 15:41:39)

Vojna svetov od Tom Cruisa (meni je bila prava grozljivka)

Stran: [1]