tlb -> RE: Kdaj ven brez kape (23.3.2010 22:28:12)
|
Nam je pa lani vzgojiteljica svetovala, da imamo otroka jeseni (oz. na prehodu) čim dlje v"kratkih in tankih" oblačilih, spomladi (oz. na prehodu) pa čim dlje v "daljših in toplejših" oblačilih. Seveda naj vmešamo zraven tudi zdravo kmečko pamet in ni treba otroka v zimskem kombinezonu in termo kapi furat aprila naokrog..... Za trakce pa je rekla, da se njej osebno ne zdijo praktični, ker če te zebe v glavo, te v celo in da raje vidi al kapo al pa nič..... in jaz se nekak poskušam držat teh njenih navodilc, se mi zdijo zelo praktična. Naše dete ima trak za "šminko" v igralnici (valjda muco Kiti), za ven pa vedno kapo (ko jo rabi) in ji velikokrat gledajo ušesa kar ven iz kape, tudi pozimi.....sam je pa imela v 4 letih enkrat vnetje ušesa, pa se mi je morda lažje odločit. na ja, po drugi strani, pa je nonstop nekaj prehlajena, pa kašelj, pa iz noska teče.....ojoj, kaj pa če je to zaradi kape [sm=jezicek.gif]. pa še "poročilo": dans je bla najprej brez kape, ko pa je sonce nehalo tak "kurit" pa sem ji dala bombažno kapo. uhlji so kmalu pokukali ven..... ah ta naša deca. in njihove kape [sm=smiley1.gif] LP s Štaerske -------------------
|
|
|
|