Najki -> RE: Kdaj ven brez kape (23.3.2010 14:49:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 IZVIRNO SPOROČILO: gajči IZVIRNO SPOROČILO: Najki usesa so ful obcutljiva na veter Ušesa so se skozi dolgo evolucijo tako oblikovala, da niso prav nič občutljiva na veter. Vnetje srednjega ušesa vedno pride iz žrela in iz nosu, ki ni očiščen. No ja, mogoče imaš pa občutljive uhlje, samo od tega ne bo škode. Danes je v Ljubljani sonček, 15 stopinj, pa sem prepričana, da bo tričetrt otrok imelo kapo na glavi ko bom šla popoldne ven. A je to še zdrava pamet? Se strinjam z gajči. Ušesa niso nič občutljiva na veter. Občutljivi so starši v glavo. Starši zraven na pol nagi, zraven pa otrok v zimski bundi, škornjih in kapi, zato ker piha topel veter. In potem je ta isti otrok skoz bolna? Zakaj že? Ja sori sem si zmislila, da me zaradi vetra boli v usesih ne v uhljih... ? Keri dodoji, iz lastnih izkusenj ti povem, da me boli, pa me poskusas prepricat, da ni res. Govorim pa o bolecini ne o vnetem usesu, samo js svojmu malcku ne bi privoscila nobene variante. In tudi iz lastnih izkusenj povem, da zelo pomaga, ce jih zascitim s cimerkoli, kar pride cez usesa. Pa naj bo to sal, nausniki, trak, kapa... Bolan pa je zato, ker je star 14m in je pri enem letu sel v vrtec, takrat pa je bil prvic izpostavljen virozam. Rings a bell? Pol zime do januarja ni imel problemov kapa gor ali dol. Tvojim pa cestitke k od rojstva ocitno se niso viroze pobrali. P.S.: sori za to reakcijo, itak nisem postala, da boste imele ve kaj glodat ampak za dat moje izkusnje avtorici. Tko da lohk glodate naprej kolkor hocete [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].
|
|
|
|