|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: korošice
23.10.2010 10:12:36   
snežakinja
No pri nas so noči vedno bolj pestre. Ta mali kar neki galami po postelji. Pa sploh ne vem zakaj user posted image user posted image user posted image  Nahranjen je, previt je, pa vseeno mu nič ne paše. Skoz kar jamra, cvili, kriči, dudo besno vleče in ko mu pade iz ust je kričanje. Tako da skoz vstajam in pobiram dudo al pa ga na koncu počim k meni v posteljo in je malo laže s pobiranjem dude. Res ne vem a čez dan preveč spi in potem ponoči ne more al kaj. Podnevi kar veliko spi. Sploh če ga vozičkam al pa če se z avtom peljemo. Pa tudi na splošno podnevi po hranjenu kar zamrka, ponoči pa.....cirkus.
Milabe javim kako bodo Hofeke,ko jih sprobam. Sedaj še imava nekaj Pampersk. Sem pa razočarana nad ceno Hoferk. Stanejo 8 eur, pa jih je 22 manjv paketu kot Pampersk.Tako da razlika niti ni tako grozna. 

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 651
23.10.2010 10:34:05   
naja7
jaz jo prvič previjem okoli pol 6 zjutraj ampak tako na brzino da niti učke ne utegne premaknt....

Drgač pa ponoč, ko sva se še dojile sem si ure nastavlala, pa sem jo preden se je začela mrdat in prebujat podojila na hitrco sva podrle kupčka in spanje naprej... sedaj čez noč že spi po 5, 6 ur v kosu user posted image user posted image user posted image user posted image .... Ampak jo še kaj zmeša in se tudi na 2 uri zbudiuser posted image user posted image user posted image
Včeraj je to delala, zaspala ob 8ih se zbudila ob pol 9 ob 10 ob pol 11, ne vem a zarad sosedov, ker so tok vpili in razbijali da sem mislila, da bodo blok podrli al jo spet luna muči, ker ponoči je tudi neki protestirala pa sem jo k sebi vzela in sploh ne vem koliko je bila ura, kdaj sva jedle NIČ kot bi mi film uzelo. Ob 6 pa ona avf in pogovor z nočno lučko in prtiskanje....
Nekateri pač nimamo sreče s tem spanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa midve tudi že 68 prakticirava imava čez 6kg 6480 se mi zdiHALLLLO pa bova šele 6.11. 3 mesece velika je pa tudi okoli 65 se mi zdi user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede plenic pa ni jih čez avstrijske pamperske, jaz hodim v bipo dam 11 evrov za 72 plenic ampak sem tolk zadovolna, ker lulamo zelo veliko in prej je bila takoj mokra, sedaj pa ima pleničko tudi 2 urci pa nič ne pride čez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 652
25.10.2010 11:39:06   
milabe
aha, očitno Hoferjeve tud niso tako poceni, če jih je manj, bom pa tud jst skočila v Bipo, ker to se pa splača.... Pa še hrano vzamem gor, ker je baje pol cenej!!.... super

mamice, me zanima če ste že poštimale otroški dodatek in preživnino, kako ste s tem? Jaz moram urediti oboje, pa me zanima, če lahko da katera kakšne koristne napotke, ker se mi ne ljubi sama iskat kaj moram naredit user posted image ...

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 653
25.10.2010 13:12:34   
top10
milabe, otroški dodatek sma midva dala vlogo, ko se je mali rodil, pa žal nam ne pripada, ker presegamo... :) Drugače pa kupiš vlogo v mladinski knjigi, izpolneš in neseš na center. za preživnino, pa ne vem nič, ker sva poročena. Ja jaz sem tud kupla hoferjeve plenice, niso tak slabe, sam čez pampersk jih ni. Meni se zdi, da so plenice v Muellerju ceneje kot v Bipi. Pa teh premium care itak nimajo, ne v muellerju, pa ne v bipi. Nas pa zobki full matrajo, včeri je bil naš malček full nervozen, pa ponoči se je jokal od 3h pa do 4h...user posted image  Upam, da čimprej kaj pokuka na dan, da bo bolje. Milabe super, da vas je nehalo zvijatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 654
26.10.2010 10:33:10   
snežakinja
Evo Milabe vas je nehalo zvijat,nas je pa začelo. Ta mali je tak bogi. Zvečer ima navadno sceno od zadnjega hranjenja pa kje do 9 zvečer. Joka, brca, ne vem sploh kako mu naj pomagam. Danes smo imeli pa grozno tudi zjutraj, ker se je napenjal in jokal, ko je kakal. Groza, res! Začela sem mu dajat Biogaia kapljice. A jih je katera dajala? Upam, da mu bojo čez čas kaj pomagale.

Kako ste se pa vi kaj borile s krčki? Kaj jim je najbolj pomagalo? 

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 655
26.10.2010 11:18:19   
milabe
top10 - sem te pogrešala....;) a tud brez lahko ostaneš??, sem mislila, da otroškega je vsak otrok deležen, pa tud če so prihodki veliki - pač dobiš najmanj....
no midva nisva poročena, vsak na svojem naslovu, tak da moram še preživnino uredit, preden dam za otroški dodatek...
Ja tud jaz sem najbolj navajena P - premium care... smo Pampersbejbe ;))
zobi - nonstop daje roke v uste in komaj čaka da si lahko dlesni poriba... bo počasi ja

naja7 - ti pa imaš eno velikanko ;)

no jst tud vidim, da je čist odvisno kako se tamala počuti, tak dan pač imamo. Je bilo 1 teden brez krčov, pa jo je včeri zvečer pol urce zvijalo.... sam to je itak ok - sprejemljivo.

snežakinja - booooga. Sej vi ste že ml starejši, pa bo tud pomoje kr hiter minalo, boš vidla Jaz sem imela bio Gaja - pomagalo ji je predvsem to - da je vsak dan kakala, tako da ti kar dajaj, škodi ne in lažje kaka.
boriš se s tem, da ohraniš mirne živce, kaj drugega ne pomaga... ko se bo nehalo, se bo. Pri nas ni nič pomagalo, karkoli smo dali je blo kot da bi sam sebe zajebavu ;)

jaz pa bom kje konec novembra začela uvajati gosto hrano. Ker je na flaši lako prej začnem, takrat bo pa tud stara 5 mesecev. Bio korenček že čaka v kleti ;)

Neposredna povezava do sporočila: 656
26.10.2010 11:21:09   
lili82
Pozdravljene!

Se opravičujem, ker takole vdiram na vašo temo, ampak cilj opravičuje sredstva, ne?

Prosim vas, da glasujete za sobico moje prijateljice, ki trenutno vodi v Alplesovi nagradni igri! Tudi za glasovalce so obljubljene nagrade (celo Alplesovo pohištvo!)

http://www.ringaraja.net/planet/glasovanje?imageID=68#imageG

Hvala vam - in prijetno nosečnost, čimlažji porod in velikoooo veselja z vašimi malimi zakladi vam želim!

Lep dan!

Lidija

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 657
27.10.2010 10:37:52   
snežakinja
Evo jaz sem že čisto zmešana. Ne znam in ne znam vzpostajt enga reda pri našmu malčku. Zdaj je en mesec star in valjda bi mu mogla začet uvajat nek urnik. Pa sploh ne znam. Če ga previjam in umivam pred hranjenjem tuli, ko da ga dajem iz kože. Če delama to po hranjenju največkrat bruha.

Kako mate ve zastavljeno dnevno rutino? Kdaj vstajate, kdaj kopate, kdaj previjate, kdaj gredo spat?

Aja, Hoferke mi niso všeč. So neke take trde, okorne. Ta mali se sicer ne pritožuje, samo je očitna razlika med Pamperskami. Tako da jih uporabljava samo podnevi, za ponoči sva kupila Pamperske tiste neke nočne in so super. sva se sinoči previla ob pol 10 in danes zjutraj ob pol 5 in ni nič premočila. Tako da tudi jaz ostajam Pampers bejba user posted image  

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 658
27.10.2010 13:48:25   
milabe
pampersbejba, ;) pol vidiš da se splača dat kakšen eur več...
pri meni je z ritmom tako, da jo sprevijam naključno... če vidim da je fejst lačna, ji dam prej hrano in potem počakam kake 15 minut, da se poleže in jo potem sprevijem, če pa je že ura za hranjenje in je dobre volje pa jo prej sprevijem...
glede spanja, vstajanja, jaz nimam več striktne rutine ;) zdej zadnje 3 dni, ona NE BO zaspala v zibki, meče rit vn, ampak jo moram dat na igralno podlogo, jo pustim in sama zaspi - neke fore ima.... zjutraj ob 6h se zbudi, pa spet noče v zibki zaspat nazaj - opet na podlogo in tam zaspi, jaz pa tud hrlim zraven na sedežniuser posted image edin ob 3 ko ima bujenje jo nahranim in normalno zaspi nazaj v zibki.
spat gre, kakor kdaj, načeloma dobi zadnjo hrano od 20-21 in zaspi v kakih 20 inutah, včeraj je bla pa neka naspidirana in je zaspala ob pol 11h! Skratka kakor kdaj. da ve, da je čas za spanje, ji vsak večer prižgem uno lučko tomi, ki igra, tako da ve, da je to vedno pred spanjem. Kopam pa jo okoli 19-20h tisti dan ko jo..
KO so jo krči matrali ni nikoli šla spat pred 23h...
Jaz komaj čakam, da bo spala celo noč, vsaj do 6h, pomoje bo šele takrat ko bo začela gosto hrano jest, da se bo takrat zvečer dovolj najedla.

Neposredna povezava do sporočila: 659
27.10.2010 15:04:44   
šebela
Hej punce, kako vam gre!!!
Jaz že počasi pakiram, naslednji teden smo že v SG user posted image user posted image
Ena je spraševala, če bom menjala gin., pa je zaenkrat ne bom, ker jo imam v mb in je ful fajna pa še poznam jo, tako da je vse lažje. Mi je pa že rakla, da mi bo na koncu verjetno dala napotnico za CTG v SG porodnišnici. Kakšna je pa drugače praksa glede CTG-je v Sg, ali to delate pri ginekologinji ali v porodnišnici.
Na meterinsko šolo grem pa zdaj v sg zd, 8.11. je prvič če se ne motim, sem pa pozabila vprašat, če se je treba kaj posebaj najavit ali lahko kr prideš?
Pa še nekaj, sem zasledila, da hodite dosti v avstrijo po nakupih. V Lavamund predvidevam, a ste tudi kaj od otroške opreme tam kje kupovale oz. katere malenkosti in kje se splača gor kupit?
Uživajte z svojimi otročički in trebuščki. Snežakinja upam, da se bo tudi pri tebi počasi umirilo in bosta našla tapravi ritem!
Javite se kaj nosečke!

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 660
27.10.2010 15:40:59   
tanjusi
No lepo da prideš v Sg ... Me na marčevkah , bomo šle najbrž v decembru v materinsko..Boš pa povedala , kako bo kaj user posted image
Ctg pa delajo potem na koncu v porodnišnici...drugače pa tudi nekateri ginekologi, vem da moja nardi v zd v Velenju ...
Drži se pa oglasi se še kaj ...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 661
28.10.2010 13:25:39   
top10
ojla,

berem vas redno, sam pišem bolj malo...user posted image  Snežakinja, upam, da se hitro nehajo krči. Glede reda je pa tako, da jaz sem ga hranla na tri ure, nikoli prej. Tak nasvet sem dobila v posvetovalnici, ker pravijo, da potem še bolj zvija. Spat hodimo med 19 in 20. Me pa jezi zdaj ta ura, ko se bo prestavla. Čez dan mi spi glih 3x po pol urce, tak da je kr pestro. Tud naš meče rit v košu, sam ga kr pustim, pa pol zaspi. Ponoči se še vedno zbujamo, je spal že od 20h pa do 2h al pa 3h, zdaj par dni se mi zbuja nekje med 22 in 23. Starejši ko so, večje šove imajo... Sam ponoči ko se naje, gre nazaj v košaro in brez problema zaspi, tak da vsaj to. Zjutraj pa se zbujamo med 8 in 9. Jaz ga sprevijam včasih prej, včasih po dojenju, tak kot je napisala milabe. Kopam ga pa vedno pred dojenjem ob 19h, se zrihtamo, pol dobi pa zizo, pa gre spat. Naš ima zdaj tud neke šove, ko ga dam čez dan spat, se dere ko sraka, sam pol pa vztrajava kdo je močnejši. Jaz zlepa ne popustim, ker me full razjezi, ko vem, da je zaspan, sit, previt, sam neki izsiljuje.... Zanimivi so! Uživajte, mi gremo jutri na dopust, tak da uživajte, pa si tipkamo v ponedeljek.

Neposredna povezava do sporočila: 662
29.10.2010 12:20:50   
snežakinja
Milabe tvoja ima zelo podoben ritem kot moj. Čeprav je naše dete zadnje dni nekam čudno naspidirano. Jesti hoče vsake 3 ure, ponoči tudi ne spi več kot 3 ure skupaj, tako da sem že kar malo zmatrana. Krčki so se nekam polegli user posted image . Začela sem mu dajat 5 kapljic Biogaie in po 1 kapljico AD3. Bom videla kako bo. Če bo še naprej ok, pol mu bom čez 1 teden dala 2 kapljici AD3 in tako naprej. Edino kakanje je malo problematično. Ima čisto mehko blato, skoraj že tekoče pa se vseeno full nepenja in jamra, ko kaka. Zdaj se je dvakrat zgodilo, da je bil pokakan ponoči in sem ga mogla previjat. Potem se je seveda čisto prebudil in nikakor ni hotel zaspati nazaj in potem še eno uro in več user posted image user posted image user posted image .
Ne vem a mu mogoče to Holle mleko več ne paše al kaj.
Milabe in ostale, ki dodajate, koliko še vaši malčki popijejo dodatno vode ali čaja? Jaz našemu nikakor ne morem stišat še kake dodatne tekočine po grlu. Mogoče požirek ali dva, pa še to samo 1x ali 2x čez dan. Ponoči itak ni šanse da bi kaj pil.
Kako jim kaj rihtate noske? Jaz sem mu do sedaj samo vlažila večkrat na dan s parimi kapljicami fiziološke v vsako nosnico. Sedaj sem pa brala na enem drugem forumu, da jim ženske full z aspiratorjem šarijo po nosu večkrat na dan in to tudi zdravim dojenčkom, ko niso prehlajeni al pa kaj. Zdaj pa res ne vem. Jaz še aspiratorja niti kupila nisem. Vlažim mu pa, ker me skrbi zaradi centralne, da ima suh nosek. A bi mu mogla tudi z aspiratorjem čistit?

< Sporočilo je popravil snežakinja -- 29.10.2010 12:22:32 >

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 663
29.10.2010 16:09:49   
gaya24
tanjusi: Decembra ni MŠ v Sg, je na vsaka dva mesca...Je bila septembra in je zdaj v novembru.

top10: Zadnjic, ko sva se menli glede sapalnih vreč za voziček....a ti maš kako spletno stran kjer lahko naročiš dodatke za bugaboo? Js bi zdaj pri ta drugem mela druge barve prevleko pa sem vidla ful odbite na njihovi spletni strani ampak v Lj Baby centru takih ni...

Neposredna povezava do sporočila: 664
29.10.2010 16:24:04   
tanjusi
tanjusi: Decembra ni MŠ v Sg, je na vsaka dva mesca...Je bila septembra in je zdaj v novembru.

Sem ravno danes ugotovila, sem govorila z Sovičevo user posted image , je tako da se v novembru začne in je možno da se zavleče v december, potem pa je spet v januarju, bom najbrž kar zdaj šla v novembru , še nisem tok okorna :))

(a camus)

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 665
29.10.2010 17:10:03   
milabe
snežakinja... super da je krčkov vedno manj...
ko ima naša nosek zadelan, ji pri vsakem previjanju dam malo fiziološke v nosek, in nič drugega... če je nos čist, ne delam nič. Imam tisto napravico ko vn posesaš iz noska, pa sem samo 1x uporabila... pa naša se nič ne buni, če dobi vodo v noska...
danes sem jo tehtala in ima celih 7.300, tako da zdej sem striktna pri tem, da je na 4 ure in nič prej, pa zato polnih 180ml - kolikor mora dobiti na obrok (prej sem dala 150 pa 1 obrok na dan več) zdaj bo res na 4 ure 180 in basta ;) Ja trudim se da bi popila mal vode ali čaja, pa ji težko gre dol, potem pa jo malo ogulfam in dam na dudo sladke kaplijce, tak da vsaj 10 ml vode popije vmes med obrokoma...

top10 - tud js ne odstopam. Točno se vidi če joka, ker pač joka, ali pa je kaj drugega... tako da jo pustim pri miru, če hoče kaj izsilit. Sem že v tistem stanju, ko takšen jok dam na ignore ;) uživaj na dopustu...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 666
2.11.2010 9:21:38   
snežakinja
Pozdravček vsem... Kako kaj preživljate deževne dni?

Midvasva kar bolj v stanovanju. Včeraj smo sicer še šli z vozičkom ven, pol smo pa pred dežjem bežali ko pri norcih user posted image user posted image user posted image
Krčki so še vedno tu. Danes sem dragega nagnala v Dravograd po kapljice, da vidim, če bodo te kaj pomagale. Se bogi črviček tako zvija in jamra in joka zraven, da se mi srce trga. Pa ne vem kako mu naj še pomagam. Malo ga nosim naokrog, malo mi na rokah leži na trebuščku pa je malo boljše. Ponoči je HB bil mir. Je full na 3 ure naštiman, skor do minute. Edino zvečer ne vem kako bi mu zadnje hranjenje malo prestavila na kasnejšo uro. Včeraj sva se hranila ob pol 6 in pol je bil šov do pol 8, ko je zaspal in je potem full spal do pol 11.

Zdaj je star 1 mesec in 1 teden, pa mi poje 130 ml. A je to ok? So vaši pojedli več pri taki starosti?
A vaši tudi take glasove spuščajo? Naš včasih kar grozljive, kot da ima nekaj v grlu in tega ne more spravit ven. Sploh ponoči se mi zdi da je še hujše.

A majo vaši malčki kaj vzdignjeno vzglavje? Naš še kar rad poliva pa sem razmišljala, da bi mu vzdignila vzglavje. Videla sem tale vzglavnik, pa ne vem ali je primerna za tako malega otroka in kako ga naj polagam nanj al na hrbet al lahko še vedno na bok. Piše sicer da je za novorojenčke user posted image  A ga mogoče katera uporablja?
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173659

< Sporočilo je popravil snežakinja -- 2.11.2010 9:23:11 >

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 667
2.11.2010 10:50:22   
Martinčka
heeelllo korošice mojeuser posted image

jaz kar pozabim na forum zadnje čase... hihi... delam vsega boga doma:)

da povem da smo pri 3 mescih veliki 62,5cm in težki 5980g! cepili smo se že za rotavirus in čez dva mesca se bomo še proti pnevmokoknim okužbam ker imamo v familiji vnetje ušes in naši čebelci ne bi kaj takšnega privoščila!

sicer pa je naša valentina full pridna... dnevna rutina pa zdaj ko je ura prestavljena zgleda takole:
ob 18h kopat in se umit, preoblečt v pižamico in v spalno vrečo, okoli 19h na zizo in že spimo ob 19:30... prvič se zbudimo ob 02:00-02:30 da se mal podojimo in nazaj zaspančka do okoli 05:20.. včasih tudi ob 06:00.. se malo podojima in če je treba si na hitro menjava pleničko... pred 6h zjutraj NIKOLI ne menjam pleničke! potem pa jo dam nazaj spančkat do 08:45... če se pa zbudi šele okoli 7h za drugo dojenje pa potem nadaljuje spanje pri meni v postelji da se stisnema pa pocartava:)
no ob 9h se preoblečeva v dnevna oblačilca in jo dam za eno urco v stolček... okoli 10:15 postane spet zaspana in se podojima in zaspi do nekje 13:30 ure.. se podojima in spet zaspančka za še eno urco... ob 15-17 je budna in se malo kaj poigrama, nato sledi spet 40 minutni spanec in potem je že kopanje ipd...

skratka ogromno spančka! haha... je pa res da kakšen dan več, kakšen pa manj.. če je lepo vreme grema ven z vozičkom in v vozičku mi spančka včasih tudi 5 ur skupaj! največkrat pa le 3 urce... tako da različno... tudi ponoči včasih prespi celo noč, ampak največkrat se pa dojima dvakrat na noč! so tudi dnevi ko se dojima trikrat...

kaplice BIOGAIA: jaz sem jih imela in so mi bile zaaakon! res je rezultat bil viden šele po cca 5 tednih ampak res je potem ni nič več matralo.. jo je pa res tudi prej zeeeelo malo kdaj kaj zašraufalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 668
2.11.2010 11:08:51   
snežakinja
Martinička full maš pridno dete user posted image user posted image user posted image

Koliko stane cepljenje za rota in koliko za pnevmokoke? 

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
3.11.2010 14:22:33   
milabe
snežakinja - no tudi midve ne hodiva ven že 3 dni, ampak ker sem jaz full prehlajena in sam upam, da nebo kaj dobila od mene... zgleda da moja odpornost še ni OK
glede ml in meseci - jaz sem delala tako, kot 'naj bi bilo prav' - 1 mesec 110: 2 meseca 120, 3 mesece 140, zdaj ko je ravnokar 4 mesece pa dobiva podnevi 160, tisto pred spanjem ji dam pa 180. Kot sem brala, naj bi moja že dobivala cca 180 na vsak obrok, ampak je ratala tako okrogla v 3 tednih, da sva še kar na 160, pa se ne pritožuje kaj ;)
glede ml, je pa čist odvisno od otroka. Moja je bila pač šolski primer, kar pa ni nujno da vsakemu paše...
poušterčka nima...

TOP10 - ali je vaš malček že v svoji sobi? Jaz razmišljam, da bi jo prestavla v kinderped, ker bo prerasla zibko v dolžino in širino ;) stara je 4 mesece, pa mnda ni prehitro, da bi šla v svojo sobico. Pa dala bi elektronsko varuško zraven...

martnčika - long time no see ;) lepo ti spi, tud moja je full spala, se mi pa zdi da je v tem tednu bil nek klik, in spi full manj... samo kako urco (če) med hranjenjem...

Neposredna povezava do sporočila: 670
4.11.2010 18:19:50   
top10
Pozdravljene!
gaja una stran, kjer jaz naročujem je : babycare.nl
Milabe, naš še vedno spi pri nama v spalnici v košari. Počasi bomo dali kinderped, pa tud ne vem še kam, čisto odvisno kolikorat se bo zbujal ponoči. Mogoče bo spal celo noč, ko začneva z uvajanjem goste hraneuser posted image . prehitro pomojem ni, pač kak se odločiš.
Martičnka, lepo da se še tu mal oglasiš, fajn da je tk pridna, naš pa spi sam pol urce po vsakem dojenju, tak da sem ti kr favš. user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 671
5.11.2010 20:07:43   
Martinčka
ja res imam srečo da je valentina zaspanka po mamiciuser posted image

za rotavirus sva se odločila za tega ko se cepi trikrat.. stane pa trikrat po okoli 60 eur... kar drago za moje pojme.... ampak ker imamo nečakinje v vtrcih in so rade z valentino je dobro da je valentina cepljena če ji kaj iz vrtca prinesejo...

ja men je zdaj res super ko se je ura prestavila in sem ob 20h že čist fraj:) haha... no še vedno pa nisem našla časa da grem h kozmetičarki... pa ne da nimam časa sam nekot se mi kr ne lubi.. pa si bom mogla mal časa tudi zase vzet da se ne bom čist zapustila... po martinovanju pa začnem še malo telovadit ker se mi napolitanke in keksi kar nabirajo na pasu:) user posted image

no jaz AD3 kapljic sploh nisem devala... hihi... ker naše valentine res ni nič kaj šraufalo v trebuščku in nisem želela česa sprožituser posted image  sem rekla potem zdravnici da bi raje prosila kapljice ki imajo samo vitamin D in mi jih je brez problemov predpisala... AD3 ji bom pa devala čez kakšen mesec ko bo že črevesje do konca urajeno, da dobi še malo A vitaminčka...

naša spančka brez vzglavnika... tudi je kdaj kaj polivala ampak če pa fjst poliva je pa kar fajn malo pod vzmetnico pod glavo kaj podstavit da je od oprja dalje malo privzdignjeno oziroma lahko kupiš to stvarco v baby centru če misliš da rabiš... ampak če nima refluksa kjer je kot 30 stopinj obvezen potem po moje brezveze...
smo pa sicer posteljico že povečali ker se mi je zdela v ta majhni stokke izvedbi res že malo velika in zdaj sem spet čist happy ker spet zgleda bolj majhna v večji posteljiciuser posted image user posted image  no denarnic apa ni bila vesela ko sem mogla kupit posteljnino za večjo posteljo... ampak sem se znašla in lepo kar v metraži kupila blago na metre in me je celoten strošek z zadrgami potem prišel za 3 posteljnine 29 eur! sicer pa stane ena posteljnina cca 70 eur! juhejuser posted image  

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 672
8.11.2010 8:17:20   
snežakinja
A je mogoče imela katera tak problem.... saj mogoče je malo smešen, pavseeno vprašam.

Naše dete vaga zdaj cca 4600g. Še vedno uporabljava Pamperske premuim care newborn. Ponoči je bil včasih moker pa sem mislila, da so mu premale in sem kupila ene večje (št. 2), ko so kao za ponoči. No po tistih je bil pa vsakič moker. Zdaj pa res ne vem, a jaz delam kaj narobe, ko ga povijam al je problem v velikosti pleničk user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 673
8.11.2010 9:08:35   
milabe
uf sem pisala, in je zaštekalo.....
skratka:
v teh kilah je bila moja v 2 P premium care in nikoli nisem kupila extra za noč plenice. Imela je 1 teden nekje v 2 mesecu ko ji je premočilo, ampak je to potem šlo mimo...
Zdaj j v 3 in zdrži od 20h do 7h. Včasih je pižama rahlo navlažena, nikoli pa mokra, potem jo itak sprevijem ob 7h...
jaz pa v nakup zimske vreče.... ji pajac ne paše, se začne jokat user posted image
Zopet lepo spi in še ni šla v kinderped ;))

Neposredna povezava do sporočila: 674
8.11.2010 9:20:49   
tanjusi
Eno vprašanje Korošice ... tiste ki ste hodile v Sg v materinsko šolo , ali je potrebno prinest kaj s sabo??

(a camus)

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?