top10
|
ojla, berem vas redno, sam pišem bolj malo... Snežakinja, upam, da se hitro nehajo krči. Glede reda je pa tako, da jaz sem ga hranla na tri ure, nikoli prej. Tak nasvet sem dobila v posvetovalnici, ker pravijo, da potem še bolj zvija. Spat hodimo med 19 in 20. Me pa jezi zdaj ta ura, ko se bo prestavla. Čez dan mi spi glih 3x po pol urce, tak da je kr pestro. Tud naš meče rit v košu, sam ga kr pustim, pa pol zaspi. Ponoči se še vedno zbujamo, je spal že od 20h pa do 2h al pa 3h, zdaj par dni se mi zbuja nekje med 22 in 23. Starejši ko so, večje šove imajo... Sam ponoči ko se naje, gre nazaj v košaro in brez problema zaspi, tak da vsaj to. Zjutraj pa se zbujamo med 8 in 9. Jaz ga sprevijam včasih prej, včasih po dojenju, tak kot je napisala milabe. Kopam ga pa vedno pred dojenjem ob 19h, se zrihtamo, pol dobi pa zizo, pa gre spat. Naš ima zdaj tud neke šove, ko ga dam čez dan spat, se dere ko sraka, sam pol pa vztrajava kdo je močnejši. Jaz zlepa ne popustim, ker me full razjezi, ko vem, da je zaspan, sit, previt, sam neki izsiljuje.... Zanimivi so! Uživajte, mi gremo jutri na dopust, tak da uživajte, pa si tipkamo v ponedeljek.
|