|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: korošice
30.8.2010 17:58:17   
rose85
Mamice, povejte, koliko se splača kupovati oblačila velikosti 56?
Je številka 62 res toliko večja, da vse visi z otročka?

Koliko bodijev, hlačk v številki 56 priporočate?
Je katera morda uporabljala še manjše?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 551
30.8.2010 19:17:02   
Tarja
Se ena nova se pridruzujem....sicer se bolj frisna, bomo sele konc marca zibali pa vseeno. So fajn stvari tu gor....Tudi mene zanima te stevilkice mickene...ker ko sm gledla po USA straneh oni majo kr velikosti od 0-3 mesce, 3-6, 6-12 in tako dalje....kaj prevelik kiks ze ne more bit,ker rastejo miniji kr hitr...user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 552
31.8.2010 8:42:30   
snežakinja
Rose 85 jaz sem najnujneše nakupila v št. 56 malo več pa v 62. Sem pa včeraj za vsak slučaj kupila še en plišasti pajac v 50, če bo res kriza in bi mu bila 56 fejst prevelika. Toliko da ne bo tak sroti zgledu, ko ga bomo nesli iz porodnišnice.  

(odgovor članu Tarja)
Neposredna povezava do sporočila: 553
31.8.2010 9:53:43   
milabe
tanjusi - nič bat. V 3 minutah si konec, malo skeli, to je pa tudi vse. Sej bo. Jaz sem dobila rezultate v 1 tednu, drugače pa se v Lj čaka na rezultate tudi 3 tedne. Vso srečo! Glede tega posega nimaš kaj oklevati!

top10 - pridni rastete ;) moja pupa tud gre samo v višino, nič v širino ;) ja dojima še. Če kam gremo potem je flaša, pa zvečer pred spanjem. Se ne sekiram kako bo, dokler bo hotla še dojenje bo... Je pa res da takoj zaspi in ne pridema iz tega začaranega kroga, tako da pač večkrat dodam flašo po dojenju. Zdaj mi je najbolj pomembno da je sita.
Imava pa en problem. Ko se napije flaše je histerični jok kakšnih 5 sekund, ko si jo dam na roko za podiranje kupčka... Dobi dudo in se takoj pomiri. Ne vem a ji mleko ne paše, bom zdej kupila Bebo in bom videla če bo kaj drugače. Ja šraufa jo, včasih čez cel dan po malem, zvečer pa standard od 20.30 do 22.30 Včasih že razmišljam če jo kaj drugega boli, sam itak so krči... še kak mesec pa bo minlo. Ko pa je ne boli je pa zeeeelo pridna. Gre v ležalnik in opazuje pa čeblja ;) Me ne rabi, če je vse ok.

glede številke oblačil, tudi jaz sem mislila da sploh ne bom potrebovala št 50... Še posebej ker se je rodila 52cm... pa ni blo tako. Sicer je bodije prerastla v 14 dneh, tud zarad širokega povijanja je lahko imela bodije 56, hlače št 50 je pa nosila še kake 14 dni nazaj, pa čeprav je v dolžino bila 55. Tako da kar imejte vsaj dva bodija pa dvojne hlače pripravljene, če pa bo otrok se res velik rodil, potem pa bo takoj prav 56. No tako je blo pri nas... Ko sem ji dala gor hlače 56, se je zgubila v njih.
imam pa cca 7 bodijev na dolg rokav, pa kakih 10 na kratek, pa kake 8 hlač (št 56 - kar trenutno nosi). Pa veliko sem dobila od obiskov!

top10 - katere plenice uporabljaš? Jaz sem še na Pampers premium care, pa so sicer super, samo me zanima če so katere cenovno ugodnejše tudi enako dobre..? Sem opazila da full kupujejo od Mullerja, bom sprobala.

tarja - čestitam za +, dobrodošla!!!

< Sporočilo je popravil milabe -- 31.8.2010 10:07:27 >

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.9.2010 13:17:21   
top10
rose85, jaz sem imela 56 in 62, manjše številke nisem imela, pa tudi 56 ne veliko. Sem pa rodila slab mesec prehitro in je imel 2640g in 49cm, tak da mu je bilo 56 mal veliko. Nisem komplicirala, rokave sem zavihala, pa je blo čist o.k.. Nosil je pa večina 56, sem šla kr v trgovino, ker 62 mu je pa res vse viselo. Ti pa priporočam da imaš bodije za spodaj bele, ker nam je kr pogosto prišel kakec mimo,pa se lahko pol pere na 95 stopinj. Bodijev se še kr rabi, okol 10, pa hlač isto. Mi imamo veliko stvari, ker pride včasih dan, ko ga 5x preoblečem, 1x je moker, ker plenica ne dihta vredi, drugič se pobruha... Meni ni ga lepšega kot čist otrok, da ne smrdi po bruhecih :) Aja, pa mi še zdaj nosimo 56 št. bodijev. Je pa tak, da odvisno od proizvajalca, eni imajo male številke, drugi malo večje. Če boš pa imela česa premalo, so pa trgovine itak odprteuser posted image
Milabe, pridni sta, no vidiš, da isto zvija, tud če ji ne daješ AD3, mi smo že na drugi steklenički. Plenice pa imava pampers new baby 2 iz Mullerja, zdaj sem pa kupila že 3 active dry. Drugače pa hvalijo hoferjeve plenice, sama jih nisem probala, sam jih hvalijo.

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.9.2010 14:35:08   
milabe
kot sem že rekla tud mi smo na 56, ampak mi je zelo prav tud prišla št.50.
Glede plenic - ena je rekla da Hoferjeve full smrdijo baje user posted image user posted image ampak da so drugač full dobre. js sem isto na Pampers 2, dobila sem gratis DM-jeve, sicer 3ko, ki ji je prevelika, ampak sem dala eno plenico gor za probo in je bla super. In ima tam pri nogicah tri gumice, ki kao ščitijo, da ne pride kej do hlačk.

Če katera ve kako pomagat glede problema PO hranjenju - histerični jok 5-10 sekund... - help user posted image

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 556
1.9.2010 14:49:01   
top10
milabe, nimam pojma user posted image  , sam držim pesti, da čimprej mine. Grozno je, ko ne veš zakaj otrok joka, pa še po možnosti solze, tej se mi pa lahk kr skegla...
A da smdijo Hoferjeve plenice, čisto možno, meni že pamperske imajo tak čudn vonj. Pozabla sem ti prej napisat, da Mullerjeve hvalijo, moja sestra jih je skoz uporabljala, pa je bila zadovoljna. Na kaki kilaži ste že? Jaz bom jutri zvedla, so nama prestavli posvetovalnico iz petka na četrtek, pa da vidimo kako in kaj...

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 557
2.9.2010 10:20:58   
milabe
Ja js bom pomoje res šla na Mullerjeve ali pa DMjeve.
Ne vem prave kilaže, v nedeljo sem jo pred kopanjem doma tehtala na tehtnici, ki pomoje ni čist natančna... Mela je 4.700, pa čez 2 dni bo imela 2 meseca. Mislim da je ok. Ni debeluška in ni suhica, taka taprava ;) Imam pa drug tedn tehtanje, pa bomo vidli točno.
Kolikokrat na dan se dojita? Jaz sem prej gledala na uro, zdaj pa ko vidim da je lačna. Naj bi dobivala 5x na dan, sam meni ima potem dan preveč ur ;) sma prišle iz 7x na 6x

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 558
2.9.2010 17:03:35   
Tarja
Glede na to,da delam v vrtcu, moram rect, da se obnesejo kar vse plenice kar sem jih do sedaj zamenjalauser posted image . Tut kakih izpuscajev ekstra ni pr nobenih, edin posamezniki, ki majo pac bolj obcutljivo kozo. Najvec je plenick iz hofra in lidla pa so tu se iz dm pa seveda pampers...js kake ekstra razlike nisem opazila nikjer no.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 559
3.9.2010 10:11:55   
snežakinja
Korošice zdravo,

Evo sem glih s pregleda, vse ok samo voda mi full zastaja. Pa že tako jem neslano, vse kar pač lahko, pa sem bila vseeno kregana. Ma ne vem več kaj naj da ne bom toliko zatekala. Je katera imela podobne probleme? Ne upam si pa preveč s kakimi čaji pa zelenjavo, ki odvaja telovadit sem pa tja.

Full vas je fajn brat, tiste ki ste že rodile. Vaše težave in izkušnje....neprecenljivo.

(odgovor članu Tarja)
Neposredna povezava do sporočila: 560
3.9.2010 13:37:14   
milabe
snežakinja si že kaj probala brez mesa? Probaj 2-3 dni ne jest mesa in ful vode pij, mogoče boš opazila razliko. Meni je pomagalo... Zadnje 14 dni mi ni pa nič več pomagalo... sem bila 'brez gležnjev'... Če ne pomaga, pol pač nimaš kaj, si mogoče bolj podvržena temu.

Neposredna povezava do sporočila: 561
4.9.2010 9:48:26   
gaya24
Hojla mamice in srečke user posted image .

Vem, da sem že enkrat to vprašala, pa bom še 1x, ker sem lena ko ****s in se mi ne da do zdr. doma it pogledat kdaj je MŠ.
A katera ve kdaj se začne MŠ v Slovenj Gradcu? Zadnjič je ena rekla, da v ponedeljek 6.9. 2010 ob 17h. No, če katera ve, drugač pa če ima katera št. od g.Irene Sovič, če mi jo napiše.

Hvala

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 562
4.9.2010 10:19:24   
snežakinja
Milabe hvala ti za nasvet. Bom probala. Sem že vse sorte pa zadržujem vodo ko plavalni bazen. Ma mi G teži na vsakem pregledu user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 563
6.9.2010 10:31:00   
pixieM
gaya24 - Ja, materinska šola se začne danes 6.9.2010 ob 17.00 v ZD. Ali pa 8.11.2010 ob 17.00.
Telefonska od gospe Irene Sovič pa je 041 797 832.
Saj ne bi vedela, če si zadnjič ne bi prepisala, ko sem bila pri moji osebni zdravnici user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 564
6.9.2010 16:48:48   
snežakinja
pixieM ti si bila zadnjič v SG bolnici na predavanju za epiduralno. A mi prosim poveš kje se to predavanje odvija. Jaz sem prijavljena za 9.9.

Hvala ti!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 565
7.9.2010 10:01:27   
pixieM
snežakinja - nisem še bila na predavanju za epiduralno. Je rekla, da nam bodo zdaj v materinski povedali kako in kaj. Je pa predavanje 9.9. v bolnici SG ob 13:20 menda. Od kje mi ta podatek pa tudi ne vem, mislim, da mi je ena punca omenila, jaz sem si pa zapisala v notesnik.

Neposredna povezava do sporočila: 566
8.9.2010 20:50:58   
gaya24
pixem: Hvala za podatke glede MŠ....
Sem se pa fajn nasračkala s to materinsko v ponedeljek... Glede na to, da bom hodla že drugič, sem rekla, da k psihologinji 100% ne grem več, no in pol pridem na predavanje...minutko zamudim in ko stopim not zagledam glih psihologinjo....itak, da se pol nisem mogla obrnit in it.... No, da ne boma  katere užalila ampak  men je res dolgočasna...

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 567
9.9.2010 10:32:41   
pixieM
gaya24 - hahahaha, ja se rado zgodi, da se takole ''nahecaš''. A to je samo enkrat predavanje psihologa? Pol tako nimaš več možnosti, da se znova ''nahecaš''?! 

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 568
9.9.2010 10:46:08   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: rose85

Mamice, povejte, koliko se splača kupovati oblačila velikosti 56?
Je številka 62 res toliko večja, da vse visi z otročka?

Koliko bodijev, hlačk v številki 56 priporočate?
Je katera morda uporabljala še manjše?

Moja punčka je bila ob rojstvu velika 50 cm, tako da so ji bili prav bodiji velikost 50 in 56, hlače pa sva uporabljali št.56. Zdaj bo stara 2 meseca pa še vedno določene stvari nosi št. 56, pa nekaj tudi že 62. Mislim pa da je veliko odvisno tudi od tega, ali povijaš široko - nama ni bilo treba.
Veliko stvari v št. 50 nisem imela (cca. 5 bodijev, hlač mislim da nobenih), večino 56 - tam okoli 10 bodijev (nekaj tudi kratek rokav - rojena je bila julija), nekaj pajacev in nekaj hlač. Nimava pa problemov s polivanjem ali z uhajanjem blata izza pleničk, tako da na dan zamenjava le eno garderobo (zjutraj in zvečer za spat).

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 569
9.9.2010 16:00:25   
snežakinja
A mogoče katera ve kje na CSD v SG urediš priznanje očetovstva?

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 570
10.9.2010 9:41:09   
milabe
očetovstvo se uredi v pritličju, prva vrata na levi, tam ko je za otroški dodatek vsako leto gužva...

Neposredna povezava do sporočila: 571
10.9.2010 9:41:38   
pixieM
snežakinja - jaz oz. midva sva očetovstvo že uredila. Kar tam zraven tiste trgovine z oblačili (Elektronček), mislim da je drugo nadstropje soba 6?! Nisem ziher. Vem pa da se gospa piše Vožič Makuc. Oba morata imeti osebni dokument, potem pa podpišeta ene 5 izvodov očetovstva, enega dobita vidva, ostalo obdržijo oni. In to je to. Samo traja ene 15 minut, ker bolj počasi tipkajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 572
10.9.2010 11:41:44   
snežakinja
Evo sma vse zrihtala. Res je očetovstvo se uredi v II nadstropju pri tej ge. Vidi Vožic Makuc in res je tipka zlo počas...user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila tudi na predavanju za epiduralno. To je pa kar v pritličju tam ko so dnevne ambulate, se najprej oglasite pri sestri (mislim, da piše na vratih Kos). Potem pa greste skupaj v 4. nadstropje v manjšo sejno kjer zdravnica pove vse kar morate vedeti o EA. Včeraj je bila zdravnica Zupančičeva in je full fajn povedala, čisto realno kaj se lahko zgodi, kaki so riziki in kake so prednosti. Pa da ni fajn povedat zadnji moment, da jo želiš, ker rabijo cca 0,5-1 ure da pride anesteziologinja in da se pripravi, da ti vstavi kateter in da EA sploh začne delovat. Pač tisto soglasje podpišeš, vzet je pa potem tako ne rabiš obvezno.

Danes sem bila spet na pregledu in imam proteine v urinu. Pa sploh ne vem od kod. Jem neslano pa vseeno kr neki....user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 573
12.9.2010 12:17:22   
Soncchhek
po dolgem času še jaz nekaj napišem semle....
pozdravljene korošice ! danes nam je vreme čist naklonjeno, prekrasen sonček !

mi smo pravkrar dopolnili 30 tednov .....še 10...komaj čakamo vsi !
počasi sem že začela pripravljat cunje.....56št je najmanjša....pa kar bo-bo.

epiduralna pa- podpišem....potem pa bomo videli....
lep dan !

Neposredna povezava do sporočila: 574
13.9.2010 8:31:02   
tanjusi
Milabe ! Vprašanje zate...
Imela si ac... zdaj pa me zanima glede počitka 3 dni... ali si to strogo ležala cel dan... hrana pa to... si prišla k mizi ... ali si tudi jedla v postelji, ne vem saj mogoče so vprašanja mal čudna ampak me res zanima, pa v bistvu že zeeeelo dolgo nisem bila tako bolna da bi mogla ležat... aja pa kaj pa tuširanje ? To sem že povedala mojim oz. moj tako ve ker je bil zraven , da tri dni me ni... bojo že ... aja ac pa imam 21. in upam da boste mislile name pa da bo vse ok...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?