top10
|
rose85, jaz sem imela 56 in 62, manjše številke nisem imela, pa tudi 56 ne veliko. Sem pa rodila slab mesec prehitro in je imel 2640g in 49cm, tak da mu je bilo 56 mal veliko. Nisem komplicirala, rokave sem zavihala, pa je blo čist o.k.. Nosil je pa večina 56, sem šla kr v trgovino, ker 62 mu je pa res vse viselo. Ti pa priporočam da imaš bodije za spodaj bele, ker nam je kr pogosto prišel kakec mimo,pa se lahko pol pere na 95 stopinj. Bodijev se še kr rabi, okol 10, pa hlač isto. Mi imamo veliko stvari, ker pride včasih dan, ko ga 5x preoblečem, 1x je moker, ker plenica ne dihta vredi, drugič se pobruha... Meni ni ga lepšega kot čist otrok, da ne smrdi po bruhecih :) Aja, pa mi še zdaj nosimo 56 št. bodijev. Je pa tak, da odvisno od proizvajalca, eni imajo male številke, drugi malo večje. Če boš pa imela česa premalo, so pa trgovine itak odprte Milabe, pridni sta, no vidiš, da isto zvija, tud če ji ne daješ AD3, mi smo že na drugi steklenički. Plenice pa imava pampers new baby 2 iz Mullerja, zdaj sem pa kupila že 3 active dry. Drugače pa hvalijo hoferjeve plenice, sama jih nisem probala, sam jih hvalijo.
|