milena2222
|
Hojla punce! Najprej opravičilo,ker se nič ne javljam,razlog je,da mi je crknil ekran na računalniku in sem sedaj brez računalnika... Drugače se imamo fajn,Ožbej je priden,spi celo noč - nekje od devetih zvečer pa do šestih,sedmih zjutraj.Čez dan je pa temu primerno pokonci in o kakšnem spanju ni kakšne posebne želje.Včasih je že tako utrujen,da sploh ne more več gledati in je pol prisiljen malo zadremat Je pa problem ker enostavno noče biti sam in mu je treba skos govoriti.Ko utihneš,se začne cmerit.Niti v ležalniku noče biti sam.Tako da čez dan ne morem nič narediti zraven njega.Zato pa aleluja za bice in dedane Kar se pa dojenja tiče je pa tako,da ga vsak obrok malo dojim pol pa dam dodatek.Problem je samo to,ko enostavno ne vem koliko dodatka naredit,ker ne vem koliko dobi z dojenjem.Sem vagala pa pride vsak obrok drugače...Se mi zdi,da mu dajem preveč,ker se bojim,da se ne bi najedel...itak se vedno cmeri na koncu in hoče še,ampak to je 5 sekund in se že smeji.So mi rekli,da bi naj menda gledale tako 100 + 10 za vsak meseci-torej Ožbej je 3 mesece: 100+30=130 ml-Ampak naš je ful velik in mu zato dam malo več,menda lahko,tk da zdej spije nekje 150 na obrok. Kar se pa flaške tiče,pa meni ne dela nobenih problemov.Vzamem zraven prekuhano vodo v termovki,če gremo kam in pol tam skupaj zmešam.Prej npr. pa nisem hotela oz. mogla nikamor it,ker sem itak skos samo dojila in sem bila skos živčna 100 na uro ter mali sploh ni imel kaj od mene,ker sem se itak skos sekirala.Smo glih kam prišli,pa sem morala dojit in je to trajalo pol eno uro,tk da brezveze.Zdej pa 10 minut na vsaki,pa dodatek in to je to.Če smo pa kje na obisku pa včasih tudi preskočim dojenje Skratka jaz rečem tako,dojenje je zakon, če laufa in pri drugem ( če bodo očka za to,da bomo še enkrat zibali,hihi ),bom marsikaj drugač naredila, če pa ne gre,je pač flaška tudi super in prav nič ni bolj komplicirano! Milabe,tako da potrudi se,če bo šlo,če ne pa tudi nič zato,ne boš nič kaj slabša mamica zato!Meni so prvič solze tekle,ko sem flaško delala,zdej pa vidim da čisto brezveze!!! Tako,zdej moram pa vrnit računalnik,hihi Vse vas prav lepo pozdravljam in se v kratkem spet javim. Do takrat pa pridne bodite,vse ki že imate,lepo cartajte, ostale pa pazite nase!čav
|