milena222 -> RE: korošice (26.7.2010 19:06:38)
|
Hey hoy punce! No pri nas je tako,da malega zjutraj ob šestih podojim ( ja ja naše dete pridno spi celo noč),pa zaspi nazaj za kaki dve urci,čez dan še tu in tam pristavim,da parkrat povleče in seveda zaspi ( ga bom za uhe,ko bo velik ),pol pač dam flaško, s tem,da si za kaka dva obroka na dan pa ven spumpam...Kaj pa vem,če bi lahk čas zavrtela nazaj bi drugač ravnala kar se dojenja tiče...predvsem se ne bi sekirala,ampak dojila in bi bilo kar bi bilo,bi tk v posvetovalnici povedali,če ne bi bilo o.k. Ampak ne,jaz se psihirala sebe pa še vse ostale okrog,seveda imam izposojeno vago in sem ga vsak podoj vagala in se spet sekirala,če ni zadosti popil...skratka bila v začaranem krogu!No,zdej pa sem se pomirila,ko vem,da je sit,ker pač takrat,ko dam flaško,vidim koliko poje,pa isto ko mu dam moje napumpano mleko...bom probala čimbolj dolgo kombinirat,sej še kak dober mesec,pol pa tk počasi začne še s kako drugo hranoSem imela fejst slabo vest,ko sem začela s flaško,ampak sem se zdej pomirila,pa si rečem,da sem tudi jaz pomembna in odkrito povedano,sem sedaj veliko manj živčna in obremenjena! top10- pravilno,tako je treba razmišljat,vago stran in dojenje bo steklo,otrok pa bo sit...Lahko mi je zdej pamet soliti,sama pa posegla po flaški.Ampak sem pa skoraj tri mesece izključno dojila,kar je pa tudi bolje kot nič,a ne? milabe-moj nasvet,poskusi dat vse na stran in samo doji in doji...nobene vage,ker ta te pokoplje ( vsaj mene je!)...kar se pa nastavko tiče,pa jaz sem tudi oz.še dojim z nastavki,ker imam vdrte bradavice,pa po moje ti ne vplivajo kaj na dojenje!?Skratka,po moje pri tebi še ni prepozno,tk da se probaj potrudit in si sama pri sebi reci,da boš dojilo in bo steklo boš vidla!
|
|
|
|