milena222 -> RE: korošice (21.7.2010 7:28:30)
|
Ojla punce! Kaj vam je kaj vroče??? Se nekaj časa nisem javljala,,,sem prebrala zadnjih par strani. Milabe- iskrene čestitke Za ostale pa držim pesti da bo čimprej za vami Mi smo o.k., edino težave z dojenjem imava in mislim,da zaključujema.Mali noče in noče vlečt oz. 5x potegne,nakar zaspi zraven, tako se dojiva po eno uro, včasih še več,nakar ga zvagam in ugotovim,da se je zredil za 50 g, tako da slabo pridobiva na teži,tk da sem prisiljena začet dodajat.In tu je problem,noče Aptamila,Holle pa sedaj pogojno,če ga malo prelisičim ( kapljico od Koroških lekarn na cucelj npr....).Skratka imamo pestro.Srce se mi trga,ker bi res rada dojila,a tako ne gre več naprej,ker se mi zdi,da kr skos dojim.Največja fora je pa v tem,da se moj ta mali še nikoli ni jokal da bi bil lačen.Zdej pridno spi že celo noč ( okrog devetih,desetih zaspi ) in spi do šestih zjutraj in zjutraj ko se zbudi se mi smeji...Zdej bom probala,da ga bom dojila striktno na 3 ure pa da vidim,če bo kaj bolj jedel... Ja z mojimi kg je pa tako,kile so šle od začetka nevrjetno dol,zdej se pa bojim,da nimam dovolj mleka,pa jem stvari,ki bi naj dajale mleko,pa kg kr stojijoItak pa niso problem, kg,ampak moja postava,ki se je zelo spremenila ( npr.boki,kot da mi jih je nekdo raztegnil,hihi ) Evo , lepo bodite pa se še kaj javim...
|
|
|
|