Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute sem sla se 1x za nazaj prebrat kaj sem pisala. pa mi zdaj ni jasno zakaj sem grda, nespostljiva, nesramna in obrekljiva.... sem kaj tajega pisala? karkoli, s cimer bi osebo uzalila, prizadela in ji skodovala? al ste rabile 1 tako temo, da si date duska? (nekatere) Jst te čist zastopim, kaj si hotela povedat, sem ti pa že napisala, da hmmm...lej, če bi štorjo začela v drugem kontekstu ne z vprašanjem, a kdo pozna, bi bilo drugač. Če bi napisala, ej, a ste gledale unga... joooj, pri njegovi sem delala včasih...ufff me je pogrelo, keri ljudje, morm pojamrat...pa linke zraven...no, izpadlo bi drugače... tko na prvo žogo pa kdo res pomisli, da si hotla bit žleht, ker imata z uno ene okostnjake v omari, zdej si pa vsa zelena, ker so bili na TV, ti pa neeee. Štekaš? Se pa strinjam, če se o nekaterih ljudeh tukaj gor lahko z imeni in priimki brez zgražanja, pa če lahko o taščah in sosedah in sodelavcih, ni treba zdej se na Miško spravit, ker je pač hotela malo popravit sliko tistega, kar je bilo prikazano na TV. Sej pravim, pet tipček zna, za oddajo je to važno. Če je pa Miška hotela z nami deliti osebno izkušnjo z njegovo ženo in se pri tem malo nerodno izrazila, pa jaz tudi ne vidim nič narobe. Samo kontekst bi bilo treba malo popraviti, zaradi širše publike. IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa klemy mimgrede, fajn avatar... Tut tvoj ni slab...