Klemy82
|
Ok, sem prebrala in če prav zastopim (če se motim, me naj kdo razsvetli, prosim) Miška hoče povedat, da tale alla Toše iz Talenta in njegova ženička s trumom otrok niso nedolžna uboga srečna družina. Ok, kakorkoli že, kar se Talenta tiče, je zame relevantno samo to, ali tale očka zna pet ali ne. Drugo me ne zanima. In tudi otroci name niso naredili nekega hudega emocionalnega ali kakršnega koli drugega vtisa. Pač otroci. Eden, ali pet, sedem... dvanajst, whatever. Sicer producenti že vedo, zakaj so na oder privlekli še celo happy family... ni jih ata poklical, žirija jih je. Zarad mene, če so jim pri POP Tv še tiste majce kupli... me ne gane. Niti nisem vedela, do zdaj, ko sem prebrala link tukaj, da so bogi in da se je za njih zbiralo denar in ne vem kaj vse še... upravičeno, neupravičeno, ne vem, ne poznam. Če so se res okoriščali na ta način, nimam besed, res ne. Ampak, v končni fazi, ponavljam še enkrat, človek je prišel na oddajo pet. In je odpel, za moje pojme dobro. Naj se ga ocenjuje po tem. Za to je prišel tja in tak je namen oddaje. O ostalem pa nimam besed, vsekakor pa je debata na mestu v kakšnem drugem kontekstu, temi, debati.