Mina83 -> RE: kdaj bo zasedal konzilij (3.7.2010 10:51:24)
|
Majalina...Super, da si dobila pošto, jaz pa še vedno čakam. Me je že malo strah, da so name pozabili, ker sem že slišala, da znajo kaj tudi založiti. Upam, da ne. Kdaj se pa potem lahko naročiš, če si komaj sedaj dobila pošto? Ker kolikor jaz vem imajo od 15.7.-15.8. dopuste in ne delajo. Kateri protokol imaš, ti je moral zdravnik povedati oziroma verjetno bi tudi moralo pisati v papirjih, ali ne? Meni je ginekologinja rekla, da imam dolgega-se pravi, da začnem z zdravili 22. dan ciklusa in moraš potem zdravila jemati 1 mesec-vsaj mislim-in je seveda to daljši postopek.. Dolgi protokol imajo ponavadi tiste, pri katerih so partnerji problem, in pri meni je tako. Vsaj tako je rekla. Pri kratkem pa mislim, da začneš z zdravili že 2. ali 5. dan cilkusa in si seveda prej konec. Drugače pa več o teh postopkih lahko prebere na forumu Upajmo skupaj (IVF maj, junij). Dekleta dosti pišejo o izkušnjah s temi postopki. Če lahko, javi kdaj si se naročila oziroma kdaj boš prišla na vrsto oziroma kaj so ti povedali? Me zelo zanima, ker se tudi sama prvič soočam s tem in bi rada čim več prej izvedela, da se lahko pripravim. Veliko sreče!
|
|
|
|