|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poljski voziček Retrus?
17.3.2010 14:56:52   
born*to*be*wild
Hej!
Zanima me če mogoče katera pozna to firmo...ali pa če mogoče katera zna poljsko da bi mi prevedla opis vozička user posted image Mi je ful lep, v živo je še lepši, sem ga danes videla v Ljubljani, se pravi da najbrž tudi v Slovenijo pošljejo, ali kako?user posted image
http://www.retrus.pl/pl

No če ima katera izkušnje z naročanjem bi se priporočala. Na njihovi strani pa sploh ni niti cenika niti npr. online shop-a.

Nobody is perfect...I´m nobody.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poljski voziček Retrus?
17.3.2010 15:01:08   
born*to*be*wild
Upsi je očitno kar dve temi odprlo, se opravičujem user posted image Mi nekaj računalnik napako javlja.

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2010 19:57:27   
eee35
Ojla, voziček zgleda res hud, ne vidim sicer, da bi kje pisalo, kam ga pošiljajo, imajo pa eno okence za kontakt, če hočeš, jim bom napisala vprašanje, če dobavljajo stvari v Slovenijo.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2010 20:24:47   
born*to*be*wild
eee35 sem šele potem videla tisto okence za kontakt...sem jim poslala sicer v angleščini, vendar sem dobila odgovor da v Sloveniji še nimajo distributorja. Poslali so mi tudi nekaj dodatnih slikic in opis kaj vse dobiš v paketu-v eni taki bolj polomljeni angleščini, kot je mojauser posted image Sem nato še vprašala če se ne bi dalo zmenit da pač naročim in pošljejo, jaz pa seveda plačam tudi poštnino, kot npr. na ebay-u...bomo videli kaj bodo odgovorili.
Glede cene pa še vedno nič ne vemuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2010 20:52:19   
eee35
Če boš imela kakšen problem, pa se ne boste razumeli, mi napiši, jim bom poslala sporočilo v poljščiniuser posted image .

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2010 21:33:03   
Lianna
Hej. Jst govorim poljsko tako, da ti lahko prevedem če te še vedno kaj zanima.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2010 13:48:10   
born*to*be*wild
Joj hvala obema user posted image ampak mislim da ne bo nič, niso več nič odgovorili, tako da lahko samo še čakam če slučajno pridejo v Slovenijo ti vozički...imam nekje do septembra še časuser posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?