Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje taščam take ideje 16.3.2010 19:24:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ma joooooj no..... men je pa prou dolgcajt. se ne morem nikakor v nobeno temo vtaknit, ker mam tako recimofajn tasco
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 16.3.2010 19:25:17 >
|
|
|
|
RE: kje taščam take ideje 16.3.2010 19:27:08
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ma joooooj no..... men je pa prou dolgcajt. se ne morem nikakor v nobeno temo vtaknit, ker mam tako recimofajn tasco hi hi hi srečnica ena . jaz sem tudi mislila , da moji pa nič ne fali , pa sem se očitno motila , ker če je bila pijana , ko je to izjavla bom to izbrisala iz spomina . samo dvomim , da je kaj pila , ker ne pije alkohola . upam , da jo je luna nosila
|
|
RE: kje taščam take ideje 16.3.2010 19:27:41
|
|
|
|
štrumfek
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ma joooooj no..... men je pa prou dolgcajt. se ne morem nikakor v nobeno temo vtaknit, ker mam tako recimofajn tasco bo treba taščo zamenat
|
|
|
|
RE: kje taščam take ideje 16.3.2010 19:48:56
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: emica2008 najboljša tašča je tista k že ornk po zemlji smrdi.....moja na žalost še dolg ne bo no popravljam moj stavek: ne rečem, da je slaba, ampak tolk dobra pa spet ni, da bi jo hvalila... se malo bolje sliši
|
|
|
|
RE: kje taščam take ideje 16.3.2010 19:52:02
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: puncica pa ka mate to neke čudne tašče , moja je čist fajn Ja, itak. Pri vas si ti čudna. Drugače pa, avtorica teme, kupi ljubi tašči one way ticket ! Mi je pa res nepojmljivo, da imate take tašče oz mame- pri nas se tudi skoraj skregamo, ampak ker nam babica hoče nonstop dajat denar, namesto, da bi sebi privoščila.
|
|
RE: kje taščam take ideje 16.3.2010 19:53:17
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: puncica pa ka mate to neke čudne tašče , moja je čist fajn Ja, itak. Pri vas si ti čudna. Drugače pa, avtorica teme, kupi ljubi tašči one way ticket ! Mi je pa res nepojmljivo, da imate take tašče oz mame- pri nas se tudi skoraj skregamo, ampak ker nam babica hoče nonstop dajat denar, namesto, da bi sebi privoščila. saj bi , če bi bil tudi moj za to . sicer pa ona bi si kupila povratno sama
|
|
RE: kje taščam take ideje 16.3.2010 22:28:06
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: skamp Ja no....brez komentrja....Nas pa caka tascin kredit,ko gre v penzijo....cca 36 000 eur ...... Čakaj, zakaj že?? si njen porok? si ji kaj dolžen?? mislim, da ne!
|
|
|
|
RE: kje taščam take ideje 16.3.2010 22:29:02
|
|
|
|
poli*
|
Glede naslovnega sporočila. No comment. Mi kar vreje . jaoooo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?