čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: luan IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 IZVIRNO SPOROČILO: luan IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 IZVIRNO SPOROČILO: luan Pr nas pa nama bo taščica in tast, seveda, plačala ohcet. Je hotla, da se že končno poročiva, pa sem ji v fori rekla, da se bova ko bo ona stroške krila .Zdaj je pa že en mesec ni iz delavnice, ker dinarčke zbira. to je pa lepo sam si predstavljaj: ti bi se poročila , potem bi pa, kar tako tebi nič meni nič tašči rekla . pričakujem , da mi polovico stroškov vi krijete ja da ji rečem na tak način jo rukne infarkt Je pa malo v strahu, če se ji investicija izplača, saj bodo to že moje tretje priprave na poroko, no, druga z njenim sinom. Se da pa vse zmenit.Šest let nazaj sva si bile ko pes in mačka.Tast in sine pa med nama reveža . sej vem , da se da vse poštimat , me se drugače zastopimo , vsak dan pride k meni na kavo po 2x pa tudi na nikotinske paličice gremo skupaj ( kadimo samo zunaj) . zato me je pa ta njena izjava tko šokirala . samo res ne vem kaj naj naredim . jaz sem rekla , da tudi € ne dam . o pa tudi pomenili se bomo glede te njene ideje . moj pa še neve kaj naj naredi . je pa drugače zelo surlasta oseba Naša taščica je tudi imela nekaj let nazaj idejo, da plačava neke hude počitnice.Pa sem ji rekla, da midva že itak špara za njuno bivanje v DSO-ju .Je bla tud surla do Beograda. Zdaj pa sploh nima kaj rečt, sem pred lani in lani v njuno hišo zmetala 30 000 evrov.Da sva si midva uredila mansardo in pri njima dol smo še nekaj rihtal.Pa še bom morala vložit kar nekaj tisočakov, saj bo treba streho menjat in fasado uštimat.Pa bom ta denar dala samo jaz.Tako, da sem že enkrat hecala taščico, da mene bodo od tam odnesl samo v trug .Je pa hudo saj sta oba pristala na borzi. no pol je pa pri nama nekaj podobnega , samo da je moja tašča v penziji in to ne dobiva tako švoh , da si nebi mogla prvoščt kako potovanje ker za moje otroke ne da nič. kupi jim samo za rd in dedka mraza. ampak to me ne moti oz ne gledam na to , da bi jima morala kaj kupovat . če dobita dobita , če pa ne pač ne . meni je važno, da jih ma rada