A res ne znate druzga? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 16:57:10)

Seven, imaš popolnoma prav, apo mojem, dokler ne bo čisto navadne čvekalnice, saj marsikatera od nas ne irca, bodo take teme tu gor. In glej, po mojem mnenju, kadar nimaš koga vprašat kaj in kako ( fleki, recepti,..), pač napišeš sem in čakaš na odgovor. Vem, priznam, marsikatera tema bi lahko bila pod enim naslovom, manj bi bilo neresnih postov, a nekatere pač ne pogledajo in odprejo novo temo, morda tudi zato, da dobijo odgovor, ki ga potrebujejo. Saj nikoli ne veš, ali bo staro temo še kdo bral.
Kar pa se BW tiče, po mojem je bolje, da se ne vtikuje v nas ženske, ker ga bomo okljuvale, prav pa je,d a pove svoje mnenje in to tako, kot je.
Motijo pa me razna napadanja : ti si taka, pa zakaj samo čvekate, pa zakaj ne znate pisati pravilno slovensko,...ipd. Saj ta forum je v bistvu namenjen sprostitvi, a ne!?

BTW: kako pa tvoj malček? Kako dolgo še?:miska:

ninca -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 19:17:09)

:zaspan: preveč časa:zaspan:

Gina -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 19:19:42)

Dajte no mir! pustite ljudem svobodo! Zakaj se sploh kdo vtika v to? Za vsakega je nekaj. Bogi tisti, ki jih vse moti. Njim mora biti težko v življenju.

In ja, Seven, BW je nasilen na nek način. Verjamem, da to komu ni všeč. Jaz ga preslišim in se mi zdi pač smešen, dejansko mi deluje PMS-tično, koga drugega pa mogoče prizadane.

Zato še enkrat - dajmo pustit ljudem svobodo, ne vtikajmo se v take malenkosti kot je odpiranje tem.

Anonimen -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 20:36:16)

Nisi pisal samo o funkcionalni nepismenosti ampak si nekomu očital tudi alfabetsko nepismenost.

Pri meni zagotovo najdeš napake ampak jaz vsaj drugim ne očitam, da ne znajo pisati. Čeprav sem prepričana, da je mojih napak malo. Manj kot tvojih. Če ne drugega, vem vsaj, kaj je to vrinjen stavek!

In moja sreča je vedno neodvisna od tvojega pisanja na forumu. Na srečo!

Moyca_ -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 20:39:18)

kak se vam da:zmeden:

Anonimen -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 22:29:44)

"vsi ne ircamo" .. morda je tako tudi bolje.

Tut men je sel BW od zacetka na zivce in dostikrat sem ga mela na IRCu poln kufr. Ampak pol ko ga mal spoznas, ugotovis, da ima vec ali manj prav in da se tako obnasa do vsakogar, zato ni treba zdej njega napadat tukejle.

In zakaj bi moral pustit pri miru, vas (nas??????) zenske? Ce ne bi blo moskih, tut :duda: ne bi blo.

Moyca, kak se nam da? Ne vem, morda vsakic s svojim postom upas, da mogoce pša bo kaj zaleglo in se imas malo upanja, ki pa ga je vedno manj.

BigWhale -> A res ne znate druzga? (10.7.2005 1:12:02)

Pia, moj odogovor zakaj sem tukaj, si spregledala.

Gina, ja, precej nasilen sem. To se posebaj cutijo tisti, ki se pocutijo ogrozene od stvari, ki jih napisem, tisti, ki stvari jemljejo prevec osebno in premalo splosno.

Selena, kar se pravopisa tice, sem popravljal samo enkrat Zaro, pa se to je bila anglescina. Ostale 'pismenosti' nisem nikjer popravljal. Sem pa rekel, da bi bilo dobro, ce bi ljudje pisali v neki kolikor toliko pogovorni slovenscini in ne v nekem lokalnem dialektu, ki se ga tudi prebrati ne da. Ce je pa v tvojih prispevkih manj napak kot v mojih, pa ne vem. Jih nisem stel. Si jih ti?

Riba, sej ti bom se sel na zivce... ;)

k1 -> A res ne znate druzga? (10.7.2005 7:48:57)

Aleluja :angel:

Gina -> A res ne znate druzga? (10.7.2005 11:57:12)

OK, BW, če se ti počutiš fajn, ko si nasilen, pa bodi. Srečno!

BigWhale -> A res ne znate druzga? (10.7.2005 16:59:17)

Gina, je fajn, ko imas zadnjo besedo, a? :P

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]