A res ne znate druzga? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Joe -> A res ne znate druzga? (8.7.2005 22:43:05)

Ve se, koga imam rad. Črne liste nimam, zares. Nadvse se strinjam in podpiram pravilo, da naj naslov dobro opiše temo debate. Če naj bo kje moderatorstvo, naj bo tu.

Nisem proti odpiranju novih tem s staro tematiko, ker življenje teče dalje in je vedno kdo nov in vedno se kaj drugače pove; če je število zmerno, vse ok.

Rad imam tudi zafrkancijo, kadar sledi po koristnih odgovorih ali v posebnih temah.

Rad sem na RR.

BigWhale -> A res ne znate druzga? (8.7.2005 22:44:35)

Zara, tocno tako! In ti, ne samo, da ti gre anglesko crkovanje slabo, tudi slovenska funkcionalna pismenost, ti ne lezi ravno najbolje. Ampak, nic narobe s tem, vse se da nauciti. In to, da so meni vsi enaki, absolutno! Tudi Ribi bi isto povedal, kar govorim sedaj tebi, ce bi take kvasila. ;) Ampak jih vecinoma ne.

Minka,

Tvoj pogum je pohvale vreden, res! Jaz si upam vse povedati brez da se skrivam kot nek anonimnik. Ti pa ne? Joj no, daj poglej pred svoj prag, polno kurjekov je na njem. Spucaj svojega, ko bo cist, pa se se kje drugje ponudi, da pomagas, ce je kje treba. Se pa ne cudim, da ji zavidas mentalno dozorelost. Marsikdo bi jo.

Aja, za vse ostale... BigWhale = Veliki Kit. ;>
Ce bi bil Val, bi bil Wave... Pa vzemite kdaj pa kdaj websterja v roke... ;)

(Da ne bo spet kaj o neenakosti enakih... :P)

BigWhale -> A res ne znate druzga? (8.7.2005 22:46:09)

Ce imam pms? Ja nevem, poglej moj trakec! :P

ZARA -> A res ne znate druzga? (8.7.2005 22:48:47)

Ja BIG WHALE,WRIGHT je napisano z namenom!!!!!!!!!!!!
Beri med vrsticami!!!

frutka_ -> A res ne znate druzga? (8.7.2005 22:55:36)

Ja...menstruiraš ne...ovuliraš pa tudi ne...

Tole z Valom in Kitom pa mi oprosti...ne vem kaj sem študirala...aja, ovuliram!!!

...z mano se ne smeš igrat, se ne smeš igrat...

BigWhale -> A res ne znate druzga? (8.7.2005 23:03:20)

Dandanes se ljudje z namenom motijo. Najbrz je to cool.

BigWhale -> A res ne znate druzga? (8.7.2005 23:03:52)

frutka: saj je ok, ti vse oprostim! :*

;)

Gina -> A res ne znate druzga? (8.7.2005 23:04:16)

:)-:)- BW, tebi pa že par dni nekaj manjka, manjka, manjka....bogi.:):)

CatJa -> A res ne znate druzga? (8.7.2005 23:05:22)

O, Kristus. Za lahko noc taka obkladanja.

Ce se ze pogovarjate o inteligentnosti posameznikov bi mogoce tudi jaz eno pripomnila. BigWhale, ce ze sobesednice obkladas s kurami, potem tebi pripada naslov Veliki Petelin na vrhu vsega gnoja. Ker :hudicek: od kod za vraga si se kej vzel, ko si en tooooolk pameten. Ne vem ali imam samo jaz to sreco, da vedno naletim na tvoje replike a'la "spet samo jamranje", "a zdej pa ze ekonomisti jamrajo, kako tezek studij imajo", ....

Pa ce bi katera morala kak slovar v roke vzet, tebi vsekakor ne bi skodil kaksen bonton.

Sori, mal si mi na zivce stopil, pa ceprav sem se skusala vzdrzat komentarja.

LP, :rozica:

ZARA -> A res ne znate druzga? (8.7.2005 23:36:29)

Ok,da ti razložim, k si TOOOOLK pameten...
Yeah BIG Wright!!
A zdej razumeš,zakaj je blo tko napisan???
A ti narišem????
A bo OK???

polona2 -> A res ne znate druzga? (8.7.2005 23:39:06)

Ej, Zara, dihi z mano, dihi, dihi z mano:)-...

BigWhale -> A res ne znate druzga? (8.7.2005 23:50:11)

Zara, kakorkoli je napisano, je narobe napisano.

Catja, ja en tak debeli izvod bontona bi mi prav prisel, da bi z njim mahal okrog sebe. ;)

Ga pa takoj vzamem, ce ga skupaj z mano se precej sodelujocih tule vzame. :)

Joe -> A res ne znate druzga? (8.7.2005 23:59:51)

Da se boste še dalje klofal, tokrat z njimi. Ni govora. :(

smrka -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 7:39:15)

Veliki kit, tebi manjka par kolesckov, ali pa glih ovuliras ko si tako nataknjen!

Anonimen -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 8:32:09)

Se ne bi vtikala zraven, ker mislim, da debata ne leti name (med kurami se namreč ne vidim) ampak enostavno ne prenašam ljudi, ki drugim očitajo nepismenost, zraven pa ne poskrbijo za lastno pismenost.
Kadar komu očitate, najprej preglejte svoj post in si popravite vse napake!

Anonimen -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 8:53:27)

BW, težko je še kdo pameten, ko pa si ti požrl vso pamet tega sveta. Svaka ti čast....

BTW, ko mi že očitaš in me šolaš kakšen je moj "mož". Nekako si ga ne predstavljam, da bi čepel tule na kupu gnoja in se petelinil med vsemi temi kurami. Pravzaprav bi ga verjetno prvo minuto poslala na kakšne zdravniške preglede. Sicerpa lepo se skuliraj, pobožaj trebušček svoje drage....saj veš, da živciranje ni dobro za zdravje.

BigWhale -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 9:34:24)

smrka, ne ovuliram, poglej moj trakec...

Selena, no, lahko zacnem se tebi ocitati nepismenost in to povsem upraviceno. Ne gre se za pismenost, kot sposobnost pisanja sporocil, ki so slovnicno in oblikovno brezhibna. Moja niso. Nikjer nisem trdil, da so. Gre se za pismenost, pri kateri ti poleg tega, da preberes sestavek uspe razvozljati tudi njegov pomen.

Kaj ti pomaga, ce znas stvar prebrati, ce je ne razumes? In ti mojega pritozevanja o polpismenosti nisi razumela. No, sem se potrudil, da ti obrazlozim zadevo. Srecna? :)

Albina, tebi tukaj nicesar ne ocitam, slabo si prebrala. Petelinijo se pa tukajsnje kure, ki se tako grdo obnasajo do Ribe. A tega ne vidis? Je toliko dreves okrog tebe, da sploh ne vidis gozda?

Anonimen -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 9:47:53)

Ah,.....maš prou BigWhale. :bravo::bravo::bravo: Tako je treba, ne, ploskat :zmeden2:

india -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 11:11:37)

Kako je lepo nekaterim,ki so popolnoma brez napak in nikoli ne zgrešijo bistva in mislijo, da se morajo v vse vmešati in dati svoje pametne pripombe povsod.
BW, glede na to, da vem, da te motim tudi jaz, ti sporočam, da ne dovolim nikomur, še najmanj pa nekomu,ki me "pozna" le preko neta, da me označi s kuro. To lahko počneš pri sebi in svojih doma, kadar ti pa kakšen post na RR ne paše, pa pač ne vtikuj svojega nosa vanj.
Tudi meni marsikdaj ne paše kakšen post na temo smrečic, psov, neolikanih sosedov in podobno, pa se ne vtikam vanj, če mi pač ni po godu.
Žal je vse preveč nesreč zadnje čase in če to ni del našega VSAKDANA, potem ne vem, kaj sploh to je?
In prosim, zaključi že enkrat s svojim pametovanjem.
Hvala!:miska:

ZARA -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 11:34:53)

Ne, to pa ne...to je pa njegov hobi MIŠ!!
In BW,sem ti pozabla povedat,zate sem še preveč pismena in sploh nočem da me razumeš!!!
A razumeš??

Pia73 -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 11:46:23)

Pa saj to ne more biti res!

BW pretiravaš. Sem te že zadnjič spraševala pa nisem dobila odgovora;"Zakaj za vraga si še vedno med kurami!"

Pa naj povem, da je meni :fis: ika čist všeč,.... Ampak, če ti je nekdo všeč ne pomeni, da se vselej strinjaš z njim, vsaj pri meni ne,.....

india -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 13:33:36)

He, Zara, saj bomo kmalu dobile njegov pameten odgovor, nas bo morda kaj naučil!

Ja, Pia, točno tako, tudi meni je Fiška enkraten deklič, a kje piše, da se moram vedno strinjat z njenimi izjavami in ona z mojimi?:miska:

tinica -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 14:11:02)

Ja ljube ženske in moški, koliko pa smo stari? Kje najdete čas za takšne nepotrebne debate???????????

Seven* -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 16:26:54)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Ko boste spoznale, da je BW enostavno taksen, da pove to kar misli, boste mogoce odnehale.. Saj nobeni nic noce.. :angel:

Seven* -> A res ne znate druzga? (9.7.2005 16:36:00)

Aja. Peace man! :)

No kakorkoli, meni se vedno smrdijo teme o povozenih otrocih, mrtvih romih ipd.. Ok, tu in tam, ne pa tri na dan. Kot da smo nekrofili. Mogoce se poskusa to strniti vse v en post.

Po drugi strani.. Res ni lepo, da vas je oznacil za kure. Vendar ce pogledamo teme na Nas vsakdan.. Zelo intelektualni naslovi, roko na srce.. A je Nas vsakdan res taksen? Resevanje krizank, obrekovanja, blesavi anonimni posti, recepti za peko palacink, kolko verizic vam je poklonil partner...ipd ipd..

Mogoce sem pa prezahtevna? :zmeden::zmeden::zmeden:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>