|
RE: Dolenjke, 3,. del 13.4.2010 14:19:08
|
|
|
|
potty
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 IZVIRNO SPOROČILO: potty IZVIRNO SPOROČILO: vaney potty, saj vem, da je ena P čist premal za cel Črnomelj in okolico...ampak meni je že 2x ugibala, kaj je z otrokom narobe, po mojem teženju ga šele poslala v laboratorij in pogruntala, da to sploh ni to, recept za AB pa že napisan (mislila je, da ima pljučnico, pa je ni imel). In moj otrok bi brezveze jedel AB, halooo. In tudi tokrat sem ga pripeljala po navodilu sestre, da moramo prit čimprej. Smo pohiteli, potem nas je preselila v drugo čakalnico in potem sva čakaaaaala. Mali je imel 39.9 vročine, avto je cel dan stal na soncu, klime pa nisem hotla laufat, da ne bi bilo še slabše. In ona mu v 2 sekundah pogleda grlo, brez odvzema krvi, vode ali brisa žrela napiše diagnozo škrlatinkoin 10 dni Ospena. Ko sva prišla domov, je vročina zginila sama od sebe preden je dobil AB, rdečica je zginila, sem pa potem v ustih opazila, da mu ven rinejo kar 3! petke naenkrat. Sem klicala nazaj, če mu potem še vseeno dajem AB, pa je rekla, da naj za vsak slučaj kar poje do konca (2 flaški Ospena!!). In zdaj veselo jemo AB na 8 ur ne vem zaradi česa. Nehat si pa tudi ne upam sama od sebe, da ne bom na koncu res še kaj za***. Tako da, dosti je kriv sistem, ampak meni pa tudi P ni pretirano všeč, žal. Pa ne zaradi nje same, ampak zaradi načina dela. No, zdaj sem se pa tudi jaz skašljala. Ma jst sem pa ravno razmišljala kaj naj naredim, če bodo izvidi ok. Ne vem, če mu bom dajala AB do konca. Ne vem no, moram počakat, da mi dragi sporoči kaj je. A ne smeš prenehat z AB? Ja sej če izvidi pač izključujejo kakršnokoli vnetje, čemu pa potem nadaljevat z AB? O šit, pregorela bom. ab dajaj do konca , verjemi to je za malega bolše , ker lahko tkoj spet faše to s čimer se zdaj borite ab ni kar tako dan , da ga pa lahko kar prenehaš na sredini pol s tem nč ne narediš Aha, torej ga mora pojest do konca. No, sej nisem še nikol kar umes prekinila z jemanjem, sam danes sem pa res prov razmišljala, da če bodo izvidi ok, pol verjetno ni nobenega vnetja in je morda vročina pač le od kake viroze. No sej, ti imaš medicinca doma, pa so ti te stvari pol mal bol jasne, jst pa pri treh otrocih še kar tavam v temi.
|
|
|