|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 12:04:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
   RE: Dolenjke, 3,. del
13.4.2010 12:44:16   
vaney
živka, če mene vprašaš, nesposobnegauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
13.4.2010 12:47:51   
vaney
Da vam povem, v kak šoping sem se jaz danes spravla; šla sem na pregled k okulistu in naročila nova očala (beeelauser posted image ), nova sončna očala (Miss Sixty, zdaj bom pa važnauser posted image ) in ratalo jim je, da so me nahecal še za lečeuser posted image Očala bodo jutri že gotova, naučit se grem pa še z lečami it delat...sam ne me vprašat, kolk me bo koštalo vse skup, ker mi na hitro rata slabouser posted image

potty, o našem ZD in P nimam besed, mi je zmanjkalo komentarjevuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
13.4.2010 12:56:40   
štrumfek
dan...
smotan dan pa sem še jst smotana user posted image

Princesi
čestitke za malega korenjakauser posted image

Potty user posted image user posted image user posted image
Vaney super za nova očala in lečeuser posted image user posted image user posted image

Majchuser posted image user posted image user posted image za kahlico

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
13.4.2010 13:06:09   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

potty, o našem ZD in P nimam besed, mi je zmanjkalo komentarjevuser posted image

No, men komentarjev še ni zmanjkaluser posted image , tako da živka, gre se za ZD Črnomelj. Je pa situacija taka, da imamo le eno otroško in eno šolsko zdravnico. No in ker je govora glih o otroški, naj povem, da mora ta ženska obdelat vse zdrave in vse bolne otroke, hkrati je doskrat še urgentna zdravnica med običajnim delovnim časom, pa kako nočno mora tut naredit, pa na kak dopust mora tut it, da se ji ne sfuzlauser posted image . Tako da je v bistvu največji problem v sistemu, ampak nadrapajo pa ga otroci in starši. Ma da moraš tri dni viset v ZD zarad ,,še sploh ne vem česa, ker menda tut vnetje ušes to sploh niuser posted image ,,. Pol pa še ena stara, zdolgočasena, zafustrirana, vsega naveličana sestra pride po SPET parih urah čakanja ven in reče:,, Mi vas zdej ne mormo vse obdelat,pa tut tle ne morte več sedet, ker pridejo po malci zdravi otroci. Pa itak vas pred eno ne bomo obdelal.,, OMFG, pa ne me jeb.. Prvo si zjutrej rabila 20 min, da si me not poklicala in malemu naštimala vrečko, zdej ko se pa že dobri dve uri tle naokol klatim pa se končno spomniš, da mi prideš povedat, da naj čakam še do enih???!!! Kaj ti drek na možgane kaplja al kaj!!!???(to odebeljeno nisem izrekla naglas, ker bi dobila prepoved približevanjauser posted image ). Tako da moj otrok ima nekaj, pa še ne vemo kaj, pa mal so mu doziranje zdravil narobe predpisal, pa taboril smo mal v ZD (naj povem, da mi je včeraj dragi tut sendvič tja prnesu in sem malcala sred laboratorija, ker bi me drugač kr pobral). Uh matr, sm še kr jezna.

Pa se opravičujem za vse slovnične napake, ampak sem pisala v efektuuser posted image .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 13:16:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu potty)
  Neposredna povezava do sporočila: 2431
13.4.2010 13:29:52   
vaney
potty, saj vem, da je ena P čist premal za cel Črnomelj in okolico...ampak meni je že 2x ugibala, kaj je z otrokom narobe, po mojem teženju ga šele poslala v laboratorij in pogruntala, da to sploh ni to, recept za AB pa že napisan (mislila je, da ima pljučnico, pa je ni imel). In moj otrok bi brezveze jedel AB, halooo. In tudi tokrat sem ga pripeljala po navodilu sestre, da moramo prit čimprej. Smo pohiteli, potem nas je preselila v drugo čakalnico in potem sva čakaaaaala. Mali je imel 39.9 vročine, avto je cel dan stal na soncu, klime pa nisem hotla laufat, da ne bi bilo še slabše. In ona mu v 2 sekundah pogleda grlo, brez odvzema krvi, vode ali brisa žrela napiše diagnozo škrlatinkoin 10 dni Ospena. Ko sva prišla domov, je vročina zginila sama od sebe preden je dobil AB, rdečica je zginila, sem pa potem v ustih opazila, da mu ven rinejo kar 3! petke naenkrat. Sem klicala nazaj, če mu potem še vseeno dajem AB, pa je rekla, da naj za vsak slučaj kar poje do konca (2 flaški Ospena!!). In zdaj veselo jemo AB na 8 ur ne vem zaradi česa. Nehat si pa tudi ne upam sama od sebe, da ne bom na koncu res še kaj za***. Tako da, dosti je kriv sistem, ampak meni pa tudi P ni pretirano všeč, žal. Pa ne zaradi nje same, ampak zaradi načina dela.
No, zdaj sem se pa tudi jaz skašljala.

Neposredna povezava do sporočila: 2432
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 13:34:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
13.4.2010 13:56:02   
MEGi20
user posted image 2X je napisalo meni pa javilo napako user posted image

< Sporočilo je popravil MEGi20 -- 13.4.2010 14:04:19 >

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 2434
13.4.2010 13:59:29   
potty

potty, saj vem, da je ena P čist premal za cel Črnomelj in okolico...ampak meni je že 2x ugibala, kaj je z otrokom narobe, po mojem teženju ga šele poslala v laboratorij in pogruntala, da to sploh ni to, recept za AB pa že napisan (mislila je, da ima pljučnico, pa je ni imel). In moj otrok bi brezveze jedel AB, halooo. In tudi tokrat sem ga pripeljala po navodilu sestre, da moramo prit čimprej. Smo pohiteli, potem nas je preselila v drugo čakalnico in potem sva čakaaaaala. Mali je imel 39.9 vročine, avto je cel dan stal na soncu, klime pa nisem hotla laufat, da ne bi bilo še slabše. In ona mu v 2 sekundah pogleda grlo, brez odvzema krvi, vode ali brisa žrela napiše diagnozo škrlatinkoin 10 dni Ospena. Ko sva prišla domov, je vročina zginila sama od sebe preden je dobil AB, rdečica je zginila, sem pa potem v ustih opazila, da mu ven rinejo kar 3! petke naenkrat. Sem klicala nazaj, če mu potem še vseeno dajem AB, pa je rekla, da naj za vsak slučaj kar poje do konca (2 flaški Ospena!!). In zdaj veselo jemo AB na 8 ur ne vem zaradi česa. Nehat si pa tudi ne upam sama od sebe, da ne bom na koncu res še kaj za***. Tako da, dosti je kriv sistem, ampak meni pa tudi P ni pretirano všeč, žal. Pa ne zaradi nje same, ampak zaradi načina dela.

Ma jst sem pa ravno razmišljala kaj naj naredim, če bodo izvidi ok. Ne vem, če mu bom dajala AB do konca. Ne vem no, moram počakat, da mi dragi sporoči kaj je. A ne smeš prenehat z AB? Ja sej če izvidi pač izključujejo kakršnokoli vnetje, čemu pa potem nadaljevat z AB? O šit, pregorela bom.user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
13.4.2010 14:01:48   
MEGi20
Hmm najprej se vsem zahvaljujem za dobrodošlico user posted image  
A ima katera svojega malčka že v vrtcu mogoče katera v Bibah?? Moj mali je včeraj prišel iz vrtca pa ga je ful tiščalo kakat že v atvu (pa nimamo več pleničk) in ni uspel niti iz avta prilezt se je pokakal v hlačke... me je kar malce presenetila zadeva , a baje razsaja rota virus-tko da morm dans tovarišico vprašat če imajo kakega v vrtcu z tem virusom?user posted image  al pa so spet jedli  hrenovke (po njih ima vedno tekoče blato)user posted image

Aja pa odgovor tebi živka jaz sem čisto iz centra N.mesta (blizu davčne) bi mi pa prav prišla družba še kake mamice, ker moj sonček zna biti zelooo osamljen.
Lahko gremo skupaj kam, če bi želela.

No moram odracat domov pa po mojga user posted image  (čeprav pravi da ni moj dojenček) se tipkamo..

LP;megi

< Sporočilo je popravil MEGi20 -- 13.4.2010 14:02:23 >

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 2436
13.4.2010 14:11:41   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: potty

Ma jst sem pa ravno razmišljala kaj naj naredim, če bodo izvidi ok. Ne vem, če mu bom dajala AB do konca. Ne vem no, moram počakat, da mi dragi sporoči kaj je. A ne smeš prenehat z AB? Ja sej če izvidi pač izključujejo kakršnokoli vnetje, čemu pa potem nadaljevat z AB? O šit, pregorela bom.user posted image  user posted image  user posted image

ab dajaj do konca , verjemi to je za malega bolše , ker lahko tkoj spet faše to s čimer se zdaj borite  ab ni kar tako dan , da ga pa lahko kar prenehaš na sredini pol s tem nč ne narediš

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 14:18:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MEGi20)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
13.4.2010 14:19:08   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: potty

ab dajaj do konca , verjemi to je za malega bolše , ker lahko tkoj spet faše to s čimer se zdaj borite  ab ni kar tako dan , da ga pa lahko kar prenehaš na sredini pol s tem nč ne narediš

Aha, torej ga mora pojest do konca. No, sej nisem še nikol kar umes prekinila z jemanjem, sam danes sem pa res prov razmišljala, da če bodo izvidi ok, pol verjetno ni nobenega vnetja in je morda vročina pač le od kake viroze. No sej, ti imaš medicinca doma, pa so ti te stvari pol mal bol jasne, jst pa pri treh otrocih še kar tavam v temi.user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
13.4.2010 14:22:24   
potty
Moram vam povedatuser posted image .....moj Nik je danes prišel prej iz šole, ker ni drugega odvoza in je zdej že zihr kake pol ure na WC-ju (projekt kakanje) in se tako pogovarja sam s sabo, pa smeje, da je slišat kot bi bli vsaj trije notuser posted image .

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 14:30:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu potty)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
13.4.2010 14:38:35   
MEGi20
Živka nakoncu bova ugotovili da sva sosedi user posted image  Moj malček gre šele septembra na ragovsko (prej žal ni bilo mogoče)... ravno sedaj sem pa prejela klic od očeta da se je v 30minutah pokakal 4X in da pravi da ga boli želodček, ter iz ušeska mu grozno teče ven (oče pravi da je kot voda) ... tko da po službi hitro k zdravniku user posted image  spet nič dobregauser posted image

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 2442
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 14:48:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MEGi20)
  Neposredna povezava do sporočila: 2443
13.4.2010 14:52:58   
MEGi20
živka tudi jaz sem na jakčevi user posted image

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 2444
13.4.2010 15:14:29   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

živka tudi jaz sem na jakčevi user posted image

sosedi sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 15:46:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
13.4.2010 17:07:59   
somic
midva sva se pa danes kar podaa ven, čeprav je takšno vreme da ni za nikamor. patrika imam toliko zunaj, da zdaj pogreša in je cel nemiren.

samo dala sem ga v voziček, se je že začel smejat user posted image

user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
13.4.2010 17:14:43   
čebelica01
joj kok je lušen

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
13.4.2010 17:27:33   
majch
joooj kakšen luškančeeek

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
13.4.2010 18:09:51   
štrumfek
luškan šktarekuser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?