|
RE: Dolenjke, 3,. del 12.4.2010 22:04:17
|
|
|
|
*zmajčica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 Lee Ann tudi od mene vse naj naj najboljše! Ne vem katera je sprašvala, če ma še katera dojenčka...js js js , js mam dojenčico Aliso k bo drug tedn stara 4 mesce. Faak, al vas je tuki pa sploh ne vem kateri morm kej odpisat. Una k je doma u uni vasi k je pokopališče -js grem dost krat tm na ture z vozičkom, pa še naprej od pokopališča. Mam eno vprašanje za tiste k mate že mal večje otročke kukr je moja...kdaj so vam začel sedet? Moja se nenormalno skoz dviguje in hoče sedet. In kdaj tud joka, če je ne dam za sekundo v sedečki. Hej he... Moja pikica je stara 3 mesece in 10 dni pa tudi že sama sedi in sploh noče več ležat!! Hehee,,,Tako da mislim da bo tudi shodila kr hitro, ker se že kar nekaj skos pripravlja! IZVIRNO SPOROČILO: majch princeska, jaz bi tudi morjeeeeee...lani sploh nisva bla Tudi midva ne... Predlani sva bla 10 dni...Lani nič, ker sva ravno na ponedeljek planirala skočit za en teden (ker bi meu dragi dopust, jaz pa itak na bolniški) pa naju je nesreča prehitela (na četrtek) ...Tako da ŽAL! Sta šla pa tast in tašča ravno na ta dan na morje (mamo v Puli prikolico)...in ravno ko sta prispela dol, so ju presenetili z žalostno novico o odhodu sina!! Megi20 DOBRODOŠLA tudi ti med nami!! IZVIRNO SPOROČILO: Alex01 zmajčica - zelo si pridna in najbolj pogumna mamica Najlepša hvala...Se trudim! Potty Rea tudi jsz sem dobila mail...Tako da ti kr potrjujem Prisotnost na BS!! Čebelca al Majch al keri morem že nakazat...Bom v tem tednu-OBLUBIM! Skos pozabim, ko se pa spomnem je pa banka že zaprta! IZVIRNO SPOROČILO: somic ja zmajčica, seveda se te spomnim, bolj malo si res na snežinkah prisotna. kaj sem prav zasledila da že delaš? in ja, rodila sem morda res na tvoj pdp in skoraj mesec dni pred svojim pdp- jem nedonošenčka. danes smo super ok, zdravi, sicer v še bolj mini obliki, ampak točno vem da bo vse skupaj nadoknadil. sva se tudi midva prvič cepila v sredo in to samo za redno cepljenje, to za rota so mi odsvetovali. je pa sprejel pikico brez solzice in brez jokice, tako da je bil pravi fant! je še kakšna tukaj z dojenčkom? Ja ja res je...se nč tam ne oglašam...Sem že ne parkrat se odpravla vas prebrat in se javit pa nikoli ne rata...Glih nekak malo proti koncu pridem, pa nasledni dan spet 3-4 strani nove!!! Ampak bom...OBLJUBIM!!! Pa čeprav morem bit dve noči budna!! hehe Pozdravi punce tam in jim sporoči da smo z Lauro ok in da pridno rastemo! IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica* Štumfek za trikolesnika...Naš tudi že čaka...e biu trikolesnik prvo kar smo dobili!! Hehe... Taja je prava frajerka... Ej bejbi 3.-5. julija bo v Metliki naš moto zbor (MK DIVJA JAGA) - Prideta?? eii pa možno boš kje tam? A seveda...Glavna kelnarca!! Haha...Bom zihr tam ja...Je biu moj dragi motorist in član DIVJE JAGE! Zato se morem udeležit!! Lee Ann veliko užitkov, veselja, sreče in ljubezni ob nakupovanju in izbiranju stvari in opreme za vajinega bejbija!! Vem kako je, ko se čudiš vsem tem micenim stvarčicam...Joooooj...Mami bi kr še enga mela! IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: kaminek o bolnicah jst tud raje ne bi, škoda zgubljat besed. ja tvoja izkušnja tud ni bila prijetna, pozabi in ne misli več na to :-) *zmajčica* le glej da prideš k Rei :-))) aja jaz bom tudi punce pustila doma in jih bo babika/dedi za tiste 2-3 urce počuvala, enkrat pa tud jst moram imet izhod PRIDEM, PRIDEM...sem dopust za ta dan že vzela in prihod tudi že potrdila pri Rei! Tako da se vidimo!!! Jupi, komaj čakam! Mi smo pa danes uspešno prestale prve tri žličke Mlečne kašice! Sem dala Lauri tako malo za pokušino kako bo prenesla in sprejela. Pa morem rečt je bla kr zadovolna in uspešna! Zdej pa ne vem, če naj nadaljujem, da ji dam na dan vsaj 2-3 žličke, al ne?? Res je stara šele 3mesece...ampak se mi zdi da je tistega mleka že tako naveličana!! Nč šibam mal še prve snežinke prebrat, da vidim če me kaj pogrešajo, pa se k vam še kaj vrnem! Lp
|