|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
12.4.2010 18:53:57   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: potty

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

potty - en kup user posted image za vasuser posted image . Naš nejc ima malo manj kot 10 kg, pa sva dobila Hiconcil 3/4 žličke na 8 ur.

Kaj?! Svašta! Aljaž ima pa 10850g, pa je dobil 1/2 žličke na 8 ur (no, včeraj celo na 12 ur)user posted image .

ja, svaštauser posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
12.4.2010 18:55:44   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

jaknik/potty..midve mava isti tajming..madoniš..dej, da se vse čimhitreje znormalizira..revček bogi!!

ma sej bi blo vse OK, če ne bi tako slabo prenašal vročino. Ma isti je kot Nik....mal vročine, pa je že čist fertik. Pol sem pa ful v dilemi....vročina je koristna in je treba organizmu pustit da opravi svoje...po drugi strani bi mu pa najraje svečko dala, da mal k sebi pride.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
12.4.2010 20:04:52   
vaney
Da vam pokažem še naša dva škratauser posted image

padajo prvi zavestni nasmeški
user posted image

naš novopečeni biciklist
user posted image

bratec obožuje sestrico
user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
12.4.2010 20:07:30   
štrumfek
joj vaney Anže je pa čisti očiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
12.4.2010 20:21:20   
vaney
štrumfek, ne bo se zgubu, so mu še vsi od prvega do zadnjega rekli, da je atiju podoben, tako da najbrž bo resuser posted image

jao, potty, kaj spet berem...čimprej se pozdravite...pa vidim, da ste na projektu igrala tud že začel delat, pridniuser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 20:24:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
12.4.2010 20:28:54   
vaney
leeann, tisto je pa kar senik tam zadajuser posted image ...twingec pa domuje nekje v Nemčiji že pol leta...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
12.4.2010 21:00:07   
Alex01
vaney - kot dva bonbončka sta tvoja otročkauser posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
12.4.2010 21:02:16   
cukr07
Vaney tvoja škratka sta pa tako luškana, prava cukrčka.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 21:33:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2410
12.4.2010 22:00:42   
BBAJA
Potty,user posted image user posted image user posted image user posted image

Vaney..ful maš luškana škrata

Naš je bil pa tako zaspan,da je zaspal v trenutku..ga je igra z bratrančkom čist izmučla.

Neposredna povezava do sporočila: 2411
12.4.2010 22:04:17   
*zmajčica*
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Lee Ann tudi od mene vse naj naj najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem katera je sprašvala, če ma še katera dojenčka...js js jsuser posted image , js mam dojenčico Aliso k bo drug tedn stara 4 mesce.user posted image

Faak, al vas je tuki pa sploh ne vem kateri morm kej odpisat.user posted image Una k je doma u uni vasi k je pokopališčeuser posted image -js grem dost krat tm na ture z vozičkom, pa še naprej od pokopališča.

Mam eno vprašanje za tiste k mate že mal večje otročke kukr je moja...kdaj so vam začel sedet? Moja se nenormalno skoz dviguje in hoče sedet. In kdaj tud joka, če je ne dam za sekundo v sedečki.user posted image

Hej he... Moja pikica je stara 3 mesece in 10 dni pa tudi že sama sedi in sploh noče več ležat!! Hehee,,,Tako da mislim da bo tudi shodila kr hitro, ker se že kar nekaj skos pripravlja! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majch

princeska, jaz bi tudi morjeeeeee...lani sploh nisva bla

user posted image user posted image Tudi midva ne...user posted image user posted image Predlani sva bla 10 dni...Lani nič, ker sva ravno na ponedeljek planirala skočit za en teden (ker bi meu dragi dopust, jaz pa itak na bolniški) pa naju je nesreča prehitela (na četrtek) user posted image user posted image ...Tako da ŽAL! Sta šla pa tast in tašča ravno na ta dan na morje (mamo v Puli prikolico)...in ravno ko sta prispela dol, so ju presenetili z žalostno novico o odhodu sina!!user posted image user posted image user posted image

Megi20 DOBRODOŠLA tudi ti med nami!!

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

zmajčica - zelo si pridna in najbolj pogumna mamica

Najlepša hvala...Se trudim!

Potty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rea
tudi jsz sem dobila mail...Tako da ti kr potrjujem Prisotnost na BS!!
Čebelca al Majch al keri morem že nakazat...Bom v tem tednu-OBLUBIM! Skos pozabim, ko se pa spomnem je pa banka že zaprta!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: somic

ja zmajčica, seveda se te spomnim, bolj malo si res na snežinkah prisotna. kaj sem prav zasledila da že delaš?

in ja, rodila sem morda res na tvoj pdp in skoraj mesec dni pred svojim pdp- jem nedonošenčka.

danes smo super ok, zdravi, sicer v še bolj mini obliki, ampak točno vem da bo vse skupaj nadoknadil. sva se tudi midva prvič cepila v sredo in to samo za redno cepljenje, to za rota so mi odsvetovali. je pa sprejel pikico brez solzice in brez jokice, tako da je bil pravi fant!

je še kakšna tukaj z dojenčkom?

Ja ja res je...se nč tam ne oglašam...Sem že ne parkrat se odpravla vas prebrat in se javit pa nikoli ne rata...Glih nekak malo proti koncu pridem, pa nasledni dan spet 3-4 strani nove!!! Ampak bom...OBLJUBIM!!! Pa čeprav morem bit dve noči budna!! hehe Pozdravi punce tam in jim sporoči da smo z Lauro ok in da pridno rastemo!

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

Štumfek za trikolesnika...Naš tudi že čaka...e biu trikolesnik prvo kar smo dobili!! Hehe...
Taja je prava frajerka... Ej bejbi 3.-5. julija bo v Metliki naš moto zbor (MK DIVJA JAGA) - Prideta??

eii pa možno boš kje tam?

A seveda...Glavna kelnarca!! Haha...Bom zihr tam ja...Je biu moj dragi motorist in član DIVJE JAGE! Zato se morem udeležit!!

Lee Ann veliko užitkov, veselja, sreče in ljubezni ob nakupovanju in izbiranju stvari in opreme za vajinega bejbija!! Vem kako je, ko se čudiš vsem tem micenim stvarčicam...Joooooj...Mami bi kr še enga mela! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

o bolnicah jst tud raje ne bi, škoda zgubljat besed.

ja tvoja izkušnja tud ni bila prijetna, pozabi in ne misli več na to :-)

*zmajčica* le glej da prideš k Rei :-)))
aja jaz bom tudi punce pustila doma in jih bo babika/dedi za tiste 2-3 urce počuvala, enkrat pa tud jst moram imet izhod

PRIDEM, PRIDEM...sem dopust za ta dan že vzela in prihod tudi že potrdila pri Rei! Tako da se vidimo!!! Jupi, komaj čakam!

Mi smo pa danes uspešno prestale prve tri žličke Mlečne kašice! Sem dala Lauri tako malo za pokušino kako bo prenesla in sprejela. Pa morem rečt je bla kr zadovolna in uspešna! Zdej pa ne vem, če naj nadaljujem, da ji dam na dan vsaj 2-3 žličke, al ne?? Res je stara šele 3mesece...ampak se mi zdi da je tistega mleka že tako naveličana!! user posted image user posted image

Nč šibam mal še prve snežinke prebrat, da vidim če me kaj pogrešajo, pa se k vam še kaj vrnem!

Lp

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
13.4.2010 6:53:55   
Mala_princeska
Dobro jutro.....imamo novega Dolenjčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od partnerja sestrična je zjutraj povila user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 7:55:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
13.4.2010 8:57:08   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

Princeska ČESTITKEEEEEEEEEE novi mamici in očiju, mlademu Dolenjcu pa VSEEEEEEEEEEEEEEEEEE najboljše !!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuu suuuuuuuuper novica za dobro jutro !!!!!!!!!!!!

hvala, ja je super novička :-) ime mu je Taj, kar še ni tako kritično kot Madai al Madaj user posted image user posted image kot sem prebrala na Rodili smo. Okkkk imate/imamo svobodo odločanja, samo ne me razočarat s čudno zvenečimi imeni, važi? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2415
13.4.2010 9:02:40   
kaminek
dobro jutro,

danes ponoči smo končno mal bolj spaluser posted image

princesi: user posted image bravo za korenjaka, tega dolenjskega prvakauser posted image , da bo osvajal naše punceuser posted image

spet se mi nč ne da, tko da hm. naša nori po stanovanju, jst sm pa čist na tleh. bomo šle zdele mal vn, da se nafrišamo, pol pa via nm.

čao

Neposredna povezava do sporočila: 2416
13.4.2010 9:03:35   
kaminek
jst bi dala user posted image , če bomo imeli še eno, ime Veronika. mi je tko lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 2417
13.4.2010 9:14:59   
somic
čestitke za novega dolenjčka!!!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
13.4.2010 10:03:48   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

jst bi dala user posted image , če bomo imeli še eno, ime Veronika. mi je tko lepo.

lepo, lepo, sprejemljivo user posted image tko da kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
13.4.2010 10:10:59   
Mala_princeska
Danes je M. na jopici našla en našit mali srček in ga je odtrgala dol in nesla v usta :-( Preglejte jopice in oblačila, pa pazite na majhne delce. Včeraj pa je našla eno malo plastiko in takoj v usta. Skratka paziti moram 1000/h da kaj ne pobere in pogoltne... :-( Firbec mali :-( Sem panik in še dobro, da imam 6 čut, da pogledam v usta. Hvala vsem angelčkom, ki jo čuvate.

In pozor! Igračke ala Noddy, ki so bile na bonbonih - figurice NISO SESTAVLJENE IZ ENEGA KOSA, ampak jim gre kapica dol in ravno prave velikosti za mala usteca, tudi to je že bilo v M. ustih.

Neposredna povezava do sporočila: 2420
13.4.2010 10:26:47   
majch
jutro

midve sva nardile krog po dežjuuser posted image , ok rosenju. Je malo pasalo se zluftat. Pa tudi dretja danes ni. HB. Zdaj sem pa lačna...grem brskat po hladilniku.

Aja, btw, malo sprobavava kahlico. Jo dam gor, ko grem jaz, pol pa skupaj lulava.user posted image In moram rečt, da kar ratuje. Mali se kar dopade. Upam, da bo držalo.

< Sporočilo je popravil majch -- 13.4.2010 10:28:41 >

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 2421
13.4.2010 11:31:23   
valentinčica30
Vaney ja luštna malčka maš. Mala je tko cukr in tak lepo pridna in predvsem tiha, moj kr neki protestira zadnje dneve.

Pri nas prov skuz dežuje tko da nam ne rata ven it in umiramo notri se nimamo kam dat. Greva pa jutri z mojim malim fantom v šoping, morava največji sestrici darilo kupit. Pa mlajši kej za tolažbo ker nima ona rojstnega dnevauser posted image user posted image .

Vsi bolančki pocajtajte se.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
13.4.2010 11:35:56   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Vaney ja luštna malčka maš. Mala je tko cukr in tak lepo pridna in predvsem tiha, moj kr neki protestira zadnje dneve.

Pri nas prov skuz dežuje tko da nam ne rata ven it in umiramo notri se nimamo kam dat. Greva pa jutri z mojim malim fantom v šoping, morava največji sestrici darilo kupit. Pa mlajši kej za tolažbo ker nima ona rojstnega dnevauser posted image user posted image .

Vsi bolančki pocajtajte se.

hehe darilo za tolažbouser posted image , to je super ideja, sam ne ji povedat, da NIMA RD 364 dni v letuuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
13.4.2010 11:37:00   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: majch

Aja, btw, malo sprobavava kahlico. Jo dam gor, ko grem jaz, pol pa skupaj lulava.user posted image In moram rečt, da kar ratuje. Mali se kar dopade. Upam, da bo držalo.

Hahaha, mi smo dal zadnjič čist za foro Aljaža mal na kahlico (na tisto kraljevsko user posted image ), pa je tako ploskal, ko da ful ve za kaj se gre. Sam lulal pa ni user posted image . Sicer pa zadnje čase itak vsemu ploska ( ko prižgem TV, ko ga vzamem iz postelje, ko gremo dol po stopnicah....) Je očitno pogruntal, da reagiramo na ploskanje user posted image ....nas je zdresiraluser posted image .

Smo spet dopoldne preživeli v ZD in kaj smo zvedeli? NIČ! Ker je pol kar zmanjkal časa za nas in bi moral (ne vem točno zakaj...mislim da malica pa pol še cepljenje zdravih) tam čakat še do 13.00. Pa je moj dragi rekel, da nič več čakanja in da pride sam ob enih nazaj. user posted image

Princeska- ja čestitke za novega dolenčka

Kaminek- jah, ne preostane vam drugega kot da res še Veroniko naštimate, da se bodo mel naši fantje kam žentuser posted image Ima pa naš Nik sošolko Veroniko, pa je tako lepa punčka.

LeeAnn- jst imam že tri, pa se še kar nisem naveličala teh malih cunjicuser posted image

Vaney - ja, z igrali smo v nizkem štartu, zdej nas pa vreme heca. Sicer bo pa verjetn itak trajal kak dober mesec, da se zadeva dokonča (je treba zdej ogrodje zaščitit, pa prebarvat, pa gugalnice nabavit, pa še po brune za hiško mormo, pa še njih prebarvat pa sestavit.....uh, ma še en kup dela). Pol bomo pa plezal, pa se gugal ko pri norcihuser posted image .

< Sporočilo je popravil potty -- 13.4.2010 11:39:17 >

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
13.4.2010 11:42:12   
majch
no, pol se pridemo pa vsi k vam igratuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?