|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
6.4.2010 13:36:19   
čebelica01
ne nisem jezna , sem tukaj . kaj čem bit jezna .?

samo sem te dni raje malo odsotna

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
6.4.2010 13:46:17   
vaney
no, lepo vabljena, da se "prisotniš" nazajuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
6.4.2010 13:48:22   
čebelica01
user posted image  hvala bom še mal apstinerala

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
6.4.2010 18:37:12   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

kaminek, res user posted image za vztrajnost...jaz ne vem, če bi tolk zdržala. Meni je ostalo 5kg viška zdaj po drugem porodu, ne bi bilo nič narobe, če bi ta trebušček še zginil in bi ga nadomestile mišice, ampak samo od sebe nočeuser posted image user posted image bi tud mogla kej fitnes obiskat, ampak men se to ne daaaauser posted image mi je lepš vozičkat, ni treba tolk švicat zravenuser posted image pridna si, resuser posted image

a veš, če bi men ostale sam ene par kilc, se nebi tolk sekirala, tko pa jih imam na zalogi mnogo več kot sam enih paruser posted image user posted image , zato morm se trudt, bemu volauser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
6.4.2010 18:41:10   
kaminek
hb, da je dons moj v službi dobil odobren dopust, tko da zdej pa mormo rezervirat. gremo pa v drugi polovici junija za en tedn, tko da akcija.user posted image

drgač je pa tko blo lepo dons, smo ble s P. skoz zunej, edin spat smo šle notr, ker ona ne more met konkretnga spanca v vozičku. smo kr velik prehodile po dvorišči, je tko maširalauser posted image .

drgač pa sm bla zjutrej tko žalostna, ker nism dobila varstva. je enga vmes vzela, pa čeprav smo ble zmenjene, da se slišmo zdej. ah, nč ni več za zaupam ljudem, res ne. zdej pa spet iščemo, kot zmešani, da bi dobili varstvo v Trebnjem. ah....

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
6.4.2010 19:34:49   
valentinčica30
Zmajčica res si super pridnauser posted image user posted image user posted image .

Glede kil, jaz ne bi. Sem jih naklepala da če vam jih vsaki kilo dam mi jih še zmeri preveč ostaneuser posted image user posted image . Ampak bomo že.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
6.4.2010 20:55:48   
vaney
valentinčica, nič nejamraj zarad kil, čist fajn zgledašuser posted image

Jaz grem pa počivat, ker je možek pobegnil v nočno, Daša pa kot zakleto vsako noč, ko ati dela, ponoči fešta in je na 2 uri. Ko je pa ati doma, pa je 1-2x ponoči...kdo bi to razumeluser posted image

Ja, kje pa ste vse danes? Ne boste imele večernega čvekauser posted image No, jaz pa tudi ne bom klepetala, ker grem izkoristit (trenutno) tišino za spanje...lahko noč.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
7.4.2010 6:56:37   
Mala_princeska
Jutro....

Kaminek
držim pesti, da ti uspe glede varstva, verjamem da ni lahko, ko nekdo obljubi in potem rep med noge user posted image

Ja včeraj ste sonček izkoriščale, a ne? user posted image user posted image user posted image Je bilo takolepo, da smo bili večino časa zunaj in končno se je Manca po zelo dolgem času ponoči samo 1 x zbudila in še zpi. Zdaj se grem pa do konc zrihtat, imav z Nino kontrolo pri P. zaradi ušesk.

Lepo se imejte....
Čau bau

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
7.4.2010 8:22:52   
štrumfek
dan
čist zatišje tuki gor

čebela nehej apstinerat pa prid nazaj

Kaminek upam da se ti glede varstva čimprej uredi...

Vaney
ste uspešno prespali noč?

Principeska naj bodo ušeska zdrava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
7.4.2010 8:38:19   
majch
jutro

Kaj je zdaj to? Pomlad, ne? Vse zunaj. No, sej me tudi...pa tudi naše porodniške bo kmalu konec, pa hodim že malo inhalirat službeni zrakuser posted image Jao, ne morem verjet...še par tednov. Zdajle šibava v mesto, nardit slikice za osebno, pa na UE, tak da bova, Rea, v tvojih koncih. Prideš dol na kofe?

NIč...gremo se zrihtat, pa v akcijo. Pol mam še en kup enga klicarjenja okol za nardit...ma, sem že kvalificirana tajnica...moj mi kar naroča, taj poklič, to se zmeni...user posted image ...ma kaj češ...c'est la vie.

Bejbe, mejte se, pa tipkajte kaj, ane, že ni kaj za brat, ko smo navajene na tempouser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
7.4.2010 9:13:34   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

jutro

Kaj je zdaj to? Pomlad, ne? Vse zunaj. No, sej me tudi...pa tudi naše porodniške bo kmalu konec, pa hodim že malo inhalirat službeni zrakuser posted image Jao, ne morem verjet...še par tednov. Zdajle šibava v mesto, nardit slikice za osebno, pa na UE, tak da bova, Rea, v tvojih koncih. Prideš dol na kofe?

NIč...gremo se zrihtat, pa v akcijo. Pol mam še en kup enga klicarjenja okol za nardit...ma, sem že kvalificirana tajnica...moj mi kar naroča, taj poklič, to se zmeni...user posted image ...ma kaj češ...c'est la vie.

Bejbe, mejte se, pa tipkajte kaj, ane, že ni kaj za brat, ko smo navajene na tempouser posted image

majch..sorči srči, gremo na cikavo v HM nabavit špeceraj, tako da samo še očija čakamo...
bova pa lahko kej krenile te dni... sicer ne vem kolk se bo dalo kej z Evo zmenit...bomo vidli..

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
7.4.2010 10:50:24   
Mala_princeska
Hvala za dobre želje. Na srečo je N. ušesek bolje. In ne morem verjet, da mi je uspelo Manci porinit Ferum lek v usta(železo) s kapalko za zdravila, ok nekaj je šlo mimo ampak važno da gre. Sicer sem izvedela, da ni na neki zelo kritični meji hb.

Majch si pa moževa osebna tajnica user posted image user posted image ja moj tud - pa to zrihtej, pa ono...hej a na Uni_C_banki imajo tud za nekomitente kak ugoden avto kredit??? Se okoli tega loviva, pa potem da vidiva ali bo avtek ali ne...je reku dragi da bi prej novo žensko najdu, kt pa avto - da mora bit avto res 1auser posted image user posted image user posted image

No nasončkajte se.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
7.4.2010 10:52:12   
Mala_princeska
Sem se pa skor stresla, ko sem cigančka videla samo v štumfkih user posted image , je ena prišla s tremi fanti v zd, pa ne ni ga sezula, bos je že pricapljal...nisem vajena da kaj takega vidim.

Neposredna povezava do sporočila: 2113
7.4.2010 11:05:44   
Anonimen
čebelica - sem končno uspela poklicat tiskarja, pa še mal sem se priporočila za kak odpadni materialuser posted image  - zihr si je mislu, da sm smešnauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2114
7.4.2010 12:54:04   
majch
No, me smo poštimale, kar je blo za poštimat...zdaj samo še doma kaj pametnega nardiva. SEm pa sknjižnice privlekla nekaj literature, pa se mi liušta it brat, ne pa pospravljat pa peglat.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
7.4.2010 13:12:07   
kaminek
zunej je res lep sonček, se ga splača izkoristit na polno. včeraj smo ble cel dan zunej, pa je P. sam padla v postlo. prav tako dons, k je bla pr babi, so ble zunej in zdej že spančka. kosilo je miže pojedlauser posted image . po spanju pa spet vn, nujno.

sm ji pa dons kupila tricikla, tko da ga ima tud našauser posted image . se ji tko fajn zdi. se je pa takoj vstala kot motokrosist, jst sm jo pa furala in je bla tko smešna.

mala_princeska: samo, da je Nini boljeuser posted image

majch: delo bo že počakalo. jst mam tud celo sobo cot za zlikat, pa ne v horizontali (se izogibamuser posted image ), ampak vertikalnouser posted image , pa bom že, sej nikjer ne gori. lepo vrata zaprem in adijo.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 15:02:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
7.4.2010 16:11:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch

No, me smo poštimale, kar je blo za poštimat...zdaj samo še doma kaj pametnega nardiva. SEm pa sknjižnice privlekla nekaj literature, pa se mi liušta it brat, ne pa pospravljat pa peglat.

ti kar beri :-)
paše včasih...
sem se nekaj časa nazaj zapičila v knjigo in jo z užitkom v enem večeru prebrala...dobila sem jo '07 leta, prebrala pa '10 jaooo jaooo, ja pa od stepmother imam ene 3 knjige na izposoji, pa je tud že več kot leto minil in jih še nisem predelala - jst pa sm knjigožer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
7.4.2010 16:14:15   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Kje ste zapravljivke, sigurno ste vse v Zazzi user posted image user posted image
Kakšna gužva, me moreš verjet, čevlji pa res ugodni, do -70%

Danes sem že dobila slikice, jih razvijam preko pošte, brez poštnine, sedaj je akcija, po 0,08 € na sliko, dobre kvalitete.

Prinsesi in ostale z otročki, ki vam zdravje nagaja, želim čimprejšnjo okrevanje.

hvala. bit če bolje..

ah kakšni čevljiuser posted image user posted image user posted image čeprov bi mi prov prišli
....na sončku sem krompir sadila in to na prepogosto, jst kmetica user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaminek za P., da si jo zmatrala in user posted image za tricikel, mogoče mi uspe rezervne dele dobit.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
7.4.2010 16:16:38   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: nya

čebelica - sem končno uspela poklicat tiskarja, pa še mal sem se priporočila za kak odpadni materialuser posted image  - zihr si je mislu, da sm smešnauser posted image user posted image user posted image

ti to najbrž rabiš za ustvarjanje user posted image user posted image user posted image
en namig za kartone - v Krki ko pakirajo zdravila v večje kartonske škatle - jih imajo vmes (po moje) ker jih je soseda zrihtala te kartone, ko je nekdo v Krki delal...in mi jih veselo ponucamo za barvanje, striženje,...
ena stran kartona je gladka, ena pa hrapava
tko da Nya če rabiš kakeka/kakšno Krkašico vprašaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
7.4.2010 18:59:45   
štrumfek
evo me sva se cel popoldne šetale po Krškem.. sva šle še v knjižnico, tko da bom spet braaalaa user posted image

vidim majch da naju obe daje knjigomrzlicauser posted image
jaz sem včas fuuul brala, zdej pa res kako leto nisem knjige prijela v roke... pa komaj čakam da začnemuser posted image

madonca 3 ure smo hodile pa sem prov zmatranauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2121
7.4.2010 19:16:39   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image štrumfek za šetkanje in knjige...
lepo branje....a mi zaupate kaj berete?

ekola.....že drugi dan sem mati samohranilkauser posted image , ker dragi hodi na šiht ob 6.00 in pride domov ob 20.00 danes mogoče še kasneje, ok zdej še gre ko sem mama na porodniški, kaj bo pa čez mesec in pol pa si ne upam zamisliti user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
7.4.2010 19:18:50   
Mala_princeska
čbela si se ohladila in prideš kaj na čvek?user posted image user posted image
a ti mogoče kakšno varuško poznaš v Trebnjem oz. v okolici proti Ljubljani, da Kaminek nekaj zrihtamo??? A katera od vas RR-jevk kaj pozna?

Neposredna povezava do sporočila: 2123
7.4.2010 20:04:05   
vaney
štrumfek, super za dolgo šetkanjeuser posted image jaz bi tudi braaaala, pa enostavno ne znese z energijo; zjutraj oba zrihtat in Anžeta spravit v vrtec, po opravkih, na sprehod, kaj poštimat po hiši, it Anžeta iskat, z obema ven, rihtanje za spat...ko zaspita, sem pa tud jaz že čist koma in samo še posteljo vidim. Če pomislim, da sem si v ponedeljek kupila Novo (ki sem jo prej redno kupovala 7 letuser posted image -kolk dnarja za brezveze) in je še zdaj nisem prebrala, pol veš, kje semuser posted image zmatrana totalno
Naša noč je bila pa pestra, ja. Najprej sem samo čakala, kdaj se bo zbudila, ker je imela poln nosek, pa je spala od 21h-1h, jaz pa napol bedela, pol je bila pa pokonci ob 3h, 4.30, 6h, pol je pa itak že Anže pokonci, tako da je bilo spanja bolj malo. Bo danes možek malo prevzel, ko je doma in jutri fraj, pa se bom valda malo naspalauser posted image

princeska, vem, kako ti je...moj dela 4 izmene in gre 1,5 ure prej od doma+prevoz domov, tako da ga vsak dan 12ur ni doma že zaradi službe, potem pa še kaj spanja in imamo bolj malo od atija...ampak kaj češ, boljše tako kot da ni delauser posted image
Za varuško v vašem koncu ti pa žal ne znam pomagatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2124
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 20:06:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......