|
RE: Dolenjke, 3,. del 7.4.2010 20:04:05
|
|
|
|
vaney
|
štrumfek, super za dolgo šetkanje jaz bi tudi braaaala, pa enostavno ne znese z energijo; zjutraj oba zrihtat in Anžeta spravit v vrtec, po opravkih, na sprehod, kaj poštimat po hiši, it Anžeta iskat, z obema ven, rihtanje za spat...ko zaspita, sem pa tud jaz že čist koma in samo še posteljo vidim. Če pomislim, da sem si v ponedeljek kupila Novo (ki sem jo prej redno kupovala 7 let -kolk dnarja za brezveze) in je še zdaj nisem prebrala, pol veš, kje sem zmatrana totalno Naša noč je bila pa pestra, ja. Najprej sem samo čakala, kdaj se bo zbudila, ker je imela poln nosek, pa je spala od 21h-1h, jaz pa napol bedela, pol je bila pa pokonci ob 3h, 4.30, 6h, pol je pa itak že Anže pokonci, tako da je bilo spanja bolj malo. Bo danes možek malo prevzel, ko je doma in jutri fraj, pa se bom valda malo naspala princeska, vem, kako ti je...moj dela 4 izmene in gre 1,5 ure prej od doma+prevoz domov, tako da ga vsak dan 12ur ni doma že zaradi službe, potem pa še kaj spanja in imamo bolj malo od atija...ampak kaj češ, boljše tako kot da ni dela Za varuško v vašem koncu ti pa žal ne znam pomagat
|