|
RE: Dolenjke, 3,. del 5.4.2010 20:37:40
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: potty IZVIRNO SPOROČILO: rea27 majch..nič ne bomo skenslali..vse je okej tako kot je..Jaknik se je opravičila, če je pa še kakšna ki jo te stvari ne zanimajo bo pa "pavzirala" in tačas kaj dobrega popila in pojedla... Ne bi zdej rada da se to sprevrže v kak hudi kaos, ker se mi ne ljubi prepričevat vseh po vrsti da naj pridejo na žurko. Vse ste vljudno vabljene - to še vedno velja. Sicer pa tudi ni vse v igrah, saj bo tudi tortica, ki se jo bo potrudila speči zmajčica, pa moje malenkosti, pa...uglavnem same dobrote..In ne vidim nobenega smisla sedaj v tem, da se vse skupaj skensla... Danes sem sicer tako švoh, da bi celo zadevo odpovedala, ker sem prav žalostna zaradi dane situacije... brez veze..Če imate namen priti, bom vesela, če ne pač ne..bom pač vse skupaj v kanto zabrisla in zadeva rešena.. Jah rea lej, oprosti, ker je iz mojga posta ratal zdej tak kaos. Opravičla sem se, da me ne bo, povedala zakaj, nisem nikomur rekla, da naj zarad mene karkoli spreminja, ker želim, da se imate fajn in sem vam lepo zabavo tut zaželela, ponudila sem se tut za kak u izi kofe kdaj in preusmerila debato v čist druge vode......zdej pa kar nadaljujete s to zadevo. Morda bi blo pa res bolje, da bi se zlagala v smisli,, nimam varstva,,. Se opravičujem vsem formurašicam na temi Dolenjke, ker sem ,,na glas,, povedala svoje stališče, se opravičujem tut vsaki posebej, če sem slučajno katero osebno užalila, še najbolj pa se opravičujem tebi Rea, ker si zarad tega mojga posta izgubila voljo. Lej, res ti želim lušno zabavo, želim vam, da se res vse super zabavate, želim vam en zvrhan koš čveka, kofetka, tortic in užitkov z malimi bebiji. Pa obljubim, da bom v prihodnje svoje mnenje obdržala zase. ma ne..to je zadnje kar si želim..ti kar povej svoje mnenje..sam nočem zdej iz vsega skup delat big deal...še vedno si vabljena in še vedno ne rabiš sodelovat pri kaki igri... sem pa danes, kot rekoč, totalno izmučena in crkjena, skozlana..se opravičujem, sam pol mi mal udar ven ... jaknik..tvoje mnenje pa je, tako kot moje, pomembno...vse smo enakopravne...torej..nisem huda, le volje mi je dans mal zmanjkalo...pa ne se orpavičvat...nisem te vrste človek... grem spat, se jutri kej bolj tipkamo...
|