|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
25.8.2010 11:32:15   
vesna_b
ojla, januarcek2011, dobrodošla

kako si pa ti na gorenjsko zašla? he he heuser posted image user posted image
mal te hecam

vidim, da boš imela razliko treh let. jaz bi tud... user posted image  mogoče pa bo, kaj veš. hm...
sedaj se ti pa bušek že mal vidi, a ne? no, mal...

vreme pa... joj, prejšnji teden sem imela 35 stopinj, sedaj pa tole. sej ni čudno, da se mi nič ne da...

(odgovor članu januarcek2011)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
25.8.2010 11:35:31   
5ra8
vesna_b, tud ti boš kmal ugledala user posted image , držim pesti....

Ko pa bomo/bodo vse z morja prisle bi pa lahko kaksen user posted image  padu...a ne? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
25.8.2010 11:40:51   
Alex01
Dobrodošla januarček 2011user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz mam pa en kup "žlahte" na Gorenjskemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
25.8.2010 11:52:07   
januarcek2011
vesna_b  hvala za dobrodoslicouser posted image
na gorensko me je pa ljubezen odpelalauser posted image user posted image user posted image
trebuscek-se pa ze kr fajn pozna,ceprov sem se na s stevilki cunj user posted image user posted image
vreme-groza user posted image jst sem ta teden na bolniski k sm fasala en prehlad(zastopan nos in usesa,mal kasljam,vse me boli....) ,pa se z caji filam.komaj cakam spet soncek

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
25.8.2010 15:24:39   
Mala_princeska
končno likam user posted image user posted image user posted image  in to na dopustu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4030
25.8.2010 16:14:21   
rea27
dobrodošla januarček2011user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
25.8.2010 20:35:57   
štrumfek
čeeeeer
evo zgubljena mama štrumf se javlja na raportuser posted image user posted image user posted image

huuuh no uglavnem preberem vas vsakodnevno, sam napisat se kej spravt pa user posted image user posted image user posted image bom bolj pridna obljubimuser posted image

Mi smo imeli danes uvodni sestanek za vrtecuser posted image vzgojiteljici sta superuser posted image , igralnica lepa user posted image Taja pa med otroki neizmerno uživauser posted image user posted image user posted image user posted image in zelo jokala ko je bilo treba domovuser posted image user posted image user posted image Prvi vtis je vsekakor 100% uspeluser posted image
No v sredo štartam novo službouser posted image jeeej sem tok vesela.... Pa še na par razgovorov sem šla zdaj, vmes tud v Krko, tako da.. to je moj cilj... če tam not pridem sem zmagalauser posted image user posted image . Pa tud ta ki jo v sredo začnem je fajnuser posted image user posted image
V nedeljo smo se potepali po Beli krajini, smo šli na Kolpo... Voda je super,naša žaba sploh ven ni hotlauser posted image

Živka Upam da boste kar najbolje rešili te težaveuser posted image ubožica malauser posted image user posted image

Princesi držim pesti, da se služba urediuser posted image user posted image BEMTIŠ na dopustu si tko da mal RELAX( sej bodo cunje počakale)user posted image user posted image

Rea dobrodošli nazaj in pa super za rekreacijouser posted image user posted image Jaz pa v sredo začnem z ločevalno + telovadba, ker moram nujno te kile skinit doluser posted image user posted image

5ra8 tudi jaz sem vedno koristila ure/dopust, ker se mi na bolniško ni splačalo it... se preveč poznauser posted image SREČNO na nuhalni

vesna_b upam da čimprej zagledaš magični +

alex ti užitkaricauser posted image oglasi se na kak kofe, glede na to da si tko blizuser posted image user posted image

LeeAnn uau kaka velika punca je že Amberuser posted image user posted image
Januarček 2011 dobrodošlauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 25.8.2010 20:36:18 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
25.8.2010 20:47:01   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Pa še na par razgovorov sem šla zdaj, vmes tud v Krko, tako da.. to je moj cilj... če tam not pridem sem zmagalauser posted image user posted image . Pa tud ta ki jo v sredo začnem je fajnuser posted image user posted image

ooo Krka, bomo 'sodelavke' user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
25.8.2010 21:31:13   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Pa še na par razgovorov sem šla zdaj, vmes tud v Krko, tako da.. to je moj cilj... če tam not pridem sem zmagalauser posted image user posted image . Pa tud ta ki jo v sredo začnem je fajnuser posted image user posted image

ooo Krka, bomo ''sodelavke'' user posted image

če mi rata not prituser posted image user posted image včeraj sem bla na psiho testih... zdaj pa... čakanje...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
25.8.2010 21:37:28   
januarcek2011
hvala vsem puncam za dobrodoslicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
25.8.2010 21:39:50   
5ra8

če mi rata not prituser posted image user posted image včeraj sem bla na psiho testih... zdaj pa... čakanje...user posted image user posted image user posted image user posted image

o, sej pol si pa ze kr dalec user posted image upam da ti ratauser posted image kje bi pa delala ce ni skrivnost?

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
25.8.2010 21:59:42   
Alex01
o štrumfek user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla nazaj user posted image

Držim pesti, da ti rata prit v Krkouser posted image . Jaz bi tut v Krko user posted image

Super, da je blo Taji všeč v vrtcu. Kam pa bo hodila? Leskovec?
Pa bravo za telovadbo! Jaz sem se pa odločila, da začnem septembra tekatiuser posted image user posted image user posted image tukaj po Regrči vasi pa KOšenicah, tak da Petra, svojega  user posted image daj na povodec, da se ne bova kje lovilauser posted image user posted image user posted image

Al nimam nobenega časauser posted image , se mi zdi da samo neki letam. In sem se odločila, da ta viken uredim Alexovo sobo, ker je naslednji teden že šola. Danes smo nakupili še zadnje stvari za šolo, pa copate za oba, pa Nejcu nahrbtnik za v vrtec. Sem kar mal "lažja".

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
25.8.2010 22:04:57   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01
Jaz sem se pa odločila, da začnem septembra tekatiuser posted image user posted image user posted image tukaj po Regrči vasi pa KOšenicah, tak da Petra, svojega  user posted image daj na povodec, da se ne bova kje lovilauser posted image user posted image user posted image

Al nimam nobenega časauser posted image , se mi zdi da samo neki letam. In sem se odločila, da ta viken uredim Alexovo sobo, ker je naslednji teden že šola. Danes smo nakupili še zadnje stvari za šolo, pa copate za oba, pa Nejcu nahrbtnik za v vrtec. Sem kar mal "lažja".

lažja a? user posted image vem kako je to.

Moj pes je skos na povodcu, ga nimam nikoli spuščenega. Tako da ne skrbi, moj te ne bo, edin kšn drug user posted image Sicer pa ti ne bi nič naredil, samo mal bi skakal nate od veselja....grize pa ne...no sm mene user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
25.8.2010 22:07:01   
Alex01

Jaz sem se pa odločila, da začnem septembra tekatiuser posted image user posted image user posted image tukaj po Regrči vasi pa KOšenicah, tak da Petra, svojega  user posted image daj na povodec, da se ne bova kje lovilauser posted image user posted image user posted image

lažja a? user posted image vem kako je to.

Moj pes je skos na povodcu, ga nimam nikoli spuščenega. Tako da ne skrbi, moj te ne bo, edin kšn drug user posted image Sicer pa ti ne bi nič naredil, samo mal bi skakal nate od veselja....grize pa ne...no sm mene user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol pa ni panikeuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
26.8.2010 5:37:51   
štrumfek

o, sej pol si pa ze kr dalec user posted image upam da ti ratauser posted image kje bi pa delala ce ni skrivnost?

Rabijo na tabletnem, v pakirnici in na inekcijah... tako da nekaj od tegauser posted image

o štrumfek  dobrodošla nazaj 

Držim pesti, da ti rata prit v Krko . Jaz bi tut v Krko

Super, da je blo Taji všeč v vrtcu. Kam pa bo hodila? Leskovec?

Al nimam nobenega časa , se mi zdi da samo neki letam. In sem se odločila, da ta viken uredim Alexovo sobo, ker je naslednji teden že šola. Danes smo nakupili še zadnje stvari za šolo, pa copate za oba, pa Nejcu nahrbtnik za v vrtec. Sem kar mal "lažja".

Hvala hvalauser posted image
Ja v Leskovec bo šla... sploh nisem mogla verjet, da tako uživauser posted image user posted image pa edina od 1letnikov je, ki že sama hodi..

Sej vem kako je to z časom... sem na istem, dan kar zletiuser posted image user posted image user posted image

Nič gremo počas delatuser posted image še danes, pol sem pa do srede domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 8:14:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4041
26.8.2010 8:18:54   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Hvala štrumfek za lepe želje za našo miss.
Bravo za toliko ponudb za službo, da bi le dobila in izbrala najboljšo, bi pa dodala le to, da mogoče Krka le ni taka trofeja.

Verjetno res ni taka trofeja, je pa sigurno najbolj 'varna trofeja' v teh časih...ko vsi samo odpuščajo. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
26.8.2010 8:21:05   
vesna_b
jutro pupe.

naj povem, da nisem zdržala - sem naredila zjutraj test, ki je pokazal, da v črno goro nismo peljali slepega potnika... pač, v nove boje naprej.user posted image  

štrumfek - držim pesti, da dobiš službo, ki ti najbolj ustreza

evo, nekaj slik iz črne gore lahko vidite TUKAJ

jih je toooooliko, da bi težko nalagala po eno. aja, pa album ne bo dolgo gor...

čau

Neposredna povezava do sporočila: 4043
26.8.2010 8:25:39   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

jutro pupe.

naj povem, da nisem zdržala - sem naredila zjutraj test, ki je pokazal, da v črno goro nismo peljali slepega potnika... pač, v nove boje naprej.user posted image  

štrumfek - držim pesti, da dobiš službo, ki ti najbolj ustreza

evo, nekaj slik iz črne gore lahko vidite TUKAJ

jih je toooooliko, da bi težko nalagala po eno. aja, pa album ne bo dolgo gor...

čau

jao vesna, sej ne da smo ble me sošolke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
26.8.2010 8:27:19   
5ra8
drgač pa lepe fotke...luškana je tvoja mala pupa...vidim da ste se imeli zelo fajn user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 8:28:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4046
26.8.2010 8:31:15   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Petra odvisno kaj človeku osebno pomeni varnost. Vem le to, da se zdravja ne da kupit, pa čeprav bi imela 500 € več plače kot drugje. Panoga pa seveda, da je donosna in dviga standard naše regije.

Vesna prekrasne slike res. ČG je čudovita in vi trije prav tako!

Imaš prav živka, zdravja se ne da kupit. Si pa seznanjem po moje kakšne so 'nevarnosti' dela v tej panogi, sploh če delaš kje v oddelku z učinkovinami, ali kakšnimi laboratoriji, posledično je seveda zaradti tega tudi večja plača. Koneckoncev pa je to potem od posameznika odvisno ali se odloči za to ali ne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4047
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 8:31:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4048
26.8.2010 8:51:40   
januarcek2011
jutro

mi smo ze od pol 7 pokonc.se je tamal zbudu ,da hoce nodija gledatuser posted image pa se ena muha se mi je znasla v stanovanju ,da sm se z njo borila dokler je nism pokoncalauser posted image user posted image
vreme je dans tko cudno pri nam soncno-oblacnouser posted image user posted image

zivka-zivim v sk.loki,drugace sem pa prov iz n.mesta iz slavke grume.sej ta vikend sem planirala it mal domov na obiskuser posted image (ce mi bo zneslo) k dellam drgac gelirane nohtke pa mam eno ta vikend

dejte mi povedat kaj je dobr za kaslj.mal kasljem,pa sem bla pr osebnem zdravniki.itk zdej nesmem nobenih sirupov ,septolet za iskasljavanje.sej ni tko hudo sam me mal motiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4049
26.8.2010 8:56:13   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: januarcek2011

jutro

mi smo ze od pol 7 pokonc.se je tamal zbudu ,da hoce nodija gledatuser posted image pa se ena muha se mi je znasla v stanovanju ,da sm se z njo borila dokler je nism pokoncalauser posted image user posted image
vreme je dans tko cudno pri nam soncno-oblacnouser posted image user posted image

zivka-zivim v sk.loki,drugace sem pa prov iz n.mesta iz slavke grume.sej ta vikend sem planirala it mal domov na obiskuser posted image (ce mi bo zneslo) k dellam drgac gelirane nohtke pa mam eno ta vikend

dejte mi povedat kaj je dobr za kaslj.mal kasljem,pa sem bla pr osebnem zdravniki.itk zdej nesmem nobenih sirupov ,septolet za iskasljavanje.sej ni tko hudo sam me mal motiuser posted image

karamelno mleko ali cebulni caj je za blazitev kaslja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Osnovne šole Ptuj
sisi77

Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?

OŠ Ljudski vrt (63%)

OŠ Mladika (12%)

OŠ Breg (3%)

OŠ Olga Meglič (12%)

DRUGO (10%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!