|
RE: Dolenjke, 3,. del 24.8.2010 11:31:25
|
|
|
|
vesna_b
|
ojla evo me nazaj najprej - alex - vse najboljše in super slikice živka - boga tvoja pupa. upam, da bodo kmalu ugotovili, kaj jo matra mala princeska - še vedno držim pesti tudi zate petra - joj, NS - sem vesela zate. jaz sem jo tako nestrpno čakala... sam takrat sem dobila sam navadne slikce, 3D še ni bilo. hm, meni ni nikoli dala bolniške, sem kar koristila ure oz dajala dopust. poročanje: črna gora je zakon no, ok, voda se proti Breli (Makarska) skrije, je pa full lepša od Slovenskega morja. gužva je full, zvečer pa imaš nekje 1 km dolgo ulico s štanti, roštilji na vsakih dobrih 50m, ringlšpilov kolkor češ... naša ko je probala, bi se sam vozila . je pa mal cenejše od hrvaške. dol smo bili 1 teden, od sobote do včeraj pa v Breli - na pol poti. slikice pošljem. moram še ugotovit, kako dat gor, al pa če bi kar po mailu poslala vsaki, ki bi jo zanimalo. najedla sem se pleskavic, pivo majo dobro, vroče okoli 35 stopinj... je pa to ena vila, katero ima odisej celo zakupljeno, tako da smo bili v njej sami slovenci, in celo predstavnica je bila dol - za še nekaj okoliških hotelov. hm, me je pa 1 teden prezgodaj (pa sem upala, da ne bo), obiskala teta s krvavca - ampak sam eno popoldne (smo bili na ladjici) in drugo dopoldne, potem sem pa imela čez 2 dni spet natanko 3 kaplje. sedaj pa ne vem. za M se mi premalo zdi, glede na to, kako imam drugače... bom počakala še malo, pa bom naredila test. just in case, čeprav itak dvomim, da je kaj. preko katere strani za next pa to naročate? ker sem gledala eno stran, kjer so bile cene v funtih, ena je mela pa v evrih. bi tudi jaz pogledala...
|
|
|