|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
27.4.2010 16:12:09   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Da se vam nahitro javim preko moževega telefona. V nedeljo zjutraj smo pristali v bolnici, ker je mel 12 ur temperaturo čez 40 in je nikakor nismo mogl zbit. Danes smo končno brez vročine,čakamo še na izvide in upamo, da nas kmalu spustijo domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malega Lenarta..pa čimprej pridite domov..tudi to pomaga :)

rea27

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
27.4.2010 21:33:34   
Mala_princeska
Cukrdržte se, koš pikepok, pa upam da ste že brez vročine in doma user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
27.4.2010 23:04:46   
Mala_princeska
Živka evo sem se nate spomnila, ko si omenila da si alergična na pršico - takoj oz. čimmprej kovtre in jogije zamenjat - jst sem kihala kot norc in to orng in smrkala .... potem sem pa en dobr kovtr anti-alergic kupila (Billerbeck) no tud od Odeje ga dobiš in je precej bolje, pa tepihov sem se znebila.....skratka pomagalo, pa na Dormeotu zdej spim že nekaj let. Tko da kovtr je poplačana investicija, pa še greje te. user posted image

Zdej pa razmišljam, da bi tud jst bila potrebna enga testa alergološkega, ker mi useka s smrkljem in kihanjem - je pa res da je regrat v razcvetu in smo veliko zunaj, ....

nč....z dopusta smo nazaj zdej pa v roke pljunt, ker služba čaka, diploma pa ne in mi že počasi na želodec seka, ko se živčkam...zaradi enega in drugega

mojo malo žabico pa zobki dajaejo - čutim eno špičko spodaj bolj zadaj - pa ne vem kateri zobek bi to bil? 5-ka? 4-ka? user posted image user posted image tko da zvečer se joka, pa grize nas da kričimo do nebauser posted image user posted image joj joj joj.....pa ponoči se zbuja...
sem pa drugače ravno včeraj zvečer brala o homeopatskih granulah, ki se dajo na dlesen - a katera prakticira?

nč....grem spat....jutri je nov dan

danes smo se pri sestri potepali in mala je zunaj občudovala pesek - prjet se ga pa še ni upala hb user posted image

nočko in pozdravte se....bubančki

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
   [Brisano sporočilo]
27.4.2010 23:36:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2929
27.4.2010 23:39:57   
Mala_princeska
ne grem še spat dokler še tebe Kaminek ne opogumim za kake toplice user posted image
sem na junijkah prebrala, da se bojiš kakega vnetja tam spodaj - jst priporočam tampone za kopanje - to niso tisti za menstro, ampak so eni posebni za v bazen, dobi se jih pa v Sanolaborju, pa tud v Mulerju sem jih vidla - modra škatlica...

mi bomo zihr še šli...ker mala uživa v bazenu, se sama šprica in ne joka in že vesla z rokami user posted image user posted image

no nočko......

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2930
27.4.2010 23:43:15   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: živka
Hvala za nasvete.
Kdaj pa greš v službo, a to v kakšni agenciji v mestu delaš, al kje si? Lahko bi šle kdaj skupi na malco-kavo user posted image

Lepo spite, tiste ki pa berete zjutraj, pa dobro jutro in lep dan user posted image

Kje pa je kaj Lee Ann?

Čebelica sporoči mi za fišrke.

ni za kaj, pa še kdaj user posted image (za nasvete)
hm....17.5. je služba, žal ne v nm....delam v lj, bi z veseljem sendvič s tabo pojedla če bi bla v nmuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
27.4.2010 23:44:26   
Mala_princeska
aja no nooo živka res dober motiv za dipl., meni pa niso nič obljubli, zato pa štrajkam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2932
   [Brisano sporočilo]
28.4.2010 7:05:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2933
28.4.2010 7:15:15   
MEGi20
Dobro jutro punce .... jst sem že pokonci user posted image  polna energije...zjutraj pred službo sem še malce tekla da sem odvečno energijo spravila iz sebe je kr pasalo ker je ob 5h tako svež zrak zunajuser posted image

živka če poznaš Sever(jeve) pol sigurno veš katerega sem "ukrala"user posted image  z vašega konca

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 2934
   [Brisano sporočilo]
28.4.2010 7:19:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MEGi20)
  Neposredna povezava do sporočila: 2935
28.4.2010 8:17:53   
MEGi20
Ja to je njegov bratuser posted image (imam občutek da me ravno ne "prebavlja"a bom preživela vse dokler me ima on rad)user posted image  user posted image  no no bom prnesla slikco s sabo prvič k se dobimo.

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 2936
28.4.2010 8:35:37   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

ne grem še spat dokler še tebe Kaminek ne opogumim za kake toplice user posted image
sem na junijkah prebrala, da se bojiš kakega vnetja tam spodaj - jst priporočam tampone za kopanje - to niso tisti za menstro, ampak so eni posebni za v bazen, dobi se jih pa v Sanolaborju, pa tud v Mulerju sem jih vidla - modra škatlica...

mi bomo zihr še šli...ker mala uživa v bazenu, se sama šprica in ne joka in že vesla z rokami user posted image user posted image

no nočko......

user posted image

princesi, a veš, da smo se šli kopat? ja, v nedeljo in je blo superca. za zdej se mi še nč ne kaže glede vnetja, tko da upam, da je ok. tamala je tud tko brcala in špricala, pa tunkala se je tud. je bla tko smešna.user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

Neposredna povezava do sporočila: 2937
   [Brisano sporočilo]
28.4.2010 8:46:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2938
28.4.2010 11:06:17   
čebelica01
živka - ne bom vzela nisem niti še gledala nič . hvala vseeno

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 2939
28.4.2010 11:24:01   
valentinčica30
Ola!

Zunej sonček jaz pa brez energije. Vidim da vas vse neki napada, za vse bubančke ena prijazna sestra user posted image , da se čimprej pozdravite.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
28.4.2010 12:46:41   
rea27
evo ša nas...smo iz doooolgega sprehoda!!! JA, prav ste prebrale iz doooolgega!!!!!! Imamo novega Mutsyja in Eva ne boste verjele UŽIVA v njem....zaspala je brez vseh problemov, dvakrat je nekaj zamjavkala pa še to tik pred spanjem in potem spala debelo uro, tako da sta lahko mami in oči naredila en super sprehod..tak za zakon heheheheh...mal sva se pogovarjala malo pomenila, naredila par planov..prav welneško je vse skupaj delovalo..ma krasno vam povem! Sem kot prerojena..Al je pa za vse skupaj kriva prelomnica 1. leta naše žabike..

Bili smo tudi na Ragovski v vrtcu na obisku pri moji teti in me je vrtec čisto fasciniral. Kako je lep!!! Ma res, pravi lep vrtec..in Eva je prec na otroke navalila, tako da si mislim, da ne bi preveč trpela če bi zares morala not..No, ja..morda..za kake 4 ure, več ne..Sem pa videla mojega nečaka..frajerja malega..mu je bilo kar malo nerodno ko nas je videl. Potem je pa tako zaščitniško prišel do Eve in jo pobožal po laskih..ta ga sicer ni šmerglala pet posto in je šibala dalje med otroki..so jo pa skos lupčkal, še posebej ena mala Lara ali Lana, ki ima downow sindrom...je blo tako žalosnto in lušno ob enem...

ajdi mamice, gre tale mati kej kuhat!!! joj, joj....in še vse tiste ki še niste mamice....tudi vam enga cmoka od mame ree papa

< Sporočilo je popravil rea27 -- 28.4.2010 12:47:57 >

rea27

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
   [Brisano sporočilo]
28.4.2010 12:57:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
28.4.2010 16:15:35   
rea27
next anyone? Jaz bom ene malenkosti naročala..če katera kaj želi...no problemos...

čao

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2943
28.4.2010 16:16:00   
Alex01
Dober dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam da se javimuser posted image . Mi smo od včeraj zvečer doma, je blo kratko ampak sladkouser posted image user posted image user posted image .

Nisem nič brala za nazaj, še nisem uspela, vsem, ki jih potrebujete, pošiljam en koš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2944
   [Brisano sporočilo]
28.4.2010 20:57:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2945
28.4.2010 21:53:55   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

rea jaz bom kakšno malenkost, bom jutri dopoldne nalimala, ok?

Čebeli kakor želiš, še je čas.

ja , ni problema, jaz moram tudi samo bodije za Evo, pa sem mislila, čist tako usput, ko že naročam, če bi katera pe kaj malega....

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2946
   [Brisano sporočilo]
28.4.2010 22:33:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2947
29.4.2010 10:58:17   
štrumfek
hej

evo še malo mene =)

me imamo cel teden očita doma, tako da se potepamo user posted image Včeraj smo bli v Volčjem potoku in je blo super... res vredno ogledauser posted image

za vse bubančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alex, super gotovo je blo finouser posted image user posted image

Princeska user posted image user posted image user posted image za morčka

Rea user posted image user posted image user posted image za voziček

Neposredna povezava do sporočila: 2948
   [Brisano sporočilo]
29.4.2010 14:30:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2949
29.4.2010 19:23:46   
cukr07
Midva z Lenartom sva prišla danes iz bolnice.user posted image Ugotovili so mu uroinfekt, tako da je na antibiotiku. Je pa stanje že bistveno boljše in je že skoraj ˝stari˝Lenart.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.