|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
24.4.2010 13:06:20   
rea27
aja, pa še nekaj, baje..tako so mi mamice povedale, da je v ritki višja temperatura kot je dejanska. Če imaš možnost mu še v ušesku zmeri. Pa boš primerjala...Ker je razlika ali ima 38,5 ali 39,5.

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
24.4.2010 14:07:33   
Anonimen
Jaz vedno merim temperaturo pod pazduho - ker je tam še nekak najbolj realno. In se strinjam, da je polno rota virusa, sam je vročina lahko tud pokazatelj npr. uroinfekta ali pa le kake viroze. meni je pediatrinja naročlila, naj vedno začnem pri vročini z daleronom in če vročina ne pade, naj mu dam svečko. Ker svečke so za telo večji šok, ker prej primejo in je bolje počas zbijat vročino. Sva pa midva tud že mela enkrat probleme s tem, ko malemu ni padla vročina po daleronu, pa sva ga dala v vodo ohlajat. Ker preden pelješ otroka k dr, moraš poskrbet, da se je vročina ustavila - oziroma, da vsaj momentalno ne narašča.

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
24.4.2010 14:50:24   
Alex01
Oj

Samo da se oglasimuser posted image , tokrat iz Francijeuser posted image user posted image user posted image
Vceraj smo po dobrih 13-tih urah smo prispeli na cilj. Otroci so zelo dobro prenasali voznjo, tukaj jima pa zgleda odgovarja zrak, Nejc spi ze drugo rundo.Imamo lep soncen dan brez oblacka 21 stopinj.

en kos user posted image za vse ki jih potrebujete

Soncen pozdravcek od vseh 4user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
24.4.2010 14:56:45   
Anonimen
alex - uživejte maximalnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
24.4.2010 17:38:04   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Oj

Samo da se oglasimuser posted image , tokrat iz Francijeuser posted image user posted image user posted image
Vceraj smo po dobrih 13-tih urah smo prispeli na cilj. Otroci so zelo dobro prenasali voznjo, tukaj jima pa zgleda odgovarja zrak, Nejc spi ze drugo rundo.Imamo lep soncen dan brez oblacka 21 stopinj.

en kos user posted image za vse ki jih potrebujete

Soncen pozdravcek od vseh 4user posted image

ooooo, kako lepo!!!!! Bravo za vožnjo!!! Superca..uživajte na polno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
24.4.2010 18:50:48   
cukr07
Sem klicala v ZD in so mi rekli da naj kar nadaljujem z dajanem Dalerona, ker itak nimajo kej nardit glede na to da nima drugih simptomov. če mu do ponedeljka zjutraj ne bo nič padla, pa naj se prideva pokazat.

Temperaturo sem mu merla v ritki in v ušesu in je bila razlika nekje 0,5°C.

Se pa crkljava na veliko, ker mu to najbolj paše. Pijeva kolikor se le da, apetit se mu pa do sedaj tudi ni bistveno zmanjšal.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
   [Brisano sporočilo]
24.4.2010 22:50:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
25.4.2010 10:28:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: živka
A Daleron ni paraceptamol?? Jaz sem vedno mislila, da je.

je, je - sam paracetamol se reče svečkamuser posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
25.4.2010 10:29:14   
Anonimen
Dobro jutro vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
25.4.2010 10:58:38   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Dobro jutro vsem user posted image user posted image user posted image

in dober dan user posted image user posted image user posted image

aj am back user posted image vrnili smo se v petek popoldne z morja......bilo je super duper, vreme krasno...mala je uživala v vodi, tavelika se je naučila plavati brez rokavčkov....skratka 5 dni je šlo tak hitr mimo, da sem resnično mislila, da smo se šli samo obrnit in nazaj user posted image

nič šibam ker ati ne more ukrotiti zaspanke mance

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
26.4.2010 9:06:17   
MEGi20
user posted image
Dobro jutro...evo ena kavica za lep začetek dneva user posted image  kako ste preživele vikend??Moj je bil pester-včeraj sva s tamalim užgala do Otočca in Šmarjeških je malček tko užival...upam, da ni "prenafotral" rib in rac-tko da če kaka plava na hrbtu user posted image  pššt user posted image

živka zadnjič se mi je mudilo v službo pa sem tko na hitro pozdravila user posted image  Moj sinček pogreša družbo je zadnjič na Loki kar eno punčko objemal pa sem se spomnila nate in tvojo pikapoko, smo si tko blizu pa še na igrala bi lahko šli tam pri vrtcu....Sicer pa nevem kaj kompliciram se spravljam že cel vikend poslat SMS pa mi je user posted image  obljubim da ga v kratkem pošljem  user posted image
Sicer pa mislim, da si ti bila soseda od mojga dragega in da ga poznaš user posted image  (on te sicer na videz )

Nič grem pogledat kako napreduje rezervacija za letošnji dopust...upam, da mi ne sporočijo slabe novice;čeprav gremo ko ni glavna sezona - ampak folk povprašuje user posted image   Kam pa kej ve na dopust?? Mi gremo letos vrjetno na KRK

Nič grem še malo delat ob 13h pa domov (komaj čakam) pa tamalega mal ven nagnat na sončka user posted image

Se tipkamo.

Lep pozdravček

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
26.4.2010 10:16:38   
majch
jutro

uh...ni časa za rr, se že pozna, da se vračamo v real life počasi. Tako da, mamo malo sprehajanja po šoli in vrtcu, malo naabavljanja, urejanja raznoraznih zadevščin in evo...

zdaj sva ble dvakrat malo na obisku v vrtcu in se Živi kar dopade. Otroci so ji zanimivi, od prve minute se hodi cartat k vzgojiteljicam, tak da upam, da ji ne bo preveč hudo. Prvi teden sem nažicala še malo dopusta, pa malo nadomeščanja, da bova lepo začele tale vrtec. Uh...je bolj mamiki slabo, kot Živi, se mi zdiuser posted image je pa Živ malo morje v vrtcu. Toliko o tem, da smo zbrali bolj redko ime...user posted image user posted image eh...
drugače pa bom menda kar lepo na izi začela službo, tako da mi naenkrat ni več tako bad it nazaj. Woohoouser posted image . Mam fajn šefico, moram pohvalit.

Toliko pri nas...

No, tiste, ki lepo po morju in tujini vandrate...FOLŠ sem vam.user posted image Pa upam, da uživate, oz, da ste uživali.

Za bubančke držim pesti, da se poštimate.

Za vse ostale pa tudi hugs&kisses .... majch ma vas radauser posted image user posted image

Mejte se.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
26.4.2010 11:28:46   
rea27
ojla

evo še mene..Danes sem imela prvi pregled pri dr. Pišku (no, ja..prvega letos) in je vse potekalo supersko hitro. Ob 9 sem prišla ob 9.10 sem bila že na vrsti, me je pogledal..še vedno je naš bebe na glavici v nizkem štartu, mami pa tudi. Težki smo že slabe 2,5 kg, vendar bi vseeno rada, da še mal počaka, vsaj tam do 38. tedna...pol pa ni panik... Zredila sem se 11 kg, mal sem anemična, kar je po moje iskati razlog tudi v nedisciplini glede počivanja...in tako...

in sedaj najpomembnejša novica za našo družino trenutno: NAŠA EVA LANA HODI!!!!!! Shodila je že 24.4, se pravi 4 dni po svojem 1. rojstnem dnevu, tako da mi je res super fino. Nisem hotela še nič pisat, ker sem si rekla, ah, to je muha enodnevnica..ja, pa kr gre...Sej ob opori je hodila že ene švoh dva meseca, pa spustila se je tudi že, pa naredila 3-4 korake..sedaj pa kar gre in gre...Sicer potem ko ni več prepričana se kar sama vržne na rito...tako, da jo je prav fino gledat hehehehhe Tako, da ja....moja mala princeska je naredila še en korak proti samostojnosti.... Bravo moja mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oki šmoki...gr mami počas kuhat...

aja...khm...kupujem nov voziček...tokrat mutsyja..in se nam vse vrti že kak teden samo okoli tega hehehheuser posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
26.4.2010 11:39:21   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ojla

evo še mene..Danes sem imela prvi pregled pri dr. Pišku (no, ja..prvega letos) in je vse potekalo supersko hitro. Ob 9 sem prišla ob 9.10 sem bila že na vrsti, me je pogledal..še vedno je naš bebe na glavici v nizkem štartu, mami pa tudi. Težki smo že slabe 2,5 kg, vendar bi vseeno rada, da še mal počaka, vsaj tam do 38. tedna...pol pa ni panik... Zredila sem se 11 kg, mal sem anemična, kar je po moje iskati razlog tudi v nedisciplini glede počivanja...in tako...

in sedaj najpomembnejša novica za našo družino trenutno: NAŠA EVA LANA HODI!!!!!! Shodila je že 24.4, se pravi 4 dni po svojem 1. rojstnem dnevu, tako da mi je res super fino. Nisem hotela še nič pisat, ker sem si rekla, ah, to je muha enodnevnica..ja, pa kr gre...Sej ob opori je hodila že ene švoh dva meseca, pa spustila se je tudi že, pa naredila 3-4 korake..sedaj pa kar gre in gre...Sicer potem ko ni več prepričana se kar sama vržne na rito...tako, da jo je prav fino gledat hehehehhe Tako, da ja....moja mala princeska je naredila še en korak proti samostojnosti.... Bravo moja mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oki šmoki...gr mami počas kuhat...

aja...khm...kupujem nov voziček...tokrat mutsyja..in se nam vse vrti že kak teden samo okoli tega hehehheuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
26.4.2010 12:16:02   
Mala_princeska
Dan..... hvala za virtualno kavico, je pasala....
Ja cajt za RR je bolj v riti user posted image user posted image user posted image ker uživamo. V petek smo se vrnili z morčka kot sem vam že sporočila, jst bi šla kar za ene 2 meseca dol se navohat zraka user posted image user posted image user posted image pa bo treba čez 14 dni v službo - en VELIK CMOK V GRLU, ker se moja user posted image ribica user posted image (nora na vodo) še doji in crklja na zizi 100/h in brez dude spi, dudo je zamenjala za moj zizi in ponoči spi pri nama in je danes dragi rekel da naj neham, men je pa tko najlaži da se malo pocarta in spi naprej....uhhh na to bi mogla prej mislit.

V soboto smo Nino peljali na en RD v Oslarijo v Tuš, mi trije pa v šoping po zalogo za hladilnik in en krog okoli Loke v nahrbtniku....tko da smo se sprehodili, pa včeraj smo malo pekli na vikendu za Ninin RD - v soboto 24.4. je dopolnila 6. let :-) Manca pa 10 mesecev. No fešte za RD še ni bilo, gruntamo kako in kaj, po moje bomo tudi mi Oslarijo okupirali, ker ni drago....

Eva Lana user posted image user posted image user posted image za prvo svečko, bravo mojstrici za torto - res super user posted image in user posted image user posted image user posted image za prve samosojne korake user posted image user posted image user posted image iiiiiiiii res čestitke mamici.....

user posted image

Rejika filaj se z železom, moč boš a porodu potrebovala user posted image user posted image user posted image pa počivat, počivat, čeprav vem da je zložej rečt kot naredit.

Majch user posted image user posted image user posted image za dopustek in srečno uvajanje v vrtec, boš vidla čez 14 dni boš rekla, da ti nič več ne jokaš user posted image user posted image user posted image

Živka pošiljam koš zdravja Taji, vse se bo poštimalo....
Cukr tudi Lenartu en zvrhan koš zdravja, upam da ste bolje...da je vročina padla...da ni hujšega....in da se vidimo...če je ne boste kam mahnili...smo namenjeni k vam, seveda te prej pokličem.

Štrumfika kako kaj Taja - ti je že razdjala stanovanje, ko puza? user posted image user posted image Pospravljaš non stop user posted image user posted image user posted image

Nya tebi pa hitro okrevanje po operaciji....

Vsem želim, da maximalno izkoristite sončne dni....

Mi smo včeraj našli rezervni del od tricikla - zaščito - je bilo smeha še in še ko smo jo iskali kot norci, potem pa dedi sam potegne dol z omare v garaži user posted image user posted image user posted image in Manca naravnost uživa v njem....Je bil jok in stok, ko jo je ati ven vzel.....seveda smo ga prej močno zglancali....in je kot nov user posted image čeprav je star enih 5 let user posted image user posted image user posted image

Korakci:
Manca sama veselo koraka ob temle:
user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
26.4.2010 12:21:16   
Mala_princeska
Pa še pozabila napisat, da Manca noro uživa v nahrbtniku:

včeraj je v njem takoj zaspala, ko smo 1h hodili iz vikenda domov
(definitivno priporočam nakup, v vozičku protestira in noče ležat, v nahrbtniku pa se nasloni in zaspi)
user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 26.4.2010 12:23:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 2916
26.4.2010 12:26:57   
Mala_princeska

vozek.....ti bodo uporabnice Mutsya povedale ali so zadovoljne z njim - Kaminek ga ima in ona ga je zihr v nulo preštudirala.user posted image user posted image user posted image
Želim ti en fajn nakup....

Zdej pa grem otroke nafutrat in via sonček....dopoldne sem si sama prvoščla kofico in je prav pasalo pokramljat s kolegico na sončku......

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
26.4.2010 12:59:14   
majch
Bravo Eva Lanauser posted image user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 2918
   [Brisano sporočilo]
26.4.2010 14:16:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
27.4.2010 6:16:43   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

vozek.....ti bodo uporabnice Mutsya povedale ali so zadovoljne z njim - Kaminek ga ima in ona ga je zihr v nulo preštudirala.user posted image user posted image user posted image

rea, mi imamo mutsy slider-ja in smo zadovoljni, ker je kompakten, nč kičast, eleganten, spreten za vožnjo. takrat smo gledal tud od peg perega GT3, sam vožnja je bla še daleč stran od mutsya. vzel smo polne gume in se vseeno lepo vozi po pesku. edino kar mene osebno moti in bi kupila mal drgač je to, da bi kupila samo športni del, brez košare, ki se da lepo čisto poležat oz. čisto vsedet. ker slider ima športni del školjkaste oblike in me to moti. sploh pa, ker je bila naša user posted image že kot majhna zelo nesrečna v košari. je hotla vn vse vidtuser posted image

čeprav je kr neki denarja ta voziček, ampak je upravičenuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

Neposredna povezava do sporočila: 2920
27.4.2010 6:19:02   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Aja, da še javim rezultate s testiranja. T. ni alergik, učki so taki zaradi suhega zraka pozimi in suhe, občutljive kože. Dobili neko kremo. Jaz pa sem kar konkretno na lesko in brezo ter pršice. Težave v mesecu februarju in marcu...no pa imam mir za eno leto, oz. upam, da mi naslednja nosečnost odnese, kar mi je ta prineslauser posted image

user posted image user posted image user posted image za T., zate mal manj user posted image , ampak sej bo, hitr drucga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
27.4.2010 6:20:18   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: majch

Bravo Eva Lanauser posted image user posted image

se podpišem za prve samostojne korake oz. za hojouser posted image

majch, tebe sm pa vidla v nedeljo v trebnjem, ste mel krst, a ne?
smo se glih mim pelal, k smo se šli kopat.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
27.4.2010 10:25:51   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

rea, mi imamo mutsy slider-ja in smo zadovoljni, ker je kompakten, nč kičast, eleganten, spreten za vožnjo. takrat smo gledal tud od peg perega GT3, sam vožnja je bla še daleč stran od mutsya. vzel smo polne gume in se vseeno lepo vozi po pesku. edino kar mene osebno moti in bi kupila mal drgač je to, da bi kupila samo športni del, brez košare, ki se da lepo čisto poležat oz. čisto vsedet. ker slider ima športni del školjkaste oblike in me to moti. sploh pa, ker je bila naša user posted image že kot majhna zelo nesrečna v košari. je hotla vn vse vidtuser posted image

čeprav je kr neki denarja ta voziček, ampak je upravičenuser posted image

ma ne govori, kaminek..midva sva obsojena da dva podvozja kupiva...Ker enega rabiva za košaro in jajčka, na drugo podvozje pa bo namontiran športni del za Evo. Sva misla duo seat kupit, pa se mi ne sanja kako bo funkcioniralo tole z enim čisto mičkenim in eno žabo ki prvih 10 min protestira ko velika?!?!?! Aha, vidva imata sliderja..mi pa bomo vzeli urban riderja. In sem jezna ko hu... ker je pri nas čakalna doba dva meseca in pol. Da fol padeš. Tako, da bova naročila z ebaja, torej iz Nemčije pa še mal popusta je reku tip da bo dal..Pa bomo mel...Seveda, tale dva, ki jih imamo gresta takoj od hiše. Danes ju še enkrat dodobra očedim in via bolha al pa kej podobnega...

Tako, da če katera ve za kako mamico, ki bi rabila celoten sistem vozička - lupinico, košaro, športni del - COncord v turkizno plavi barvi - jim kar priporočite našega :) Je bil uporabljen mogoče pol leta...Najprej sem Evo nosila v slingu, potem smo pa tako marelo kupili, tako da..res ne več kot pol leta...
Zdej grem pa iskat tele male oglase, kamor bi pripopala našega...

lepo bodite na tale naš stari OF al kako že..dan boja proti okupatorju.. Mi danes dobimo prvega Mutsyja jupiiiiuser posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
27.4.2010 13:53:53   
vaney
Kaj vas sonček vabi in ste vse cele dneve zunaj, ko je zatišje tukaj gor?
Joj, mi bi tudi radi šli na sončka, pa smo Anže, mož in jaz na antibiotikih, ker imamo vsi trije angino, jaz celo gnojno.

Evauser posted image user posted image user posted image za prve samostojne korake.

Kaj več pa nimam energije pisat...uživajte

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
27.4.2010 15:25:12   
cukr07
Da se vam nahitro javim preko moževega telefona. V nedeljo zjutraj smo pristali v bolnici, ker je mel 12 ur temperaturo čez 40 in je nikakor nismo mogl zbit. Danes smo končno brez vročine,čakamo še na izvide in upamo, da nas kmalu spustijo domov.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.