Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 13:46:42
|
|
|
|
Oxer
|
Ježek rules! Za pozno kosilo ali večerjo se kar sama angažiram. Nč mama ali tašča. In naj ostane tako.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 13:48:32
|
|
|
|
lidik
|
jaz tud sam med vikendi kuham, ker čez teden je brezveze - moj je zunaj, ker dela, samo za sebe pa raje grem tudi en štuk nižje k mami.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 13:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
sem že mislila, da sem edina razvajena. ma če gre moj na toplo malico ob 2h se meni res ne splača samo za sebe kuhati kosila. s tem, da jaz sem že ob pol4ih doma, on pa pred 6 redko... kaj naj? ga še to čakam? je pa potem med vikendi fino pa kakšna večerja pa tko...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 13:53:11
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha T.Z. veš kaj, mi štirje pa imamo res očitno zelo veliko skupnega pa jaz temu ne pravim ravno razvajenost.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 13:53:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ma saj ni razvajenost... to je samo praktičnost. (ampak imamo res veliko skupnega!!!)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 13:54:27
|
|
|
|
lidik
|
ja ja praktičnost ja - s tem se pa popolnoma strinjam !!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 14:03:12
|
|
|
|
obcinarka
|
no pol pa dans pridem k teb, jutr pa k lidik.. pa mame kuhajo.. jao punce res luštno, jaz si prejšnji večer kej že pripravim, ker drgač.. mi je muka začet kuhat ko pridem domov po službi.. o tašči pa ne bi... ja na kavču s kupom revij cel dan in ji pač na missel ne pride da bi slučajno skuhala!!!! vam jutr poročam ka je novga v rumenem tisku, bo vse vedla!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 14:15:40
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. še tukaj - UŽIVAJ !!!!!!!!!!! Pa hitro senčko poišči.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 14:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz kuhanja v bistvu ne pričakujem od mame in mi je to luxus. kaj šele, da bi takšno razvajanje (pa tud če samo 1x/teden) pričakovala od tašče... mi to res veliiiko pomeni ampak mami je sama rekla, da ji je vseeno če da še za enega v lonec - s tem da nikoli ne kuha extra zame, največkrat si potem kar pogrejem v mikrovalovki (pač moji jejo maaalce prej in da me ne čakajo) in je to to. eto punce, jaz odhajam domov. lep preostanek dneva!!! papa!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 14:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik T.Z. še tukaj - UŽIVAJ !!!!!!!!!!! Pa hitro senčko poišči. madona si hitra!!! enako
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 14:19:41
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik T.Z. še tukaj - UŽIVAJ !!!!!!!!!!! Pa hitro senčko poišči. madona si hitra!!! enako ja pa dej, včasih te moram prehiteti.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 14:39:22
|
|
|
|
urskaf
|
Nič, punce, uživajte!!! Se tudi jst poslavljam za danes.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 14:45:48
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem tudi danes imela pregled, ni bil čisto nič posebnega, ni mi delal UZ, niti ni srčka poslušal, me je pa vaginalno pregledal, maternični vrat in to, pa prekontroliral izvide krvi in urina, kar sem dala zadnjič. Skratka pri nas vse ok, nič posebnega, MV brez problema, edino na tokso sem negativna, moram malo pazit, da se kje sveže ne okužim. Naslednji pregled je že morfologija in sicer 31.8. Aja, pa ko ste bile pri toksi, jaz normalno ves čas cartam našo maco, pa ji čistim wc, saj si potem človek pošteno roke umije, pa itak ne prijema dreksev z rokami ampak čistiš z lopatko. Tako da pri naši maci ne mislim nič drugače delat, pri tujih pa bom nekoliko bolj pazljiva ja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.7.2010 14:46:52
|
|
|
|
lidik
|
urskaf uživaj !!!!!!!!!!!!! pa pa
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.7.2010 7:46:26
|
|
|
|
lidik
|
DOBRO JUTRO !!!!!!!!!!!!!!! Kako ste kaj danes? Jaz sem zaenkrat še dobre volje, ker se še da dihat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.7.2010 8:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutroooo!!! Eto mene nenaspano danes, smo imeli včeraj cel show v hiši, polna hiša smeha. Je bratu crknil računalnik in potem valda panika in smo poskušali rešiti kar se je rešiti dalo pa se je vse skupaj kar zavleklo... Drugače sem pa dobre volje, po službi grem še na csd po vse možne vloge, da jih doma v miru izpolnim in jim jih potem dostavim. Eto, to je to na hitro, zdaj pa nekaj naredim pa se spet javim!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.7.2010 8:27:33
|
|
|
|
lidik
|
ooo T.Z. ste imeli pa pestro pri vas doma. No v glavnem jaz pa ne vem ali me je včeraj kje napihalo, ali pa sem se ponoči zaležala. Danes zjutraj ko sem se zbudila komaj premikam vrat in glavo. Vse me tako boli, da ja za znoreti.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.7.2010 8:57:29
|
|
|
|
obcinarka
|
opa, pozdravček... veš to bo pa po mojem od tiste težko pričakovane klime.... ki te je napihala... ..... malo heca menda ne škodi... jaz pa včeri šla v čistilnico v tuš in nisem mogla mim c&a, pa baby centra... kupla dva bodija nevtralne barve, pa ene nogavičke, dve kapici..... in ene bele žabice, tople... pa dekce in oddeje majo fullllllllllllllllll lepe in tople... sm se kar po prstih tolkla.. drgač pa mislim da bom kupla odejico in povšter solo. pa blago in bo tašča lepo sešila posteljnino... ker je pa moj včeraj čist znorel, a bo mogoč kej energije pokazala in ne samo tv+kavč+lady!!!!!!!!!!!!!! v glavnem.. kaj novga pr vas????
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.7.2010 9:03:05
|
|
|
|
lidik
|
hja sem si zgleda tako želela, da bi mi pihalo, da me je prej začel vrat bolet kot pa sem pihanje dočakala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.7.2010 9:26:02
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.7.2010 9:27:58
|
|
|
|
urskaf
|
Dobro jutro punce! Je že kateri kaj vroče?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.7.2010 9:34:50
|
|
|
|
lidik
|
ja urskaf meni je vroče za znoret. Že zdaj - veš kje je ura še pol pet. Pa še to sem ugotovila da bolj ko mi je vroče bolj me vrat boli, čeprav ne vem kakšno povezavo ima to.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.7.2010 9:45:28
|
|
|
|
obcinarka
|
kaj mogoč kaj.... čednega.. za oči spočit mislim... tam okol tvoje pisarne hodi??.. ... in posledično verižno ti je potem vroče, pa seveda te vrat boli!"!! dans sm posebno pametna
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.7.2010 9:47:23
|
|
|
|
lidik
|
hmmm čuj obcinarka smo same babe v službi, pa še stranke danes hodijo same leve, tako da to sigurno tokrat ne bo krivo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.7.2010 9:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik: morda pritisk urskaf: meni je 24/7 vroče obcinarka: dober razlog, za to se splača tudi bolečine v vratu potrpeti Arwenko: jutroooo!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?