|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
8.7.2010 12:10:51   
lidik
obcinarka ne vem recepta, ko ga pa iznajdeš (razen kavice in kavča) user posted image mi pa sporoči, ker bi ga jaz tudi rada imela. user posted image

T.Z. super, samo da je vse vredu - ojej, mu bodo jajčke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
   RE: Celjske srečke nosečke
8.7.2010 12:42:20   
Oxer
Hojla, res sem vesela, da je peso doma.
Ampak T.Z., pes se ne goni, zato je lahko kastriran kadarkoli. Gonijo se psičke in pse privabljajo z vonjem.
Glede na to, da ima vaš pes prakso kdaj pa kdaj malo odlutat je verjetnost, da bo to tudi kastriran počel, ker je tega navajen. Na vas pa je odgovornost, da onemogočite psu, ki je zmožen zaplodit psičko takšne pohode in da ga kastrirate.
Karaketer psa ostane isti in ne nasedajte raznim nebulozam, ki jih vejo nekateri povedat (tudi veterinarji).
Samo v prijazen nasvet. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
   RE: Celjske srečke nosečke
8.7.2010 12:50:27   
Anonimen
Mnja, saj sem razmišljala o tem, da karakterja to ne bo spremenilo. Res je, da je še mlad in da tako kot pravim... ponavadi do sosedov potem pa tam obstane ker ga crtljajo... Nočem, da mi hodi okoli psic, čeprav vem, da lahko del nagona tudi po kastraciji ostane; hkrati pa nočem, da imam psa v boxu zaprtega. Ni mi do tega, vem pa, da ga vsako sekundo pa nihče ne more imeti na očeh. In če mu točiš vodo pač ne pričakuješ, da ti bo ravno v tiste 10s ušel no... Pes je navajen hiše in nas okoli sebe in si preprosto ne predstavljam kakšno mučenje mu bo biti v boxu. Vem pa, da bo koneckoncev to edina rešitev, če ga še kdaj piči da uide. Ker ni v nevarnosti samo pes v tistem momentu ampak tudi vozniki, lahko sreča koga, ki se na smrt boji psov in ga hudo prestraši...
Pri prejšnjem psu, ki sem ga imela 15let se mi s tem ni bilo treba ukvarjati. Je bil doma nonstop, niti enkrat se ni premaknil iz našega posestva (razen do istih sosedov kot ta, ker pač... so skoraj družina in je to res cca 50m zračne po travniku),... tako da je to zame čisto šok, da takole izgine in da ne veš kje je in če je vse ok z njim. Ah... se bomo pogovorili ko pridem domov kaj bomo storili.

(odgovor članu Oxer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
   RE: Celjske srečke nosečke
8.7.2010 13:56:36   
obcinarka
no pomagala je rahla kavica pa dva fina keksa zraven, pa še ena mandarina... pa sm se zbudila vsaj malo.. jaz mam jutr siminitija...  sm mela pregled v maju, kjer mi je potrdil nosečnost, vaginalni pregled... torej jutr pričakujem UZ... predvidevam, pa prečekirava rezultate od NS, pa izvide iz bolnišnice ( kri+toksomoplazma, krvna skupina).. zjutraj morm dat pa vodo.... a  se še kej več pričakuje??
dans sm čist razštelana... sploh ne morm mislit normalno??!!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
   RE: Celjske srečke nosečke
8.7.2010 15:18:18   
Oxer
T. Z. karakter je eno navada pa drugo. Pes ne luta zaradi karakterja, res, da si nekateri vzamejo malo večji "krog" v katerem se gibajo. 
Koliko je star vaš kuža?
Vsekakor se je dobro odločiti za kastracijo preden mu pride tole uhajanje v navado. Vi boste bolj mirni, on ne bo tekal za gonečkami in ne bo nezaželjenih madičev, ki jih je vaš pes naštepal + ostalih nevšečnosti. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
   RE: Celjske srečke nosečke
8.7.2010 17:19:17   
Anonimen
malce manj kot 2 leti ima... smo ravno imeli debato okoli tega kaj bomo naredili in verjetno bo res padla kastracija, če ne bo pomagalo pa nadaljni ukrepi...

(odgovor članu Oxer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
   RE: Celjske srečke nosečke
8.7.2010 21:56:27   
lidik
obcinarka, verjetno imaš to 2.pregled. No v glavnem pri meni je na drugem pregledu zgledalo tako: najprej sem šla v laboratorij in sem dala vodo in po enih 10-ih minutih dobila nazaj MK in izvid in šla s tem k simonitiju. Ko sem prišla pa k njemu, sva pa najprej prečekirala izvide, če je vse vredu, potem težo, pa počutje,....pol mi je pa na hitro naredil UZ, ker pripada ti sicer ne, ampak simoniti ima navado da ga ponavadi vedno naredi. No in na koncu sva se še zmenila kdaj bo morfologija oz. on to reče 2. UZ (to je pri njemu eno in isto, da ne boš presenečena), aja pa potem mi je dal datum za cuker test. Na koncu sem ga še jaz nekaj spraševala in to je bilo tudi vse.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 7:27:43   
lidik
punce, dobro jutro. V glavnem vam moram nekaj sporočiti in po mojem boste full jezne na mene. Pa povem po pravici, da čisto upravičeno. Ampak mene je moj dragi včeraj presenetil in mi povedal, da midva pa greva že kar danes v Koper. Torej ko končam službo grem domov, vzamem kufre (ki sem jih pakirala včeraj ob enajstih zvečer, ker se je šele takrat spomnil)in greva. Vmes se ustaviva v Celju, da kupim neko malenkost za dol in šibneva.

A ste fejst hude? user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 8:11:45   
Anonimen
bemtiš no user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 8:24:38   
lidik
T.Z. obljubim da pridem enkrat v Laško in greva tam na kavico. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 8:27:15   
Anonimen
No zdaj čakam, da še ostale odpovejo...
Na "srečanju" septembrk se je namreč zgodilo to, da je ena ostala sama v slaščičarni, jaz sem bila edina, ki je javila, da ne more priti, ostale pa se preprosto niso pokazale. Me zanima, če bo tokrat kaj bolje... sploh glede na to, da imam itak samo tvojo številko in številko od urskaf...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 8:32:15   
lidik
T.Z. jaz če bi bila še danes doma bi sigurno prišla. Sigurno pa ne bi naredila tega, da ne bi javila če ne bi mogla priti. Sej sem malo gruntala, da bi mu rekla, da grem vsaj za urco al pa vsaj za pol urce z vami, da vas vsaj vidim, pa greva midva malo kasneje, samo sem bla raje tiho, da si ne bi premislil. Če pa se slučajno naredi da grem sama najprej v shoping pa sigurno pridem - pa če ne druga vas vsaj pozdravit. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 8:34:02   
Anonimen
saj vem... ti kar lepo uživaj na morčeku!!! saj nisem jezna, brez skrbi. normalno, da ne boš prestavljala morja, iskreno povedano jaz tudi dvomim da bi ga.

drugače pa... kje in kako ste pa vse ostale danes?

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 8:37:48   
lidik
no sej pravim, pridm v laško, ker bi te res rada spoznala še s trebuškom. user posted image Drugače pa če res pride kaj vmes, da grem sama najprej v shopping se ustavim, da vas vsaj pogledam in pozdravim.

Kje so pa ostale pa ne vem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 8:39:27   
Anonimen
lidik, saj sem še 14dni v celju... danes 14dni se poslovim iz službe, potem pa verjetno res ne bom več vsak dan tu...
drugače pa le stlači v urnik kavico z nami danes... user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1715
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 8:44:37   
lidik
Obljubim da bom poskusila. Sej pravim, če bo šel moj že v trgovino zraven potem nikakor ne bo šlo, ker me ne bo še tam čakal, če pa grem sama, pa priletim - samo res za kakšne pol urce, več ne bo časa. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 8:45:04   
Anonimen
ni problema ;)

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 8:48:50   
lidik
T.Z: povej kaj pravi tvoj kosmatinec? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 8:53:43   
Anonimen
moj kosmatinec je bil včeraj cel dan takoooo priden pes, da dol padeš. se pa vidi, da se res psice gonijo, ker je danes zjutraj atiju skoraj pobegnil sredi lulanja, ko je pogledal stran. mislim... nikoli nismo šli zraven njega do "lulanje-placa" pa ni bilo problemov, zdaj greš pa zraven, pogledaš proti hiši in pes je takoj 300m stran. kako ta user posted image ve, da ga samo 3s nimaš pod nadzorom, ne vem... ampak definitivno si je prislužil box kadar bomo zunaj, če je v hiši je tako v hiši tu ni problema. za kastracijo se pa še pogovarjamo doma, lulanje in ostalo pa se bo pač vršilo s povodcem. zgleda, da drugo zaenkrat ne bo pomagalo. madona nočem da me še kdaj 6h skupaj trebuh boli samo zato, ker se ena psica nekje goni user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1719
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 9:00:37   
urskaf
Jutro punce!!!

lidik, pa ne no. user posted image   Škoda, da te ne bo. Jst sem tudi komaj čakala, da te spoznam.

T.Z. brez skrbi, ne boš sama, jst sigurno pridem. Vsaj dve bova. user posted image Je pa res, da se zdaj psice gonijo, ja, naša dva imata tudi nočne pohode. Čez dan pa spita ko crke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 9:01:48   
urskaf
Pardon, narobe tipko sem stisnila. Hotla sem dopisat pri prejšnjem: lidik uživaj na morju, kolikor se le da!!!


< Sporočilo je popravil urskaf -- 9.7.2010 9:02:46 >

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 9:04:34   
Anonimen
urskaf: iiiii no vsaj ti prideš... ti boš malce čez 15h ane?
ja, sem videla, da se res gonijo, ker so vsi psi, ki so drugače prosti in pridni že ena 2 dni pod poostrenim nadzorom ter "zaprti"... ma meni je pozno potegnilo, da bi to lahko tudi preventivno naredili - se vidi, da pri prejšnjem psu vseh 15let nisem imela problemov z uhajanjem niti med gonjo, za tega pa zgleda da je to tudi prva gonja... ma bomo popravili to. samo kaj ko ima takoooo žalostne učke kot da zdaj ga pa nimamo radi. torej kako psu dopovedat, da je to vse samo za njegovo varnost? user posted image mislim.. že jaz kot pubertetnica kakšnih podobnih stvari nisem razumela user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 9:09:07   
urskaf
Ja, jst delam do 15., pol pridem pa kr direkt. Je pa tak čisto blizu, tak da več kot 10 min ne bom zamudila.
Ja, moj prejšnji kuža je tudi moral biti zaprt, ko so se gonile psice, pa je tako tulil cele noči, pa še podnevi včasih. Sam kar je treba, je pač treba. Vse je za njihovo dobro. Jst sem bila zaradi gonečih psic ob njega. Mi je še zdaj ful hudo, pa je že 2 leti od tega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 9:11:30   
Arwenko
Jutro...jaz imam pa katastrofalno noč za sabo, praktično nič nisem spala...najprej je bila ena psička živčna in tečna, moj je smrčal kot nor, nočne more so me dajale, pa sredi noči sem tak knockout dobila s komolcem od mojega direkt v glavo. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
   RE: Celjske srečke nosečke
9.7.2010 9:12:31   
lidik
urskaf midve sva tudi čisto blizu, tako da obljubim, da če vas danes ne pridem vsaj pozdravit, te kmalu pokličem, da se srečava kje v šentjurju na kavici. 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?