|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
28.6.2010 12:56:19   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Evo vprašanje še imam. tam na tistem obrazcu, ki ga izpolni delodajalec obkrožim, da je seznanjen, da bom koristila porodniški dopust in dopust za nego in varstvo otroka (torej obe rubriki) ali moram oddati 2 obrazca za vsako stvar posebej??

ne kar oboje obkrožiš ne rabiš dajti posebej obrazca, no jaz sem tam pustila kar prazno ko sem prišla pa na socialno me je vprašala če bom sama koristila ob dela in sem rekla da ja in mi je ona potem obkrožila to kar je morala, ker tudi mene je begalo to vprašanje zato sem rajši pustila prazno pa mi je potem na socialni obkrožila tako kot mora bitiuser posted image , čeprav mi še sedaj ni jasno zakaj morajo to ločevati, če pa 99% ženske koristijo celotno porodniškouser posted image ,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 876
28.6.2010 12:57:45   
urskaf
user posted image user posted image user posted image   Ja, nič ni ziher.

lidik en  popravek glede najinih delovnih dni. Danes sem malo bolj podrobno gledala datume in če nama upoštevajo 15.12. za PDP, nastopima porodniško 17.11. Tako da če danes ne štejeva več, grema v službo še natanko 100 krat.

T.Z. meni se zdi, da sem jst obkrožila kr oboje naenkrat.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 877
28.6.2010 12:58:04   
lidik
ojej. Sej ne morem verjeti. Grem na malico in ve se takole razčvekate. O super urskaf a ne, da imava dve pred nama da nama bosta napotke glede papirjev dajali. Jaz sem čisto zelena v tem. Nimam pojma kam, kdaj in kaj moram sploh začet urejat. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 878
28.6.2010 12:59:52   
lidik
urskaf in če odšteješ še dneve dopusta, potem vidiš da sploh ne greš več velikokrat v službo. user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj to pomeni, da če imam jaz 25 dni dopusta, da grem samo še 75-krat???? Ojej, pa to bo res prej kot sem mislila. 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 879
28.6.2010 13:00:40   
urskaf
Jst imam sicer vse skopirano doma, sam se bom sigurno spet ful lovila, ko bom gledla kaj vse moram izpolnit. user posted image

lidik Važička, jst imam pa samo še 9 dni dopusta. Bom še kr lep čas v službi. Pa bi bla že kr zdaj doma!!! Pa še na dopust nisma nič šla. user posted image ojoj

< Sporočilo je popravil urskaf -- 28.6.2010 13:01:58 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 880
28.6.2010 13:02:56   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

user posted image user posted image user posted image   Ja, nič ni ziher.

lidik en  popravek glede najinih delovnih dni. Danes sem malo bolj podrobno gledala datume in če nama upoštevajo 15.12. za PDP, nastopima porodniško 17.11. Tako da če danes ne štejeva več, grema v službo še natanko 100 krat.

sedaj pa ne vem ali sem prav prebrala ali imata na isti dan rokuser posted image , no mogoče bosta pa skupaj v porodnišnici. Da es vama le ne bo tako naredilo kot se je meni in eni znanki pred šestimi leti, ko sma imeli rok par dni narazen, na koncu pa sma rodili en dan narazen in sma bili v sosednjih sobah pa vse do dneva ko sam šli domov nisma vedeli da sma sosedi po sobahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ko smo šli pa domov smo se pa na hodniku srečale, pa sma ob bile not no jaz 7 dni ona pa šestuser posted image

Bosta videli en dva tri bo minilouser posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 881
28.6.2010 13:05:31   
urskaf
Ja, sma se že menili, da bova verjetno cimri. user posted image

Meni se taaaak vleče. Jst bi bila že kr doma. user posted image Sem se čist razvadila na prejšnji porodniški. user posted image Sam na taščico ne smem študirat. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 882
28.6.2010 13:10:27   
nadka30

Ja, sma se že menili, da bova verjetno cimri. user posted image

Meni se taaaak vleče. Jst bi bila že kr doma. user posted image Sem se čist razvadila na prejšnji porodniški. user posted image Sam na taščico ne smem študirat. user posted image

saj bo hitro minilo, kaj te taščica jezi, no jaz imam hvalu bogu srečo, ne živimo skupaj in jo zato vidim kadar jaz želim in ne obratno, sedaj sma še pa parcelo kupila tako da mislima gradit hiško, včasih se kar vprašam kako nama bo to vse sfolgalo; pa poroka,pa hiška ,....včasih presenetima midva sama sebeuser posted image

Skušaj tako razmišljat ko moja tamala reče mami imam dva ušesa enega da gre vse noter drugega pa zato da tisto, kar ne rabim slišat gre venuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 883
28.6.2010 13:14:22   
urskaf
Imaš pa pametno hčerkico. user posted image Saj poskušam. user posted image Drugače pa vse se da, če je le volja.

Ja, nadka30, da ne pozabimo, naslednji petek, 09.07., smo ob 15:00 zmenjene v Kitajskem Dvoru na Teharski cesti, da se mal dobimo Celjske nosečke. Zaenkrat pridemo samo me tri: lidik, T.Z.  in jst, se še nobena druga ni prijavila. Če si zainteresirana, si lepo vabljena.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 884
28.6.2010 13:16:51   
Anonimen
O pa res, pridruži se nam user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
28.6.2010 13:18:58   
nadka30
hvala za povabilo, če bom utegnila in če me ne bo kaj preveč mučilo bom skušala priti. Drugače sem pa pravkar računala da sem noseča polnih 30 tednov in da vstopam v 31 tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image , tako da sedaj pa še nekje 7-9 tednov to se pa že kar lepo slišiuser posted image user posted image user posted image user posted image , ampak moram pa rečt da marsikdo misli da bom rodila nekje v pozni jeseni, ker me baje nič kaj ni skupajuser posted image no meni se glih ne zdi takouser posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 886
28.6.2010 13:21:34   
Anonimen
meni govorijo ravno obratno: da če imam dvojčke ker imam baje velik trebuh. no pa se meni ne zdi, da bi bil takooooo velik user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 887
28.6.2010 13:22:59   
urskaf
Meni so v prvi nosečnosti tudi vsi govoril, da me nič ni skupaj, pol me je pa zadnji mesec tak napihnilo, sem bila kr tak balonček. user posted image Ti kr pridi, bomo mal skupi jamrale.
Tule je pa še link za porodniški dopust. Jst sem vse podatke za prvega dobila tukaj: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/porodniskiDopust.asp

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 888
28.6.2010 13:25:32   
lidik
oooo kako pa to da samo še 9 dni? user posted image NO jaz imam pa srečo, me še ves dopust čaka, sem zdaj komaj starega porabila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja nadka30 imava res na isti dan rok in ja midve sva se že zmenile da bova cimri v porodnišnici, da bova imeli družbo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 889
28.6.2010 13:26:07   
Anonimen
eto jaz sem klicala na naš csd pa mi je svetovala, da naj počakam. da ni treba 60dni pred pdp oddati vloge ampak glavno da oddam pred nastopom porodniškega dopusta. 60dni pred pdp pridem na csd pa dobim papirje pa se dogovorim o vsem... ne bom nič prehitevala.

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
28.6.2010 13:27:45   
nadka30

meni govorijo ravno obratno: da če imam dvojčke ker imam baje velik trebuh. no pa se meni ne zdi, da bi bil takooooo velik user posted image

sem si šla sedajle za hec merit obseg trebuščka okoli pasu pri popku in jaz imam obseg 98 cm, meni se to ne zdi malo, z nadjo sem bila noseča v istem času in hlače, ki sem jih jaz nosila na eni poroki sredi junija sedaj že za prvega maja nisem več dobila na sebeuser posted image tako da jaz res ne zastopim kakašen trebuh bi morala imeti po večini ljudi.Res pa je da mene ni bilo nikoli ne vem koliko skupaj in sem pred nosečnostjo imela 50 kg sedaj jih pa imam 56, pa saj tudi veilka nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
28.6.2010 13:28:19   
urskaf
Jst sem pa ves dopust porabila za Mihca. Je teta, ko nama ga pazi, imela operacijo, pa je mogla 1 mesec počivat, pa ni bilo druge, kot da sma imela midva dopust, pa je skoraj ves šel user posted image .
Punce, dajte mi povedat. Ko greste na pregled, vzamete dopust, al bolniško, al potem ure not spravljate?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 892
28.6.2010 13:31:19   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

oooo kako pa to da samo še 9 dni? user posted image NO jaz imam pa srečo, me še ves dopust čaka, sem zdaj komaj starega porabila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja nadka30 imava res na isti dan rok in ja midve sva se že zmenile da bova cimri v porodnišnici, da bova imeli družbo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja lepo, pa da se nista vidve že prej kaj zmenile, da imata na isti dan rokuser posted image , mogoče sta se pa možeka prej pomenilauser posted image .
Ja saj je prav da si že prej organiziraš kdo bo cimer v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 893
28.6.2010 13:32:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

sem si šla sedajle za hec merit obseg trebuščka okoli pasu pri popku in jaz imam obseg 98 cm

LOOOOOL jaz sem danes 28t2d pa imam obseg pri popku 106cm. sem pa vse pridobljene dala v trebuh in v prsi...

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
28.6.2010 13:32:45   
urskaf

Ja saj je prav da si že prej organiziraš kdo bo cimer v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, ziher je ziher, da nimaš potem kake tečke v sobi.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 895
28.6.2010 13:35:17   
lidik
ooooo vam kr malo zavidam ko vas je tako malo skupaj - no sej je p amene zato za vse vas dovolj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmm veš nadka30 midve z urskaf se nisva nič menle, je kr naneslo tako, ker sva se šele sedaj spoznale. user posted image user posted image user posted image user posted image Za najina možička pa ne vem - ga bom malo po ovinkih danes vprašala, če je s kom kaj preračunaval. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
28.6.2010 13:36:37   
lidik

Ja, ja, ziher je ziher, da nimaš potem kake tečke v sobi.

samo naj si naju dovolijo dati v različne sobe, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 897
28.6.2010 13:42:57   
nadka30

ooooo vam kr malo zavidam ko vas je tako malo skupaj - no sej je p amene zato za vse vas dovolj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmm veš nadka30 midve z urskaf se nisva nič menle, je kr naneslo tako, ker sva se šele sedaj spoznale. user posted image user posted image user posted image user posted image Za najina možička pa ne vem - ga bom malo po ovinkih danes vprašala, če je s kom kaj preračunaval. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz bi se vprašala nikoli ne reči nikoli, mal se hecam, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja dober se je prej organizirat.
NO jaz pa sploh ne vem kam sem kaj dala, prsi se mi niso kaj preveč spremenile- saj meni se ne zdi, čeprav je moj zelo zadovoljen in pravi da lahko kar take ostanejouser posted image , sem pa nekaj si naložila na tazadnjouser posted image user posted image user posted image user posted image tako da lahko malo bolj komot sedimuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 898
28.6.2010 13:43:22   
urskaf

samo naj si naju dovolijo dati v različne sobe, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sam naj probajo!!!! user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 899
28.6.2010 13:45:42   
urskaf
Jst pa že 5 min iščem meter po pisarni, pa ga ne najdem. user posted image Se bom mogla doma zmerit, pa potem povem mere. user posted image Čeprav se zredila še nisem nekaj veliko, kake 1,5 kg, sam se mi zdi, da je šlo vse v prsi. user posted image Se tudi moj nič ne pritožuje, jst jih pa že komaj vlačim okoli. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?