Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.11.2010 7:59:50
|
|
|
|
enček
|
IZVIRNO SPOROČILO: enček IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 PUNCE POZOR POMEMBNO OBVESTILO NAŠ JAN PRIHAJA DANES DOMOV jeeeeeee....BRAVO, DOBRODOŠLA DOMA JAN IN LIDIK...............kak me takele novičke na forumu spravijo v dobro voljo!!!!!! Veliko, veliko, veliko cartkanja v domačem okolju!!! Zelo vesela za vas!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2010 8:48:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.11.2010 9:29:29
|
|
|
|
Arwenko
|
Hojla punce, kako ste kaj? Jaz sem danes ful slabo spala, zraven vsega pa imela še tako prijetno budnico, mož je najprej ružil, pol zajebaval pse, ki so začeli lajat, pol mi je še okno zaprl, eh, vse me je motlo, pol sva se pa še skregala, ker je bil gospod užaljen zakaj sem slabe volje Skratka...en predlog: a bi se me počasi preselile na II. del? In to preden nam čez 3 strani zaklenejo temo, ker pol se seznamčka in podobnih stvari menda ne da več kopirat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.11.2010 12:01:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Oz. dobro jutro. Spala nič, po dojenju ob 3h ponoči sem ostala budna, glavobol, vročina. Moj mi je kuhal čaj ob 5 zjutraj :( No vročine ni več, glavobol ostaja. Čakam, da se tale čaj toliko ohladi, da ga lahko spijem in šibam nazaj v posteljo. Še dobro, da je F. carta in da nima težav biti pri meni v postelji... Kar se tiče pa II dela pa naj ga ena otvori, jaz bom ob priliki tja dala seznamček.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.11.2010 12:33:26
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, II. del odprt
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?