Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 9.11.2010 23:22:10
|
|
|
|
Eruvande
|
Hvala, ker ste se spomnile name Zdej so trije dnevi z lepimi datumi 10.11.10, 11.11.10 in 12.11.10 Tak da ma te tri dni čas, da se odloči in pride Sicer sem imela tudi jaz rd 7.11. Sem samo čakala, če bo hotla met na isti dan rd, kot jaz...pa si je očitno izbrala svoj dan hehe Izpod vaših tipk v ušesa tistega, ki mora slišat Drugače me ima pa T.Z. na FB, tako da bo ona sigurno med prvimi vedela, kaj se dogaja/se je zgodilo hehe
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.11.2010 7:59:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.11.2010 12:13:13
|
|
|
|
nadka30
|
dan eruvande vse naj naj za rojstni dan ter čim lepši, ter krajši porod
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.11.2010 12:29:25
|
|
|
|
nadka30
|
dan ma sem jez , ker sem cel kup napisala pa mi je vse zbrisalo, v glavnem na kratko včeraj sem imela obisk iz službe, smo se mal načvekale malo obirale ter šinfale, pravijo da komaj čakajo da pridem nazaj mene pa po resnic povedano nič ne vleče, še dober da sem še najmajn 9. mescev doma da lahko na veliko uživam z najinima dekletoma . Jutri imamo drugo posvetovalnico, bomo videli kako rastemo ter kašne so naše obline . Registrirana vse naj, naj tvoji pupi za današnji rojstni dan T.Z. kako si zadovoljna z lidlovimi pleničkami, so ok, jih boš še nabavljala Kje so pa še ostale naše punce, ki se že dolgo niso javile; delfinka, maja,.....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.11.2010 12:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
nadka: saj mislim, da sem že napisala, da lidl pri nas odpade. ni šans, pretrde so. zdaj imam doma še tuševe pa dmove pa so dmove najbolj mehke, tuševe pa tudi skoraj nič ne zaostajajo. pri lidlovih se mi je pa zdelo k da mu karton na rit dajem - res so trde v primerjavi s temi dvemi no. kakšne so pa hoferjeve?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.11.2010 12:54:26
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. nadka: saj mislim, da sem že napisala, da lidl pri nas odpade. ni šans, pretrde so. zdaj imam doma še tuševe pa dmove pa so dmove najbolj mehke, tuševe pa tudi skoraj nič ne zaostajajo. pri lidlovih se mi je pa zdelo k da mu karton na rit dajem - res so trde v primerjavi s temi dvemi no. kakšne so pa hoferjeve? hoferjeve so ok, ne smrdijo, ne prepuščajo so pa malenkost bolj trde kot dm- se mi zdijo da so včasih dm že skor pre mehke.tako da bomo kupovali dm in hofer katere bodo v akciji takrat ko jih bomo rabili
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.11.2010 14:40:18
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: MojaV Jaz ti žal lahko samo povem, kam jaz NE BI nikoli več šla. Razen če boš kaj hodila po Ljubljani, potem pa pojdi na Trubarjevo. Lastnici je ime Petra, saj boš našla na guglu. a je v CE?
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.11.2010 19:06:03
|
|
|
|
Arwenko
|
Vidim da je danes bolj tišina tukaj gor...uživajte vse skupaj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 11:46:06
|
|
|
|
nadka30
|
ma ko dans zaj rr pregled- danes smo imeli drugi pregled, pridno smo napredovali, teža je 5730g in zrasli smo na 58,5cm, obseg glave imamo 41,5 (jaz ne vem kje so to našli če se mi zdi da imamo tako malo bučkico), ker pa imamo na obrazu po ličkah te presnete mozoljčke oz flekece, ki so občasno bolj vidni smo dobili neko kremico pa še jaz sem ker dojim na dieti- tako da hrano brez mleka in jajc da vidimo če smo slučajno na kaj alergični pojma nimam kaj bom sedaj jedla, ali katera ve lahko makarone oz testenine, v njih je tudi malo jajc . No jaz vseeno upam da le ni kaka alergija
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 12:13:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Pa saj rr že par dni zaje ava nadka pri nas je imel na prvem pregledu mozoljčke pa je tudi rekla "nič mleka" ampak sem na koncu ugotovila, da se je samo čistila koža... je pa naša tamlada super napredovala, bom poročala F. dobre novičke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2010 12:27:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 12:37:06
|
|
|
|
Eruvande
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 dan eruvande vse naj naj za rojstni dan ter čim lepši, ter krajši porod Hvalaaa Upam, da se tvoje želje izpolnijo. Drugače pa še vedno tu
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 12:42:25
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Nadka30, lahko ješ polnozrnate ali pa durum testenine. Pa za napredek hčerkice! kje pa dobim te testenine, ker mi ni glih za lavfat od poncija do pilata- jaz sem pa tako ali tako nora na testenine, pa hvala za informacijo.. Sicer še vedno obstoja da je možnost da se samo obrazek čisti, ker nikjer drugje ni nonega flekeca oz. mozoljčkov kot po obrazu in tudi ni videt da bi jo kaj srbelo bom pa vsekakor na dietiu da vidimo kajk in kako, možno je pa res da še njeno telo ni pripravljeno da preko mojega mleka dobi jajčka, pa mleko. eruvande sedaj pa pod nujo v P, postlja te že čaka, ajde gremooooooooooooooooo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2010 12:55:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 13:58:34
|
|
|
|
Arwenko
|
nadka...te testenine dobiš v vsakem spar-u :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 14:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce kolk sem pa js vesela, da mam teraso! Mali je tečkal, sem ga popokala, oblekla v kombinezon, kapico, dala gor rokavičke, postavila ven ležalnik in ga pokrila z deknico. No.... čas budnosti je bil 3min, zdaj pa že uro pa pol lepo spi na sončku. Mami pa berem Alamuta oz. zdajle sem prečekirala malce net :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 15:30:12
|
|
|
|
balem
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 pregled- danes smo imeli drugi pregled, pridno smo napredovali, teža je 5730g in zrasli smo na 58,5cm, obseg glave imamo 41,5 Pridni!!!! Naša je pri 4h mescih mela 67cm in samo 5500g Bomo vidli kako bo kaj zdej, ko sva začeli z GH, upam da bo kej bol napredovala na teži, čeprav je še zmeri lepo v tistih njihovih tabelcah, se jst bol sekiram kot bi blo treba
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 15:53:29
|
|
|
|
nadka30
|
PUNCE POZOR POMEMBNO OBVESTILO NAŠ JAN PRIHAJA DANES DOMOV Jan želim ti čim lepši prihod domov ter čim hitrejše pridobivanje gramčkov,Ati in mamica si bosta pa letošnje martinovo za vedno zapoomnila
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 15:54:01
|
|
|
|
Arwenko
|
Huh, 5 kg, jaz sem včeraj malo za hec pestovala eno svojo psičko, ki ima 10kg pa sma se z mojim zafrkavala, da bo dojenček prava perica proti temu
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 15:54:56
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 PUNCE POZOR POMEMBNO OBVESTILO NAŠ JAN PRIHAJA DANES DOMOV Jan želim ti čim lepši prihod domov ter čim hitrejše pridobivanje gramčkov,Ati in mamica si bosta pa letošnje martinovo za vedno zapoomnila Jaz tudi ravnokar dobila SMS...kak sem vesela...še tukaj en kup poljubčkov
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 16:00:23
|
|
|
|
jona klara
|
jan, mami in ati- srečno pot domov in mnogo užitkov v domačem okolju!!!to sem vesela
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 16:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 PUNCE POZOR POMEMBNO OBVESTILO NAŠ JAN PRIHAJA DANES DOMOV Jan želim ti čim lepši prihod domov ter čim hitrejše pridobivanje gramčkov,Ati in mamica si bosta pa letošnje martinovo za vedno zapoomnila Ja, ravno prebrala sms
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 16:22:33
|
|
|
|
nadka30
|
ima katera kaj novic od urskaf, upam da tudi kmalu pridejo domov
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.11.2010 17:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 ima katera kaj novic od urskaf, upam da tudi kmalu pridejo domov ja upam, da tudi ta teden. ona je v celju in sta tudi ok...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.11.2010 7:51:00
|
|
|
|
enček
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 PUNCE POZOR POMEMBNO OBVESTILO NAŠ JAN PRIHAJA DANES DOMOV jeeeeeee....BRAVO, DOBRODOŠLA DOMA JAN IN LIDIK...............kak me takele novičke na forumu spravijo v dobro voljo!!!!!! Veliko, veliko, veliko cartkanja v domačem okolju!!! Zelo vesela za vas!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?